Şimdi Ara

Trigonometri Matematikte kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Lys Matematik palme çözüyordum da konu başlıkları arasında Trigonometri yok. Ygsde geometriye geçtiğini biliyorumda trigonometri-2 nerde yahu?

• Palme geometri kitabınıda satmak için o kitaba koymuştur. Fizikte optik konusunu böyle yapmışlardı. LYS kitabında yok sadece YGS de var
  • Matematik Geometri aynı oturumda zaten. Geometriye geçse de geçmese de olacak sorular. Bazı kitaplar Geometri kitabına almış, bazıları Matematik kitabına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani matematikten kalkmadı bu konu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCrane

Matematik Geometri aynı oturumda zaten. Geometriye geçse de geçmese de olacak sorular. Bazı kitaplar Geometri kitabına almış, bazıları Matematik kitabına.

Anladım. Teşekkür ederim bi an afalladım da :D
  • Birçok yayının geometrisi satmadığı için önemli bir konuyu geometrye alıp sattıralım bari demişler. Mat ya da geo olması değiştirmiyor bir şey çünkü. 12 kirabı almak istiyorum limit türev integrak ve analitij ama 1 tane bile böyle kitap yok. İlla ayrı seriden para kazanacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sadece ösym yi takip edin ösym açıklama yapmadığı müddetçe kesinliği yoktur bu aptallar kitap sattırmak için trigoyu biyolojiye bile koyarlar zaten direk 80 soru olarak geleceği için pek de bir şey fark etmeyecek ha nolur trigo ilk 50 soru içindeyken son 30 soruda olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGONOMETRİ ZOR MU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.