Şimdi Ara

TRMUOnline 97d Mu server'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar thegame tadında bir server açmaya çalıştık, sunucumuz bize aittir, herhangi bir kapanma söz konusu bile olmaycaktır. bunun garantisini size verebilirim.

Server Tanıtım Biçimi

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : TRMUOnline
    Versiyon : 97D + 99i
    Server Kapasitesi : 500 Max
    Dedicated : VPS
    Up Time :
    Website : 7/24
    Forum :www.trmuonline.com
    Üyelik Alımı :www.trmuonline.com

...:::Özellikler:::..

Exp: 1000
    Drop : %70
    Reset Level : 15
    Max Level : 350
    Reset Ücreti : 25 Milyon
    Event : Aksamlari ve gun içerisinde süpriz item dagıtımı
    Reset Stili : REset ile birlikte skill ler ve pointler silinir, reset sayısı * 350 point eklenir.
    Max Stats : 32000

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %60
    Soul : %70
    Soul + luck : %75
    Life : %60

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : %70
    +11 : || + luck : %50

...:::Event:::..

Blood Castle : Var
    Devil Square : Var

...:::Admin & GM:::..

Admin : ibrahiM

Game Master : ibrahiM

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :www.trmuonline.com | Download Bölümünden indire bilirsiniz.

Thegame 'Yi oynayan arkadaşlar daha iyi bilirler spotlar tamamen aynısıdır, alışılmış spotlar yerleştirilmiştir.

Arena'da cage'lere SM'siz girilmemektedir. Cage'lerde monterler farklı farklı yerlestirilmistir.

Yabancılık ve zorluk çekmeden (1 ay süre içerisinde) oynayacagınız gerçekten güzel bir server olacağından eminim arkadaşlar...

Oynayan arkadaşlarda yorumlarını eklerse sizler için daha iyi olacagına eminim..

İyi Oyunlar !

Ayrıca oyun kurulumunda ve düzenlemesinde emeği geçen Levent "inspiretr" Arkadaşıma teşekkürlerimi bir boç bilirim.

Not: Reset atmadan önce üzerinizdeki tüm itemleri çıkarmanız gerekmektedir, aksi taktirde reset ile tüm üzerinizdeki itemleriniz ve çantanızdakiler silinecektir, itemlerinizi bankaniza koyarak siteden reset atmaya özen gösteriniz, ayrıca zen' miktariniz sifirlanmamaktadir. zeniniz durur yanliz iteminiz ve skill leriniz silinir.

reset sayınız * 350 point eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukedestek -- 29 Mart 2012; 18:03:49 >

• Max Level : 15 derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eres35

Max Level : 15 derken?
    özür dilerim, max reset limiti: 15, Max level: 350 'dir arkadaşlar
  • Destekledigim bir serverdir uzun sureli olcagina ve sorunsuz olucagina eminim :) basarilar... Herkeze iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

Destekledigim bir serverdir uzun sureli olcagina ve sorunsuz olucagina eminim :) basarilar... Herkeze iyi oyunlar
    sürüm ve özellikler tam istediğim de reset point yerine kalıcı stat olaydı iyidi. hayırlı olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

sürüm ve özellikler tam istediğim de reset point yerine kalıcı stat olaydı iyidi. hayırlı olsn

Alıntıları Göster
    register de 1 sorunmu war acaba 30dkdır denıyorum olmuyor ndnse :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavenofmyth

register de 1 sorunmu war acaba 30dkdır denıyorum olmuyor ndnse :S

Alıntıları Göster
    şuan bi sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şuan bi sorun yok

Alıntıları Göster
    aynn smdı tekrar denedım oldu ama sey ex 1000 denmiş ama cok altında aslında ii bir şey ama stadium gıtmedım daha ve onun dısında duzgun spot 1 yada 2 tane grdum onlarada 1 ayar cekersenız cok ii olur bıde mace of gimli ile kingin exi dusuyormu weya normallerı dusuyor dimi bide sitede rankings acılmıyor onuda acarsanız ii olur tskler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavenofmyth -- 28 Mart 2012; 23:45:28 >
  • quote:

aynn smdı tekrar denedım oldu ama sey ex 1000 denmiş ama cok altında aslında ii bir şey ama stadium gıtmedım daha ve onun dısında duzgun spot 1 yada 2 tane grdum onlarada 1 ayar cekersenız cok ii olur bıde mace of gimli ile kingin exi dusuyormu weya normallerı dusuyor dimi bide sitede rankings acılmıyor onuda acarsanız ii olur tskler :D

Alıntıları Göster
    saticilara hiç dokunulmamış gibi (: spinix set olan wizardda 1tane bone armor var ((: sarhoş cemil desen çorba olmuş
  • quote:

saticilara hiç dokunulmamış gibi (: spinix set olan wizardda 1tane bone armor var ((: sarhoş cemil desen çorba olmuş

Alıntıları Göster
    resette statlar silinip puan gelicekse max reset sınırı koymanın anlamı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

resette statlar silinip puan gelicekse max reset sınırı koymanın anlamı ne ?

Alıntıları Göster
    o değilde server aşiri cok acık war ^^ dupe stat ekleme gibisinden ^^
  • quote:

kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

quote:

kesinlikle

Alıntıları Göster
    admin reset attim ustumdeki ve cantamdaki tum itemler kayboldu. skillerim de silindi nolcak simdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eres35

admin reset attim ustumdeki ve cantamdaki tum itemler kayboldu. skillerim de silindi nolcak simdi?

Alıntıları Göster
    Valla hoşuma giti uzun zamandır oynamıyodum metin2 serverim var onla ilgileniyodum ama bakicam çok hoşuma giti açıkcası.
    Reset limitini açarsaniz Sevinirim Ve oyunda MS aktifmi SM kasmak istesek. Ve düpe türü buglarida kapatirsaniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerGenBK -- 29 Mart 2012; 15:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerGenBK

Valla hoşuma giti uzun zamandır oynamıyodum metin2 serverim var onla ilgileniyodum ama bakicam çok hoşuma giti açıkcası.
    Reset limitini açarsaniz Sevinirim Ve oyunda MS aktifmi SM kasmak istesek. Ve düpe türü buglarida kapatirsaniz iyi olur.

Alıntıları Göster
    MU GUARD OLMADAN SORUNLARI GİDERMEK İMKANSIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

MU GUARD OLMADAN SORUNLARI GİDERMEK İMKANSIZ

Alıntıları Göster
    en kisa surede MUGuard aktif olacaktir hocam,

Ayrica Reset Atilirken üzerinde bulunan tüm skill, point, ve itemler silinir, bunun için reset atmadan önce üzerinizdeki herşeyi kasaya koymanız gerekir bu en büyük bir özelliktir bizim için,

ve reset sayısı * 350 point eklenir, pointlerin silinmesi bu sebeptendir.

Reset sınırının olması daha çok savaşlarda etkin rol oynadığından dolayıdır.

ayrıca ufak tefek sıkıntılar en kısa sürede çözülecektir..

Ayrıca Oyunda MS Aktirdir, savaslarda (war) özellikle sm lerin ms sine çok iş düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukedestek -- 29 Mart 2012; 18:09:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nukedestek

Ayrica Reset Atilirken üzerinde bulunan tüm skill, point, ve itemler silinir, bunun için reset atmadan önce üzerinizdeki herşeyi kasaya koymanız gerekir bu en büyük bir özelliktir bizim için,

Ayrıca Oyunda MS Aktirdir, savaslarda (war) özellikle sm lerin ms sine çok iş düşüyor.

Alıntıları Göster
    bide +5 kundundan +4 kundun itemleri cikiyor ve eksik olan parcalar war hic dusmıyen black dragon gloves le bot gibi weya guardian pants la bot

• quote:

Orijinalden alıntı: Nukedestek

Alıntıları Göster
    Kundun dropları çok kötü hocam +5ten +3 itemi çıkıyor onlardada eksik parçalar var sanırım droplara bi çare bulmanız gerek :S

• quote:

Orijinalden alıntı: cuRs3d

Kundun dropları çok kötü hocam +5ten +3 itemi çıkıyor onlardada eksik parçalar var sanırım droplara bi çare bulmanız gerek :S

Alıntıları Göster
    admincim bi de siteye sound patch koyarsan sevinirm baska siteden indrmk istemiyorum viruslu falan oluo
  • quote:

bide +5 kundundan +4 kundun itemleri cikiyor ve eksik olan parcalar war hic dusmıyen black dragon gloves le bot gibi weya guardian pants la bot

+3 ten sadece guardian itemler çıkıyor, arada nadir bd gloves düşüyor aga

--
    sanırım server dosyalarını indirip sadece ip yazıp açılmış server, ne shoplar ayarlanmış ne droplar bi nostalji yapm dedim olmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.