Şimdi Ara

Trollenmeyi hakediyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ösym başkanı ayın 31'inde açıklanacak dediği halde ısrarla hala burada yerleştirme sonuçlarını bekleyenler var. forumda boş işlerle uğraşacağınıza 2019culara yardım etseniz fena olmaz.

edit: erken açıklanma durumu birkaç senedir yok. artık her şeyi tam olarak verilen tarihte yapıyorlar bilerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il mostro di firenze -- 19 Ağustos 2018; 16:3:26 >

• Kaynak : Kaba etinmi
  • TitanigeCarpanBuzDagi kullanıcısına yanıt
    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun son halinin yarın duyurulacağını söyledi. Özer, 7-14 Ağustos'ta tercihlerin alınacağını, sonuçların ise 31 Ağustos'ta açıklanacağını belirtti.
  • NAYIR NİNANMIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcnani

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun son halinin yarın duyurulacağını söyledi. Özer, 7-14 Ağustos'ta tercihlerin alınacağını, sonuçların ise 31 Ağustos'ta açıklanacağını belirtti.
    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun son halinin yarın duyurulacağını söyledi. Özer, 7-14 Ağustos'ta tercihlerin alınacağını söylerken sonuçların ne zaman açıklanacağı belirtmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son DH Bükücü kullanıcısına yanıt
    bekle 12 gün daha avel gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcnani

bekle 12 gün daha avel gibi
    Resmi açıklama olmayınca (video,ses,resmi siteden duyuru) haber yazmak ne kadar kolaymış la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepiniz iğrençsiniz
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son DH Bükücü kullanıcısına yanıt
    resmi sitede mayıs ayında yapıldı bu duyuru, hatta 3-7 eylül e-kayıt olarak da yazıyordu. erken açıklanmasını bende isterim ama maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.