Şimdi Ara

Trip atan dost...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation a gidiyoruz sonradan geliyor bir muhabbet konuşma yok mesaj atıyorsun eşek kadar adam nasıl konuşulur onu bilmiyor keko gibi harf kısaltıyor uzun bişey yaziyorsun tamam yazıyor dakikada bir mesajlardaki huyu eskiden de vardı ama şu son 2 günde geziyoruz 3 arkadaş beraber yan yana yürümüyor oturuyoruz yanıma oturmaktan aciz kalıyor benden uzak tarafa oturuyor diğer arkadaşımız hep ortamında oluyor 2 gündür dışarda tek kelime muhabbetimiz yok neye oldu onu da bilmiyom hadi ilkgun morali biraz bozuktu 2. Gün öyle de değil yanına gidiyoruz sadece bahsettiğim arkadaşla muhabbet edebiliyorum suratı asık 1 saat duruyor ben eve gidim diyor diğer arkadaşa vedalaşma yok alıp başını gidiyor sanki 2 kişiyiz gibi benim yandığım olay değer verdiğim bir kişi olması zamanında az dert paylasmamisimdir kendisiyle buna yanıyorum daha önce de bir iki kez bu hareketi yapmıştı ne yapmalıyım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4rhan -- 14 Temmuz 2017; 1:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ben olsam direk sorardım sıkıntı nedir, diye
  • Yaslar kac 10-11? Alıp karşına konuşursun bir hatam var mi neden böyle davranıyorsun arkadaş diye baktın anlaşamıyorsun yol ver

• Kostokss kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş 17

• Hocam bir sıkıntı yok ki birden oldu geçen seferkilerde de böyle olmuştu

• Yeni arkadaşını kiskanmis olmalı. Ona eskisi gibi değer vermediğini dusunuyor ve üzülüyordur bunun için.

• benim de çok yakın ve uzun süreli bir arkadaşım birden ilişkiyi irtibatı kesti. mesajlarıma cevap vermiyor, telefonlarımı açmıyor. sorun nedir diye mesaj atıyorum mavi tik yapıyor falan, şimdi de wpden engellemiş sanırım, ne pp ne durum ne son görülme bir şey gözükmüyor. hayır çok da umrumda olmaz ama kafama takılan ne sebeple yaptığı. sebebini bilmeden irtibatın kesilmesi garip oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kullanıcısına yanıt
    Yeni arkadaşım yok arkadaşlarımızın hepsi ortak zaten 4 5 kisi bir grubuz zaten 1 haftalığına il dışına gidicek yakin zamanda sanaldan sorsam mı yoksa benimle ilgili sorun olmadığı için sormasam mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray23

Yeni arkadaşım yok arkadaşlarımızın hepsi ortak zaten 4 5 kisi bir grubuz zaten 1 haftalığına il dışına gidicek yakin zamanda sanaldan sorsam mı yoksa benimle ilgili sorun olmadığı için sormasam mı?

Bence sakin ve net bir şekilde sorup öğrenmelisin. Dostlar bir iki ufak tefek şeyle birbirine sırt cevirmemeli. Daha iyi olur

• Sıkıntısı muhtemelen seninle.Farkında olmadan bir şey yapmış olabilirsin.Ya da o farklı bir anlam yükleyip kendi kendine triplere girmiştir.En yakın arkadaşın ise ya da seni öyle görüyor ise başka biri ile fazla samimi olduysan o sebeple de bu şekilde davranıyor olabilir.Bu kadar dert etmene gerek yok bir mesaja ya da telefon görüşmesine bakıyor sıkıntının çözümü.Bana sorarsan ara.Ya da yüz yüze konuş.Mesaj atmamanı öneririm.Çünkü yüz yüze iken ya da telefonda konuşurken onun duygularına daha çok hakim olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.