Şimdi Ara

Trine 2 Pcde konsol ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pc de trine oynamak istiyorum tek başıma zorlu oluyor ıki kişi oynayacağız.kol u pc ye takıyorum.2. Kişi yi de etkinleştiriyorum.fakat mesela büyücü olduğum da kol ile ok işaretini hareket ettiremiyom.tuş kombinasyonunu değiştirmeye çalıştım diğerleri bozuldu.bu ayarları nasıl ayarlamaliyim.

• Hmm bunun için güzel bir konu açmayı düşünüyordum bende bende de trine 2 var henüz yüklemedim ama 1 i yükledim önce birden başlayam sonra 2 ye geçerim demiştim baktım ki kimse çözememiş gamepad ile oyunu oynamayı herneyse baştan yaratarak güzelce hallettim ayarları oyundaki kusur ayarlarda axes kısmında ordan x ve y eksenlerini elle ayarla yani mouse un sol tuşuna bas ve sağ analoğun sağ tuşuna bas sol da olur farketmez sonra y ekseni için de yukarı yap kaydet daha sonra karakter ayarları var yani şöavalye hırsız büyücü burdaki sağ analog tuşlarını sil ve yerlerine ben 6-8 tuşlarını ayarladım çok güzel oldu ancak bir sürü ince ayar çekip baştan yarattığım için sorun olmadı yani tavsiyem baştan yaratman şimdi ss alıcam tek tek ekliyecem bir konu açıp konunun linkini buraka koyarım sizde buna göre oynarsınız aramadığım ne yabancı ne de türk sitesi kaldı hiç birinde adam akıllı açıklama yok bende kendim yapayım dedim ss lerle göstereyim sizde aynını yapıverin sorunu çözün ben 2 çeşit kombinasyon yaptım tuş ayarı ne olur ne olmaz diye ama s,ze birini gösterecem klasik ayarların ufak ince ayarlarla düzeltilmiş halini ekliyeceğim sağlıcakla kalın
    Birazdan buraya da konumun linkini eklerim önce ss leri ve konuyu hazırlayayım

http://forum.donanimhaber.com/m_67199005/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67199005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Ekim 2012; 19:33:16 >

• İnternetten iyice araştır hocam bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratal

İnternetten iyice araştır hocam bulursun.

hallettim yok hakkaten ama ben yaptım zaten linkte var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: muratal

İnternetten iyice araştır hocam bulursun.

hallettim yok hakkaten ama ben yaptım zaten linkte var :)

İyi oyunlar dilerim o zaman hocam bende biraz ps3'e oturayım bari. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    6 yıl önce açıldı
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.