Bildirim
Trident A9 İncelemesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tam kasma yok deyip ana ekrana dönerken kasıyor telefon Buna vereceğim parayla s3 mini alırım 300-400 liraya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bonafide
Tam kasma yok deyip ana ekrana dönerken kasıyor telefonBuna vereceğim parayla s3 mini alırım 300-400 liraya
direk s3 al 400 tl ye 2.el -
Sanırım Gözlerinizde Yada İzlediğiniz Bilgisayarda Sorun Var Çünkü Telefonda Ufacık Dahi Kasma Yok. Ben Şuanda S5 Kullanıyorum Zaten Benim S3 veya S4'e İhtiyacım Yok. Herneyse Telefonu Satıyorum İsterseniz Size Satayım. Telefonun Garantisi Var Ufacık Sorunda Hemen İlgileniyorlar. Hatta Telefonda GPS Konumumu Hızlı Bulmuyor Diye ARadım Telefonu Gönderin Hemen Değiştirelim Dediler Bu KOşullarda Garantisi Samsung'dan Daha İyi. Trident Daha İyi Telefon Yaparsa Onu Alır Kullanırım. S5 Bile Şuanda Kasıyor Telefona UYgulama Yükle Kaldır Yükle Kaldır Yükle Yapınca S5 te Kasıyor Sİze Bir S4 Göstersem AĞlarsınız Trident'den Daha Yavaş Trident'e AYnı UYgulamaları Yükledik Okadar Kasmadı. Markası Trident Diye Telefonu AŞşağılamaya Kalkmayın Objektif Bakın Marka Sevdalıları. -
Bende Trident A9 almayı düşünüyorum.F/P ürünü olarak düşünüyorum.Tek sıkıntısı kullanıcı olarak flip cover ürün piyasada yok.
ben bir ürünü alıyor telefonun başına düşme, su vb şeyler gelmezse 2 yıl kullanıyorum.
Daha önce ZTE blade S aldım 26 ay kullandım söylemedikleri kalmadı ben telefonu düşürüp ekran gitti telefonu değiştirdim.
Oyun manyağı değilseniz olduk olmadık programları yükleyip telefonu yormayacaksanız telefonla günlük 1-1,5 saat civarı internet, konuşma vs
süresini aşmıyorsanız alıp kullanılacak bir ürün.HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN. -
Trident nedir abi Bu arada kamera açılana kadar kahvemi içip geldim
-
40mg lik kaç uygulama yüklenir aynı anda?
micro sd kart takınca direk sd karta yüklüyor mu hafıza doldu hatası veriyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X