Şimdi Ara

Tripod Tavsiyesi - Weifeng WF-6662A Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçen haftalarda makina ve ekipman güncellemesi yaptım ancak yakın zamanda ekstradan sigma 120-400 veya 50-500 objektif düşünüyorum. Bunun için de işimi görecek bir tripod lazım. Şu anda elimde çok amatörce bir tripod var ve Nikon D300 makinam bile bu tripoda ağır geliyor tek başına ve boy olarak bana çok kısa kalıyor, benim boyum 183cm çünkü :).

Bu koşullara uyan tavsiyelerinize açığım, tripod için maksimum bütçem 150 TL. eğer yetmez derseniz ilerki zamanlarda düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 17 Mayıs 2013; 19:51:05 >

• Selamlar,
    http://www.sanalpazar.com/Manfrotto-Mkc3-h01-Tripod__isp7650851 bu ürünümüzü tavsiye ederim. Manfrotto markasının kalitesini daha kutuyu açmadan hissedeceksiniz.
  • Hocam bahsettiğiniz tripod yükseklik olarak bana yetmiyor şu anda elimdeki zaten 130cm sizinkiyle arasında çok bir fark yok.

Biraz ebay de araştırma yaptım

http://www.ebay.com/itm/280729946461?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Şu ürün nasıldır fikri olan var mı? Yüksekliği gayet iyi benim için ve taşıma kapasitesi de 3kg oldukça iyi bir değer.
  • kesinlikle tavsiyehttp://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2402
    bende bunu kullanıyorum ve de çok memnunum internette kısa bir araştırmayla fiyat performans açısından iyi bir seçim olduğunu görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruque__

kesinlikle tavsiyehttp://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2402
    bende bunu kullanıyorum ve de çok memnunum internette kısa bir araştırmayla fiyat performans açısından iyi bir seçim olduğunu görebilirsin

+1 Kesinlikle iyi seçim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Hocam bahsettiğiniz tripod yükseklik olarak bana yetmiyor şu anda elimdeki zaten 130cm sizinkiyle arasında çok bir fark yok.

Biraz ebay de araştırma yaptım

http://www.ebay.com/itm/280729946461?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Şu ürün nasıldır fikri olan var mı? Yüksekliği gayet iyi benim için ve taşıma kapasitesi de 3kg oldukça iyi bir değer.

Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: BirazUye

quote:

kesinlikle tavsiyehttp://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2402

+1 Kesinlikle iyi seçim ;)

Hmm bak bu da güzelmiş, teşekkür ederim tavsiyeniz için. son bi araştırmadan sonra karımı vericem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon MG-3550 yazici izlenimlerim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

güzel seçim
  • Arkadaşlar kararımı weifeng tarafından kullandım, satıcıyla da görüştüm kargo takip numarası ve düşük ücret göstererek gönderimi yapacak(gerçi ürün zaten 56 dolar)

linkteki ürünü aldım. Toplam 106 liraya mal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 5 Mayıs 2013; 22:50:52 >
  • Tripod sonunda geldi, beklediğimden de uzun ve sağlam. Her yönüyle çok kullanışlı bir tripod özellikle ballhead önemini bu tripodda daha iyi anladım. Tam açıklıkta bile makinanın vizörü göz hizamını yukarısında kalıyor ki benim boyum 1,83. Makinada da hiç bir titreme yapmıyor. 3 kademeli açılabilir kolları çok iyi ve kademesine göre kilitleyebiliyorsunuz.

Fikir olması açısından bir iki resim de koyayım:

• Güle güle iyi günlerde kullan, çok sağlam duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

Güle güle iyi günlerde kullan, çok sağlam duruyor..

Teşekkürler, evet oldukçta sağlam. Babam gördüğünde "demir aksamları dökme demirden yapılmış" dedi. 2 KG lık ekipmanı taktım ve çok sağlam durdu en çok hoşuma giden hiç titreme yapmaması. ayarlaması da çok kolay her açıda ayarlamak mümkün.

Alacak olan veya düşünenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Selam,
    Bu ürünü ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ? Tecrübelerinizi alabilir miyim ? Kalite, kullanım kolaylığı(ağırlık-taşıma olayı tabi önemli), bir de zaman içinde beğenmediğiniz bir yönünü gördünüz ise aktarmanız mümkün müdür ?

Teşekkür ederim...

• bana da bir tane lazım, ağırlık 1450gr yazıyor bir süre sonra baya bir ağır gelir sürekli taşıdıkça
  • quote:

Tripod sonunda geldi, beklediğimden de uzun ve sağlam. Her yönüyle çok kullanışlı bir tripod özellikle ballhead önemini bu tripodda daha iyi anladım. Tam açıklıkta bile makinanın vizörü göz hizamını yukarısında kalıyor ki benim boyum 1,83. Makinada da hiç bir titreme yapmıyor. 3 kademeli açılabilir kolları çok iyi ve kademesine göre kilitleyebiliyorsunuz.

aynı ürünü ben de almışım :)
    linke tıklayınca farkettim. henüz elime ulaşmadı ama bu hafta içerisinde gelmesini bekliyorum. gümrükle ilgili bir sıkıntınız olmadı galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastelbruz

quote:

Tripod sonunda geldi, beklediğimden de uzun ve sağlam. Her yönüyle çok kullanışlı bir tripod özellikle ballhead önemini bu tripodda daha iyi anladım. Tam açıklıkta bile makinanın vizörü göz hizamını yukarısında kalıyor ki benim boyum 1,83. Makinada da hiç bir titreme yapmıyor. 3 kademeli açılabilir kolları çok iyi ve kademesine göre kilitleyebiliyorsunuz.

aynı ürünü ben de almışım :)
    linke tıklayınca farkettim. henüz elime ulaşmadı ama bu hafta içerisinde gelmesini bekliyorum. gümrükle ilgili bir sıkıntınız olmadı galiba.

hayır hocam gümrükle alakalı hiç bir sıkıntı olmadı, yalnız kafa parçasını tutan vidanın olduğu yuva kırık şekilde geldi bana ve dökme demir olduğu için bişey yapamamıştım.

sonra babamla fikir yürütüp ufak boyuttaki bir gece lambasının gövde bölümünü alıp kırılan parçayı da tam yerine doğru tutarak ampulun gövdesini oraya sıkıştırdık ve sapasağlam oldu. ilk ve son resimde görünüyor hatta

benim şansıma muhtemelen taşıma sırasında ezilme ya da baskıdan dolayı o parça kırık geldi ama onu da yukarda yazdığım gibi hallettiğim için bi sıkıntım yok şimdilik. 100 liraya bu tripod harika gerçekten. size de şimdiden hayırlı olsun. umarım sıkıntısız teslim alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 5 Haziran 2013; 1:24:14 >

• teşekkürler. hayırlı olsun size de.
    benim de dün elime ulaştı. deneme maksatlı bugün evde kurdum. fakat makineye bağlantı yapılan topun üst tarafı ve topun yuvası çok sallanıyor. alyan anahtarla sıkmaya çalıştım ama bir değişiklik yok. canım sıkıldı :(
  • Hocam sallanan kısmına çözüm bulabildiniz mı ? Birde ebayden kac günde geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O alyan anahtarı ile sıkılan vidanın normaldeo gövdeyi sabitlemesi lazım ve o gövdenin alt tarafında sağlı sollu diş çıkıntısı var ve o çıkıntıları o yuvanın dişlerine oturtup sıktığınızda o kafayı sabitlemesi gerekiyor normalde?

yalnız bendeki parça kırık olduğu için ve alyan vidası yerine farklı ve biraz daha uzun bir vida kullandığım için zaman zaman esneme yapıyor ama onu da hemen vidayı sıkarak hallediyorum. yani bendeki bu duruma rağmen bir sıkıntı yok maşallah taş gibi sapasağlam oturuyor koca makina. iyice sıktınız mı hocam siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 6 Haziran 2013; 1:23:02 >
  • Mesaj yazdıktan sonra tekrar baktım, benimki de kırık. Yan tarafı ne kadar siksam da boş. Kelepçe ile sabitlemeyi düşünüyorum ben de. Onun haricinde makineye parçayı takip tripoda monte ettikten sonra arada boşluk kalıyor çok hafif. Sizinkinde de aynı mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.