Şimdi Ara

TRİGER Sonrası Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracı yeni aldım hemen trigerini değiştirdim. 1 gün sonra motor soğuk ken çıt çıt çıt diye bi ses motor tam ısındıktan sonra ses yok motor saat gibi. Hemen bi ustaya gittim. soyledim trgeri başka ilde değistirdim. Oda bana trigere bakacaz gerginliği ayarlayan malzemeden olabilir dedi. Sizce oylemi yoksa servise mi gitsem servistekilerde bastan savma yaparak dünyanın parasını alıyorlar... Ne yapacam acaba Trigeri değistirdiğime pisman oldum....

• Servise karşı bu yaklaşımınız doğru değil, evet pahalı olabilir özel servislere göre ancak, yetkili servislerin bir kuralı bir düzeni bir kaidesi var, sizin aracınızı sorunsuz yapmak zorundalar zaten garanti olayını da bu yüzden veriyorlar serviste değişim yapsanız değişen parçaya garanti vericekler, bir sorun olduğunda düzgün bir muhatab bulup sizin lehinize uğraşıcaklar, ben çok yaşadım bu durumu özel servislerde, bir parça değiştiriyorum gidiyorum ustaya ses geliyo diyorum o ses ondan değil diyor, sonra tekrar gidiyorum normal önemli bişi değil diyorlar, ama bunu servis bi söylesin tabiri caizse öttürebilirsiniz servisi şikayet edip. 3 fazla verin gidin serviste yaptırın bence imkanınız varsa.
  • Bugün sorunu sorunu normal sanayici çözdü.. artık servis mi asla gitmem yada işini iyi yapan servise gitmek belki olabilir ama enin olmak lazım. Sebebine gelince serviste trigeri değiştirdiler.. triger kayışını gevşek bırakmışlar soğuk motorda çıt çıt çıt ses yapıyordu. sanayide bi ustaya gittim daha önce 15 sene serviste çalışmış sonra kendine dükkan açmış . yani işin ehli sayılır.. adam kayışı biraz gerdi sorun çözüldü..
    Bu kayışı yapan servisteki ustalar nasıl usta anlamak mümkün değil.. ben onları şikayet etsem bile olan benim araca olacaktı gene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raksedik -- 28 Mart 2014; 22:09:57 >
  • yine de servisle muhatab olmanız gerekir, hatası olan bir servisi serbest bırakırsanız böyle özensiz olmaya devam ederler şikayet etseniz en azından daha dikkatli olurlar. Ve ayrıca garanti hakkınız var, motorunuz triger yüzünden dağılsa bile yapmak zorundalar
  • evt haklısın içim rahat etmeyince başka ildeki yetkili servise tekrar gösterdim olanları anlattım tekrar baktılar soırun yok dediler aynen senin dediğin gibi şikayet edeceksin dediler ..
  • Ben 1 hafta önce trıgerı v kayısını degıstırdım degısımden sonra yolda klimayi actım dysuk devırlerde ve ılk kalkusta klimanın motorundan ses gelmeye basladı sorun ustadamıdır aceba bilgisi olan varsa yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustaya tekrar bir baktır istersen bildiğim kayış aksamında klima motoruna ses yaptıracak bir aksam hatırlamıyorum benim kayışları ben değiştirdim bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vites değişiminde gelen ses
    4 yıl önce açıldı
    ŞANZUMANDAN GELEN SES
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknhkn26

Ben 1 hafta önce trıgerı v kayısını degıstırdım degısımden sonra yolda klimayi actım dysuk devırlerde ve ılk kalkusta klimanın motorundan ses gelmeye basladı sorun ustadamıdır aceba bilgisi olan varsa yardım lütfen

Kayış gergisi ayarlanmamış düzgünce, tekrardan ayarlatın. Kemalefe, klima kompressörü tamamiyle v kayışından aldığı devinim ile çalışır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.