bende çok ucuza raptor almıştım +6 biraz kullandım ve sabaha karşı bir gün önden 4-5 tane salamander patlattım trina ile bastım +7 oldu ama g... 3,5 attı
quote:
Orjinalden alıntı: giyit
kaç tane chitin alsam +8 olur? trina var ama böle 6 tane falan basınca sade busla trinasız geçer değmez heralde chitine trina
yok ben şimdi sheli +7 basacaktım trina kulanıyım garanti olsun dedim önden bişey yakıyım dedim citin +5 den +8 oldu
valla +8 den once hic trina basmam +1ib aldım +6 ya kadar bastım durmadan sonra biseyler yaktım 3-4 parca sonra normal busla bastım +7 oldu ne trinası yaws ,+7 yapmak icinde trina kullanacaksak aglayalım halimize ister raptor ister shard ister ib isterse uniq +6 olsun hicbirine +7 ye gecirirken trina harcamam yakarsın 5-6 parca sey basarsın +7 ni o gun essek sansın yoksa olur olmazsada aglamayacan :)
quote:
Orjinalden alıntı: stormshadow
valla +8 den once hic trina basmam +1ib aldım +6 ya kadar bastım durmadan sonra biseyler yaktım 3-4 parca sonra normal busla bastım +7 oldu ne trinası yaws ,+7 yapmak icinde trina kullanacaksak aglayalım halimize ister raptor ister shard ister ib isterse uniq +6 olsun hicbirine +7 ye gecirirken trina harcamam yakarsın 5-6 parca sey basarsın +7 ni o gun essek sansın yoksa olur olmazsada aglamayacan :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme