Şimdi Ara

Tripod Aldım Üstündeki Su Göstergesi Ne İş Yarıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar WEIFENG TRIPOD aldım. Ürün çok guzel ama ozelliklerini tam olrak bilmiyorum.mesela üstünde bi su gostergesi var ne işe yarıyor . :D . Yardıncı olursanız sevinirim...

• o su terazısı dır
    konulan ortamdakı egımı olcemeye yarar
  • hmm teşekkürler peki başka özellikleri varmı bunun....?
  • Panoromik fotoğraf çekerken oldukça gerekli bir özellik. Aynı düzlemde bir kaç fotoğraf çekebilmek için eğimin sabit kalması gerekiyor. Bunu da su terazisi yardımıyla yapıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: htintas

Panoromik fotoğraf çekerken oldukça gerekli bir özellik. Aynı düzlemde bir kaç fotoğraf çekebilmek için eğimin sabit kalması gerekiyor. Bunu da su terazisi yardımıyla yapıyorsunuz

panaroma yaparken bu güne kadar hiç bir zaman su terazisinden yararlanmadım bence oldukca gereksiz birsey
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

quote:

Orjinalden alıntı: htintas

Panoromik fotoğraf çekerken oldukça gerekli bir özellik. Aynı düzlemde bir kaç fotoğraf çekebilmek için eğimin sabit kalması gerekiyor. Bunu da su terazisi yardımıyla yapıyorsunuz

panaroma yaparken bu güne kadar hiç bir zaman su terazisinden yararlanmadım bence oldukca gereksiz birsey

Fakat ufuk çizgisinin kadraja paralel olması için gerekli değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

Fakat ufuk çizgisinin kadraja paralel olması için gerekli değilmi?

ben ufuk cizgisini tripod kullanmadanda paralel yapabiliyorum bu zor bişi degil ayrıca tripod kullanan kaç kişi su terazisini kullanıyor acaba???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuş ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.