Şimdi Ara

TROLLERDEN KURTULMA YÖNTEMİ [RESİMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bu rehberi hazırlayabildim. Trollerden kurtulma yöntemi v01

• Malesef bu trolleden kurtulmanın tek yöntemi bu sınav sonucu vs benim için o kadar önemli değil acelemde yok ama bununla yatıp kalkan binlerce insan var strese giriyorlar ailelerini sonuçlar açıklandı sanıp uyandıran var bu gerizekalılar bide iyi bölümlerde okuyucak ailelerinin emeklerine ve Türkiye'nin geleceğine yazık diyorum nöron yoksunu empatisiz sığırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0A0602F57

Bu mesaj silindi.
    Teşekkürler
  • Malesef bu trolleden kurtulmanın tek yöntemi bu sınav sonucu vs benim için o kadar önemli değil acelemde yok ama bununla yatıp kalkan binlerce insan var strese giriyorlar ailelerini sonuçlar açıklandı sanıp uyandıran var bu gerizekalılar bide iyi bölümlerde okuyucak ailelerinin emeklerine ve Türkiye'nin geleceğine yazık diyorum nöron yoksunu empatisiz sığırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dengesizherif

Malesef bu trolleden kurtulmanın tek yöntemi bu sınav sonucu vs benim için o kadar önemli değil acelemde yok ama bununla yatıp kalkan binlerce insan var strese giriyorlar ailelerini sonuçlar açıklandı sanıp uyandıran var bu gerizekalılar bide iyi bölümlerde okuyucak ailelerinin emeklerine ve Türkiye'nin geleceğine yazık diyorum nöron yoksunu empatisiz sığırlar.
    haklısınız katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .2010. -- 5 Ağustos 2019; 17:45:24 >
  • ULAN TROLLER DÜN GECE UYUTMADINIZ BENİ
  • manavcimuhittin de sağlam noronsuzlardan bence kaliteli troll olsalar vallahi bizde katilacaz 4 rakamı yan yana getirebiliyorlar sadece 2 0 1 0 başka bildikleri bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manifaturacı1121

manavcimuhittin de sağlam noronsuzlardan bence kaliteli troll olsalar vallahi bizde katilacaz 4 rakamı yan yana getirebiliyorlar sadece 2 0 1 0 başka bildikleri bisey yok
    Üzdün ama beni hocam

O kadar hikaye yazdık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek yöntem bu aptal muhittini bloklamak

• dengesizherif kullanıcısına yanıt
    sence once realist olmayi ogren de oyle konuş abilerin işine mudahale etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Princess Leia

Tek yöntem bu aptal muhittini bloklamak
    o zaman harika muhteşem wonderful gönderilerimi göremezsin hocam. Bence en kötü yol o
  • Haklısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.