Bildirim
Trifaze-Monofaze Mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Trifazeden sonra her faz aynı yere bağlanıp ordan dağılıyordur o yüzden gerek yok ayrıca ana saatin orda vardır 3 lü sigorta . Trifaze evin içindeyse nötr kopmasına karşın mutlaka bir önlem alın evde yangın çıkarma ihtimali yüksek oluyor . 3 liralık varistörle bile önlenebilir . -
Çok teşekkürler en yakın zamanda dediğiniz gibi toprak ile nötr arasına varistör ekleyeceğim.
-
Bunu kendiniz yapmayın :) işten anlayan bir elektrikçi bulursanız ona yaptırın lütfen . -
Haklısınız ama ben bu işlerden az çok anlıyorum birde bu süreçte eve yabancının girmesini istemiyorum ne kadar kısa bir iş olsada. Usta tv nin videosunu izlesem yeterli olur bence. Bir sorum daha var. Sigorta panelinde toprak hattı var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X