Şimdi Ara

Trolle Avlanmaya Hayır !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: imaginary

Ben ve babam tatlı sularda avlanmaya gideriz bazen. Tek hobimiz budur. Göl kenarına indiğimiz anda çocuklar gibi seviniriz. Fakat İstanbul'da balık tutmak ne çaree! Minicik göller aç gözlü insanlar tarafından ağlarla çevrilmiş durumda. Onlarca kişi kıyıdan olta atarak biraz eğlence ve heyecan yaşamak peşindeyken afedersiniz bazı bencil ve egoist şahıslar hepsi benim, kimseye bırakmam düşüncesiyle adeta gölleri katlediyorlar. Deniz olsa ağ olayını anlarım (trol asla). Ama arkadaş bu küçük göllerden ne istiyorsunuz, adam gibi zevkini almak, kıyıdan oltayla 10 kg.lık sazanla savaşmak varken niye kendine bu olayı hobi edinmiş bunca insanı üzüyorsunuz, gölü mahvediyorsunuz? Bugün sadece bir tane aynalı sazan alabildik babamla. 40 km. yola gittik heyecanla. Döndük hüsranla.(her zamanki gibi) Bize yine uydudan Fransız balıkçıların dev balıkları avladıkları programları izlemek ve iç geçirmek düştü.

Sen geL üzüLme ya ben sana serpmeyLe tutuvereyim biLemedin tırıvırı iLe amaç baLık tutmak değiLmi?

• Faydası olur veya olmaz bilmem katılmam 20 sn bişi sürdü. En azından vicdanım biraz daha rahatladı. Olurda yetkililer birşeyler yaparsa bunda katkım olduğu için mutluluk duyacağım. Daha önce bu işe yaradı mı diyenlere bir örnek. Milli takımın forması
  • Amaç amatör balıkçılık arkadaşım. Tırıvırı ile balık katliamı yapmak değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Amaç amatör balıkçılık arkadaşım. Tırıvırı ile balık katliamı yapmak değil.

Ya tırıvırının neresi balık katLiamı anLamıyorum.Bizim miLLet kadar hassas miLLet görmedim.Bırakın bu ayakLarı dürüst oLun.

Nys ben duyarsız bir vatandaşım bu konuda

saygıLar.
  • Bir bak istersen.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=18061

Saygılar arkadaşım. Ayak falan da yapmıyorum. Bir kez dahi kullanmadım ve kullanmayacağım.
  • Şuan listenin en üstündeyim(K.T.) hadi DH uçuralım şu siteyi.
  • Benden sana bitavsiye her gördüğüne inanma her duyduğuna hiç inanma.BiLinçLi tüketim hiçbirşeye zarar vermez.
  • Trol ne arkadaş orta dünyadamıyız yav

"Nazgul'lere Hayır!" falan :S
  • imzaladık + hiç bir şey yapmamaktan iyidir
  • benim bildiğim troll hayvan mitolojik yüzüklerin efendisinde vartrolle avlanmak zaten çok güzel olur tut dersin tutar gebert dersin gebertir şaka bir yanada trol bi araştıralım bakalım neymiş?
  • arkadaşlar trolle avlanma tekniği yukarıda kısa olarak yazdım hala trol nedir diye soranları merak ediyorum yukarıda yazılan bu kadar yazıyı okumuyorlarmı
  • İmza kampanyalarının işe yaramayacağını düşünüyorum. Çünkü üzerinde rahatça oynama yapılabilir ki bunu ilgili kuruma gönderdiğiniz taktirde imzaların gerçekliği denetlenmiyor, denetlenmesi yıllar alır. Üstelik imza veritabanında sadece sabıka dosyası açılmış kimselerin imza bilgileri var. Aksi halde oraya çağırıp örnek imza alıyorlar. Çok uzun ve teferruatlı bir iş. Doğal olarak denetleyemedikleri birşeye de güvenemiyorlar. Ama zaten bu durumlar demokrasi de böyle çözülmez. Milletvekilleriyle tek başına yazış. Onlar meclise taşısın, eğer karar çıkarsa bu sefer içişleri bakanlığıyla yazış. Onlara da denetlemede yetersiz kalındığını söyle. Kanallara söyle gelsinler çekim yapsınlar. Onlara yazışmaların sonucunu bildir. Ancak böyle olur. Zaten yürümeyen bir sistemde de fazla çare aramaya kalkma.

• quote:

Orjinalden alıntı: AroLaTH_

Şu Nayt taki Tıroller değil dimi ?

oooohaaaaa
  • Destek olun arkadaşlar, trol deniz dibinde 9 şiddetinde deprem demektir. Tekirin, barbunya'nın kilosu neden 35-40 ytl? Kırlangıç Marmara'da neden yok olma raddesine geldi? Kumsalda zamanında üstüne bastığımız pisi, dil balıkları neden azaldı hatta pisi yok oldu? Trol belasından!
  • televizyonda izliyorum balıkçılarda trolden şikayetçi ama trolu yapanlarda onlar ilginç bir ülke bende birşey çıkıcagını zanletmiyorum ama yinede doldurmaktan zarar gelmez avlanan arkadaşlar varsa trolun zararını bilirler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.