Şimdi Ara

trigonometrik denklemler nasıl halledilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olum kac kez calistim hatirlamiyorum artik ama hala daha yapamiyorum aslinda bakmayacaktim ama konular azalinca sorma ihtimalleri yukseldi nasil hallettiniz halledenler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilader sen nasıl bi adamsın anlamıyorum adam başlıkta nasıl halledilir yazmış hayır işe yaramayacak bişey yazacaksan neden yazıyorsun belli ki hedefin karşı tarafa ben yapamıyorum kolay konuyu psikolojisi yansıtmak ama emin ol çok daha büyük sıkıntılar çekeceksin sana ne katacak yani çok kolay yazmak onun yerine neden kolay senin için ne yaptın onu anlat aga başlık sahibi kardeşim soruna gelecek olursak haklısın sorma ihtimalleri gerçekten yüksek daha önünde bildiğin gibi 4 ay var belli ki yapmak istiyorsun ve en zor da olsa bir konu 1 haftada temel değil tüm basit ve zor hatlarıyla öğrenilebilir.Muhtemelen zaten 1 ay asla dışarı çıkmayacaksın bunun için 1 haftanı feda et ve basitten başlayarak videolar izleyerek konuyuoturtmmaya çalış ardından basit sorular orta sorular ve hafiften zorlayarak zor sorular çöz gel burda sor hocana sor arkadaşına sor hadi diyelim olmadı ki başlangıca göre çok daha iyi olcak baştan başşla baştan başla mutlaka becereceksin sağlıcakla kal böyle elemanlara da prim vermeyin her zaman birilerimiz birilerimize yetecek
  • Br nasıl bir bak
  • ben de unutuyorum hep, biraz ezber bir konu. sürekli tekrar edersek sorun kalmaz.
  • o adama para veresim gelmiyor
  • eyüp b
  • bilader sen nasıl bi adamsın anlamıyorum adam başlıkta nasıl halledilir yazmış hayır işe yaramayacak bişey yazacaksan neden yazıyorsun belli ki hedefin karşı tarafa ben yapamıyorum kolay konuyu psikolojisi yansıtmak ama emin ol çok daha büyük sıkıntılar çekeceksin sana ne katacak yani çok kolay yazmak onun yerine neden kolay senin için ne yaptın onu anlat aga başlık sahibi kardeşim soruna gelecek olursak haklısın sorma ihtimalleri gerçekten yüksek daha önünde bildiğin gibi 4 ay var belli ki yapmak istiyorsun ve en zor da olsa bir konu 1 haftada temel değil tüm basit ve zor hatlarıyla öğrenilebilir.Muhtemelen zaten 1 ay asla dışarı çıkmayacaksın bunun için 1 haftanı feda et ve basitten başlayarak videolar izleyerek konuyuoturtmmaya çalış ardından basit sorular orta sorular ve hafiften zorlayarak zor sorular çöz gel burda sor hocana sor arkadaşına sor hadi diyelim olmadı ki başlangıca göre çok daha iyi olcak baştan başşla baştan başla mutlaka becereceksin sağlıcakla kal böyle elemanlara da prim vermeyin her zaman birilerimiz birilerimize yetecek

• tamam dostum böyle bi açıklama yapman bile yerinde, attığım bir soruda zaten bana yardımcı olmuştun moral bozup düşürmeye çalışan çok kişi var insan sıkılıyor teşekkürler ilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 4 Nisan 2020; 21:10:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tehlikeli bir kısımdır hocam. Kaç kök var der 3 bulursun 4 çıkar falan filan.
    Trigonometrik denklemlerde tüm trigonometri bilginizi konuşturmanız gerektiği için önceki kısımlarda bir eksiğiniz varsa önce bir oraya dönün. Yoksa formül kısımlarını içselleştirip bol soru çözün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz 2.dereceden denklemlerle de alakası var bu konunun çünkü ortak paranteze alma durumları veya cos2x sin2x açılımları gibi durumları var zorlanıyorsan bu dediklerime bir bakın derim (:

• sikinti yok hocam dewamke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinizde 345 ayt Matematik varsa o konuyu bitirin. Gerçekten faydası olacaktır. Hem kolay hem de akılda kalıcı bir biçimde hazırlanmış sorular. 6.testi hariç tabi. Kolay gelsin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.