Şimdi Ara

trina ile basma ( bastım +8 citinde bastım :D SS Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende çok ucuza raptor almıştım +6 biraz kullandım ve sabaha karşı bir gün önden 4-5 tane salamander patlattım trina ile bastım +7 oldu ama g... 3,5 attı
  • quote:

Orjinalden alıntı: giyit

kaç tane chitin alsam +8 olur? trina var ama böle 6 tane falan basınca sade busla trinasız geçer değmez heralde chitine trina

yok ben şimdi sheli +7 basacaktım trina kulanıyım garanti olsun dedim önden bişey yakıyım dedim citin +5 den +8 oldu
  • valla +8 den once hic trina basmam +1ib aldım +6 ya kadar bastım durmadan sonra biseyler yaktım 3-4 parca sonra normal busla bastım +7 oldu ne trinası yaws ,+7 yapmak icinde trina kullanacaksak aglayalım halimize ister raptor ister shard ister ib isterse uniq +6 olsun hicbirine +7 ye gecirirken trina harcamam yakarsın 5-6 parca sey basarsın +7 ni o gun essek sansın yoksa olur olmazsada aglamayacan :)

• quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

valla +8 den once hic trina basmam +1ib aldım +6 ya kadar bastım durmadan sonra biseyler yaktım 3-4 parca sonra normal busla bastım +7 oldu ne trinası yaws ,+7 yapmak icinde trina kullanacaksak aglayalım halimize ister raptor ister shard ister ib isterse uniq +6 olsun hicbirine +7 ye gecirirken trina harcamam yakarsın 5-6 parca sey basarsın +7 ni o gun essek sansın yoksa olur olmazsada aglamayacan :)

trina ile basma ( bastım +8 citinde bastım :D SS Lİ)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.