Şimdi Ara

Troll Kİng - Samma - Talos Hq sq

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kes Kes Kes kes Hep KEsiyorum. Hiçmi iyi bir item Çıkmaz! hepmi soul cıkıcak :)
    Bronze + 10k manner Pfftt..

• drop yok bu aralar
    reset sonrası 5-6 tane boss kestiğimizi bilirim hepside boş ki bunların içinde talosla tk da var
  • daha dün shalanda raptor ve topaz pendant cıktı
    Foto cektım nasıl koyulduqunu bilsem koycam ama
  • ee bosslar ne işe yarıo ozmn?
  • bu ara bosslarda fazla drop yok ama biz geçen sq den iron neck düşürdük bende sasırım
  • bi anlasam :)
  • Lombak_Tr hani soyulmustu ?
  • rollback
  • evt bende maneste oynuorum tk talos s.q h.q hep boş ama dun s.q den black dragon necklace duştu...
    bugunde shaula dt df boş (shauladan deep scar) >> para etmez
  • eehe bize raptor çıktı trol shaman da n :Pİ:
  • quote:

Orjinalden alıntı: similes

eehe bize raptor çıktı trol shaman da n :Pİ:

troll shamandan raptormu dusuo ya bilmiyodum ii oldu o kadar kestik bise dusmedi zor ölüyo bide nese konuya gelelim droplar iice dustu gercekten ya cıkmıyo artık hic bisey
  • Ewt yaa Daha 10 dk önce samma kestik viper staff tam gidiyorduk bi baktık ortada shaula kestik coins
  • 3 ğün oluo bi ğünde 4 boss dan item düştü
    talos : iron belt
    shaula : ss
    s.q : amulet of goodness
    samma : ironx
    clanla kesdik bana ss geldi
  • yaa ben bu bize çıkan raptorun resmini koyma istiyorum ama nasıl koyacağımı bilmiyorum yardım plss
  • ama o ğün en az 20 tane boss kesdik o kadar kolay değil yani ark lar eğer her boss dan item düşseydi oyunun bi anlmı kalmazdı kimse ne exp yapardı ne pk sadece boss keserdi herkes o zamanda ne anlmı kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: similes

yaa ben bu bize çıkan raptorun resmini koyma istiyorum ama nasıl koyacağımı bilmiyorum yardım plss

www.resimekle.com a gir orda gözat var ona tıkla resmini seç sonra upload de sana veren link i buraya yapıştır.
  • işte trol shamndan çıkan raptor.

Troll Kİng - Samma - Talos Hq sq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi similes -- 8 Eylül 2006; 13:31:19 >
  • exceptional raptor mu oda ne
  • Shaula bach samma ve gene ise yaramaz itemler
  • bugün lycoan kestik clanca pendant düştü sattık parasını 5 e böldük payımada 17 milyon düştü saolsun _WINNER_
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.