Şimdi Ara

Trojan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bundan 2 ay kadar önce bir arkadaşımdan word 10 setup dosyası aldım. Setup yüklediğimde windows defender kötü amaçlı yazılım algılandı dedi ben algılananların tümünü sil falan dememe rağmen windows bunu sürekli bulmaya devam ediyor. Bende sorun ilk başladığında bit defender ile taratmıştım herhangi birşey bulamamıştı. 2 aydır sorun yok şimdi o trojan hataları tekrar çıkıp duruyor. Malware bytes ile tarattım sonuç görselde mevcut. Yapmam gereken ne var? Bilgisayarda çok oyun var format atmak istemiyorum ama tek çözümü buysa da yapacak birşey yok format atarım gerekiyorsa. Windows 8.1 Pro 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Umarım yardımcı olunur şimdiden teşekkürler.
     Trojan sorunu Trojan sorunu

• adwcleaner ile temizle cccleaner ile geçersiz kayıtları kaldır..
  • computeron kullanıcısına yanıt
    Adwcleaner pek iyi değil diyorlar abi ama siz kullandıysanız yapayım?
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    hiç bir program mükemmel değildir adw..de kendine göre basit free özelliği ile iş görmekte..
    Tamam abi teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 10 Aralık 2015; 14:48:20 >
  • Up
    Abi bitdefender, kaspersky ve malware ile bilgisayarı taradım. Bunlar bilgisayarda tehdit bulamadı. Acaba windows defender bir dosyayı virüs olarak mı algılıyor bug gibi bir problem mi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    çoğu ünlü programların kaçırdığını farklı programlar algılayabilmekte ben şahsen 8 ve üstü win sistemlerinde defenderi kullanıyorum sizdeki olaylar aynen ben dede var bazen bulmakta özellikle farklı bir program ile tarama yaptırdığınızda defender devreye giriyor....kurduğunuz oyun crack veya buna benzer programları algılıyor veya indirdiğiniz dosyanın içindeki..

tavsiyem defender i kullanın sistemi kasmaz bunun yanına malweare anti malweare kurun arasırada adwcleaner ile manual tarama yapın..devamında iyi bir sistem temizleme programı kurun sisteminiz stabil olur.. (glaryutilites)gibi..
  • Tarayıcıda problem yoksa adwcleaner'a gerek yok ama en azından ayda 1 malwarebytes ile taratmak lazım.
    Bu arada sizin sistemde malwarebytes'ın bulduğu virüslerin konumunu açabiliyorsanız hangi klasörde olduğuna bakın çünkü bazen oyunların "bazı dosyalarını" virüs olarak algılayabiliyor. Boşuna onları silmiş olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu anda kaspersky var abi defender gibi çalışıyor deneme sürümü bitene kadar sürekli bildirim almaktan kurtulurum en azından. Defenderda sil diyorum silmiyorda ne dandik birşey anlamadım aynı dosyayı dakikada bir gösterip duruyor.
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı kaynaklı değil abi hayır. Malware, bitdefender, kaspersky ile tarattım birşey bulmadı sadece defender buluyor sil diyorum silmiyor da. Malware bulsa elle temizleyecem ama o da bulmuyor malesef.
  • Defender'ı kapat gitsin o zaman boşver uyarı vermesin. Kaspersky malwarebytes filan bişey bulmuyorsa çok da düşünmene gerek yok. Bende defender kapalı. Arada bir sağlam antivirüsle taratıyorum sorun olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.