Şimdi Ara

Trojan olduğunu düşünüyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bağlantı hızım(1Mbit) bir kaç gündür çok yavaştı, 10k lar ile download yapıyordum. Bugün şunu farkettim ne zaman bir veri gelse aynı zamanda veri gidişide oluyor. Ve veri gidiş değerim hep gelen değerimden çok daha yüksek.

SpeedTest yaptığımda gelen veriler ise çok normal.

Kısacası ne zaman download yapsam devamlıda upload yapıyorum. Ne P2P açık nede bir web sayfası RapidShare dan download ederken bir bu durumunu gözlemledim.

Trojan diye düşünüyorum. Siz nedersiniz hiç karşılaştınızmı böyle bir durum ile?

• Bi taramanı oneririm ;)

SpyBot Search & Destroy
    Kaspersky
    Nod-32
    Ad-aware
  • Merhaba,

Bir kaç program kurup tarama yaptırdım ama hiç birşey bulamadılar ve sorunum devam ediyor ve gittikçe ilginç bir durum ile karşı karşıya olduğumu anlıyorum.

Evde kullanılmayan bir PC ye format attım. Hub'dan diğer bilgisayarları çıkardım ve Modeme karşılık gelen ışık devamlı yanıp sönüyor. Ama modemin veri ışığında herhangi bir yanıp sönme yok. Neyse format attığım pc yi huba taktım ve sorun devam ediyor.

Şimdi arkadaşlar modemime bir şey mi sokmuş birisi ben anlayamıyorum. Arkadaşlardan bir modem bulup deneyeceğim artık? Nedersiniz?
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.