arkadaşlar WEIFENG TRIPOD aldım. Ürün çok guzel ama ozelliklerini tam olrak bilmiyorum.mesela üstünde bi su gostergesi var ne işe yarıyor . :D . Yardıncı olursanız sevinirim...
o su terazısı dır konulan ortamdakı egımı olcemeye yarar
hmm teşekkürler peki başka özellikleri varmı bunun....?
Panoromik fotoğraf çekerken oldukça gerekli bir özellik. Aynı düzlemde bir kaç fotoğraf çekebilmek için eğimin sabit kalması gerekiyor. Bunu da su terazisi yardımıyla yapıyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: htintas
Panoromik fotoğraf çekerken oldukça gerekli bir özellik. Aynı düzlemde bir kaç fotoğraf çekebilmek için eğimin sabit kalması gerekiyor. Bunu da su terazisi yardımıyla yapıyorsunuz
panaroma yaparken bu güne kadar hiç bir zaman su terazisinden yararlanmadım bence oldukca gereksiz birsey
quote:
Orjinalden alıntı: global_playboys
quote:
Orjinalden alıntı: htintas
panaroma yaparken bu güne kadar hiç bir zaman su terazisinden yararlanmadım bence oldukca gereksiz birsey
Fakat ufuk çizgisinin kadraja paralel olması için gerekli değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: ilhan_28
Fakat ufuk çizgisinin kadraja paralel olması için gerekli değilmi?
ben ufuk cizgisini tripod kullanmadanda paralel yapabiliyorum bu zor bişi degil ayrıca tripod kullanan kaç kişi su terazisini kullanıyor acaba???