Kes Kes Kes kes Hep KEsiyorum. Hiçmi iyi bir item Çıkmaz! hepmi soul cıkıcak :) Bronze + 10k manner Pfftt..
drop yok bu aralar reset sonrası 5-6 tane boss kestiğimizi bilirim hepside boş ki bunların içinde talosla tk da var
daha dün shalanda raptor ve topaz pendant cıktı Foto cektım nasıl koyulduqunu bilsem koycam ama
ee bosslar ne işe yarıo ozmn?
bu ara bosslarda fazla drop yok ama biz geçen sq den iron neck düşürdük bende sasırım
bi anlasam :)
Lombak_Tr hani soyulmustu ?
rollback
evt bende maneste oynuorum tk talos s.q h.q hep boş ama dun s.q den black dragon necklace duştu... bugunde shaula dt df boş (shauladan deep scar) >> para etmez
eehe bize raptor çıktı trol shaman da n :Pİ:
quote:
Orjinalden alıntı: similes
eehe bize raptor çıktı trol shaman da n :Pİ:
troll shamandan raptormu dusuo ya bilmiyodum ii oldu o kadar kestik bise dusmedi zor ölüyo bide nese konuya gelelim droplar iice dustu gercekten ya cıkmıyo artık hic bisey
Ewt yaa Daha 10 dk önce samma kestik viper staff tam gidiyorduk bi baktık ortada shaula kestik coins
3 ğün oluo bi ğünde 4 boss dan item düştü talos : iron belt shaula : ss s.q : amulet of goodness samma : ironx clanla kesdik bana ss geldi
yaa ben bu bize çıkan raptorun resmini koyma istiyorum ama nasıl koyacağımı bilmiyorum yardım plss
ama o ğün en az 20 tane boss kesdik o kadar kolay değil yani ark lar eğer her boss dan item düşseydi oyunun bi anlmı kalmazdı kimse ne exp yapardı ne pk sadece boss keserdi herkes o zamanda ne anlmı kalır
quote:
Orjinalden alıntı: similes
yaa ben bu bize çıkan raptorun resmini koyma istiyorum ama nasıl koyacağımı bilmiyorum yardım plss
www.resimekle.com a gir orda gözat var ona tıkla resmini seç sonra upload de sana veren link i buraya yapıştır.
işte trol shamndan çıkan raptor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi similes -- 8 Eylül 2006; 13:31:19 >
exceptional raptor mu oda ne
Shaula bach samma ve gene ise yaramaz itemler
bugün lycoan kestik clanca pendant düştü sattık parasını 5 e böldük payımada 17 milyon düştü saolsun _WINNER_