Şimdi Ara

Triple Whopper mı Big King XXL mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Triple Whopper mı Big King XXL mı?

(En Son Oy Tarihi: 3.1.2025)
Giriş
  • Öncelikle yemek bölümünde aktif çok fazla kişi bulunmadığımdan ve genellikle orada açılan konular fazla iplenmediğinden buraya açıyorum. İnternette aradım taradım kimse düzgün cevap vermemiş ve çoğu eski konular ben şu anki piyasaya göre sizden fikir almak istiyorum. 24.50 TL param var ve bunun 1 TL si ücretli soslara gidecek kaldı 23.50 TL. Daha önce Whopper ve Big King yememe rağmen hiç Triple Whopper yada Big King XXL yemedim o yüzden sadece bu ikisinden birini almakta kararlıyım yani Double Whopper almam. Şimdi Trp. Whopper 23 TL ve peyniri yok ve extra peynir için 75 krş istiyor ve maalesef 15 krş a kalsam da evde tek kuruş daha bulamadım . Big K. XXL 21.50 TL 4 tanede peyniri var fakat Trp.Whopper kadar büyük olmamasından korkuyorum. Özellikle siparişi restoranda vermediğim için genelde fazla iplemeyim XXL yerine normal Big K. veya hamburger yolladıkları bile oluyor. Lütfen seçenekler dışına çıkmadan yok efendim onun yerine pide ye işte iskenderin yanında esamesi okunmaz falan. Kardeşim biliyorum bende Türk mutfağı kadar güzel ve f/p açısından uygun fazla şey yok ama bugün değişiklik olsun istedim bu ikisinden birini deneyeceğim bunu yapacak arkadaşlar lütfen baştan konudan çıksın gerçi onlar şimdi yazının uzunluğunu görüp kaçmışlardır ama Şimdi dediğim gibi peynirli olsun istedim ama XXL ın küçücük bir şey gelmesinden korkuyorum. O yüzden üşenmeden bu uzun yazıyı okuyanlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Whopper mı Big King XXL mı?

Burger King ve McDonald's gibi fast food restoran zincirleri, büyük ve doyurucu burgerleriyle bilinirler. En popüler seçenekleri arasında Whopper ve Big King XXL yer alır. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda ise bir tartışma sürmektedir.

Boyut ve Kalori

Boyut açısından, Big King XXL, Whopper'dan daha büyüktür. Big King XXL, iki Whopper köftesinin ağırlığına, Whopper ise tek Whopper köftesinin ağırlığına sahiptir. Bu da Big King XXL'yi kaloriler açısından da Whopper'dan daha yüksek kılar.

Malzemeler

Her iki burger de biftek, peynir, soğan, turşu ve ketçap içerir. Ancak, Whopper'ın bazı ek malzemeleri vardır. Whopper, domates ve marul içerirken, Big King XXL içermez. Ayrıca Big King XXL'de Whopper'da bulunmayan özel bir sos bulunur.

Tat

Tadı kişisel tercihlere göre değişmekle birlikte, Whopper genellikle daha klasik bir burger tadına sahip olarak kabul edilir. Domates ve marul gibi ek malzemeleri, daha hafif ve ferahlatıcı bir tat profili sunar. Big King XXL ise daha zengin ve daha ağır bir tada sahiptir. Özel sosu ve ekstra köftesi, daha doyurucu bir deneyim sağlar.

Fiyat

Fiyatlar konuma ve kampanyalara göre değişebilir. Bununla birlikte, genel olarak Big King XXL, Whopper'dan biraz daha pahalıdır.

Hangisini Seçmelisin?

Whopper mı Big King XXL mı tercihi kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Daha hafif ve klasik bir tat arıyorsanız, Whopper iyi bir seçim olabilir. Daha doyurucu ve zengin bir tat arıyorsanız, Big King XXL daha iyi bir seçenektir.

Sonuç

Whopper ve Big King XXL, her biri kendine özgü özelliklere sahip iki popüler burgerdir. Boyut, malzemeler, tat ve fiyat açısından farklılık gösterirler. Hangisini seçeceğiniz, kişisel tercihlerinize ve o anki arzularınıza bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir kere Big King serisinin ekmeği küçük, uzak dur. Whopper'ın ise ekmeği baya büyük. Triple ve xxl versiyonlarını pahalı oldugu için yemedim ancak bunlarında normal whopper ve big king'den tek farkı içindeki et miktarı. Yani ekmekleri aynı boyut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaraziVKayra -- 13 Nisan 2015; 15:17:25 >
  • Okumadım ama triple whopper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylamada Big King önde fakat gelen 2 yorumun 2 side Whopper diyor. Lütfen Big King deyip kaçan arkadaşlarım neden bu menüyü tercih etmeliyim açıklayabilirler mi?
  • Beyler sırf anket konusu olarak düşünmeyelim neden tercih edeyim/etmeliyim onu da yazın. Daha önce ikisinide yemiş olanlar boyut,malzeme,tat gibi karşılaştırma yazsın.
  • Texas smokehouse 👌🏻

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Texas smokehouse 👌🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir Allah'ın kulu da şuraya şunu al çünkü şusu daha iyi gibi bir şey yazmamış
  • Ben ikisinide yedikten sonra kotu hissetmistim. Yerken guzeldi ama. Triple Whopper agir gelmisti bana, eger yanlis hatirlamiyorsam Big King XXL 'da peynir tadi, Triple Whopper'da et tadi cok daha baskin.

Benim fikrimi soracak olursan bence ikisinide alma, pizza malzemeleri al, pizza yap ve afiyetle ye.
  • yediğim burgerlerde peynir olmazsa olmazım bu yüzden tercihim bigking xxl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem118 -- 13 Nisan 2015; 15:42:41 >
  • Big King yemedim ama ekmeği 4' Triple Whopper'inki 5' di sanırım. Triple 1 kere yemiştim. Triple daha doyurucu olur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Ben ikisinide yedikten sonra kotu hissetmistim. Yerken guzeldi ama. Triple Whopper agir gelmisti bana, eger yanlis hatirlamiyorsam Big King XXL 'da peynir tadi, Triple Whopper'da et tadi cok daha baskin.

Benim fikrimi soracak olursan bence ikisinide alma, pizza malzemeleri al, pizza yap ve afiyetle ye.

Big King'in boyu nasıldı hocam çok küçük değilse oylamada Whopper önde olsa bile Big King almayı düşünüyorum.
  • Boyut olarak cok fark yoktu diye hatirliyorum. Eger doymak istiyorsan benim onerim Triple Whopper. Lezzet olarak kisiden kisiye gore degisir tabii ki.
  • niye bu kadar kastın ki? alt tarafı bir yemek. söyle hangisini istiyorsan denemiş olursun. ucunda ölüm yok ikiside güzel tat verecektir. o boyutlarını bilmem ama big king ile whopper arasında karar verirsem düşünmeden big king derim. şimdiden afiyet olsun
  • Big King XXL'de küt malzeme yok en azından. Küt malzemeden kastım, domatesin yeşil kısımları,parmak kadar kalın olan çiğ soğan ya da kalas kadar sert marullar... Burger king malum hiç bunlara dikkat etmediği için yemekten önce 10dk boyunca hamburgerin içini ayıklamak zorunda kalıyorum ve bu da yemek keyfimin içine ediyor. Whopper'ın da ana mimarisi bu soğan-domat-marul 3'lüsüne dayandığı için sonuç hüsran oluyor. Ben burger King'de daha çok big king,steakhouse,smokehouse gibi yeşilliğin az olduğu şeyler yiyorum...

Sana tavsiyem Big King XXL'dir. Boyut olarak tatmin eder... Bazen onda da ekstra kalın soğan çıkabilir ama gene de %85 düzgün bir şey yersin.

• Ankaradaysan Franco Burger'den ye.Hayatımda yediğim en iyi hamburgerdi.

• Ya double texas smokhause yada big king xxl whopper hic sevmem

• Big King XXL sipariş ettim umarım pişman olmam.
  • İSKENDERRRRRRRRRRRRRRRRRRr ---- LAHMACuNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNnn ------------- PİDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanzicigenç

İSKENDERRRRRRRRRRRRRRRRRRr ---- LAHMACuNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNnn ------------- PİDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Lanet olsun pişman oldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.