Şimdi Ara

Tripot tavsiyesi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar tripot almaya karar verdim. Sizlerin fikirlerini, tecrubelerini ve önerilerinizi almak istiyorum. Bütçem 150₺ kadar. Olabildiğince sağlam, kullanışlı, isimizi gorebilcek, marka model onerisi isteyeceğim. Sebebleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Manfretto slik vs markalar var ancsk birsuru modeli de var. Kafam cok karıştı sağlam guzel is görecek birsey. Yani uzun sure kullanabileyim. Biliyorum bütçe kısıtlı olunca seçenek azalıyor ama fiyat/performans ürünü istiyorum :) şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar lutfen yardim edin

• q0kh4y Q kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bu bütçeye alabileceğiniz bir tripod sizi çok fazla uzun süre götürmez Tripod alınırken bir kerelik alınması taraftarıyım.Çünkü makinemizi ve lensimizi ona emanet ediyoruz.Ufak bir rüzgarda sallandığı takdirde yere düşmesi an meselesidir.
    O yüzden bütçeyi biraz daha zorlayıp sağlam bir tripod almanız sizin için daha uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_salvador_

Merhabalar,

Bu bütçeye alabileceğiniz bir tripod sizi çok fazla uzun süre götürmez Tripod alınırken bir kerelik alınması taraftarıyım.Çünkü makinemizi ve lensimizi ona emanet ediyoruz.Ufak bir rüzgarda sallandığı takdirde yere düşmesi an meselesidir.
    O yüzden bütçeyi biraz daha zorlayıp sağlam bir tripod almanız sizin için daha uygun olacaktır.

Anladimm çok teşekkür ederim
    . Peki ne onerirsiniz

• q0kh4y Q kullanıcısına yanıt
    Ben Manfrotto 055x Prob kullanıyorum fiyatı biraz tuzludur ama.

Daha uygun olarak Slik markasını önerebilirim en azından biraz daha uygun fiyatlı tripodları ve sağlam olanları mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.