Şimdi Ara

Tribunal Günlüğü - Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç kullanmadığım bu sistemi kullanmaya başladım. Rezaleti gözler önüne sereceğim. Oyuncunun oyuncuyu yargılamasını hoş bulmuyordum ama ne kadar useless bir sistem olduğunu kanıtlayacağım. İngilizcem yettiğince de resmi foruma konu açtım o da budur :

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=9614693&posted=1#post9614693

( Resmi forumda biri , " Eğer yükse ratio istiyorsan her davada Punish'e bas demiş , benim konuya cevap olarak )

***İlk davasına bakıyoruz bir şahsın , sadece şu cümleyi kurmuş ve herkes ilkine bakıp pardon deyip geçmiş :

Sona [00:24:38] is putting wards for u but u can put them u if u wanna

Diğer davaya baktım hemen ve adamın üslup bu , ve pardon demiş herkes bu adama :

Ahri [00:01:29] noob dont know suicide
    Ahri [00:01:30] !
    Ahri [00:03:58] ss

Lee Sin [00:08:15] so darius noob who is top ? LOL
    Lee Sin [00:09:00] hah anoob
    Lee Sin [00:09:36] jungl ? noob HAHAHA
    Lee Sin [00:09:39] U FUCKING NOOB
    Lee Sin [00:09:42] CANT HANDLE 1 on 1
    Lee Sin [00:10:01] HAHA FULL ks ?
    Lee Sin [00:10:02] l2p
    Lee Sin [00:10:04] noob
    Darius [00:10:07] full ks^^
    Lee Sin [00:10:11] sure ,)
    Lee Sin [00:10:12] ask ez

***Bir diğer yanlış karar :

Pantheon [00:26:24] fuck u noobs
    Pantheon [All] [00:44:18] easy

http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/case/494049/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 9 Aralık 2012; 14:21:15 >

• O davaya pardon mu demişler

Kaldırsınlar o zaman ne gerek var tribunal e report a falan
  • Dava linkini koydum. Buna pardon verilmiş şaka gibi
  • Ben 2 oyunda easy diyim 14 gün ban, bu adam saydırsın pardon. Geçen arkadaşımla bu konuyu konuştuk. Riot, Tribunal sayesinde banları atıyor zaten. Eğer Tribunal kalkarsa Riot'un üstüne çok büyük yük binmiş olacak. Riot Tribunal sayesinde bir nevi banlara bakmaktan kurtuluyor.
  • Bütün yanlış dava sonuçlarını support'a ticket attım vallahi. Her gün de devam edeceğim , buraya da koyacağım. Benim 2 ay girmediğim acc perma ban yedi. Geçmiş report'lar bilmem ney dediler geçiştirdiler.

@HellRazor ;

Geçmiş olsun hocam , 14 günlük yediysen perma yakındır.
  • Bir tane daha koydum. Gücelleyeceğim sürekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana tribunalda bir report gelmişti.
    Adamı 4 kişi verbal abuse olarak reportlamış. Adam sadece oyunun sonunda gg wp yazmış, başka hiçbirşey yazmamış. Bu adama pardon demiştim warning verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSF Aristona

Bana tribunalda bir report gelmişti.
    Adamı 4 kişi verbal abuse olarak reportlamış. Adam sadece oyunun sonunda gg wp yazmış, başka hiçbirşey yazmamış. Bu adama pardon demiştim warning verilmiş.

Bütün yanlış davaları bildiriyorum , ilgilenirler ilgilenmezler. Keyifleri bilir ama alt tarafı 5 saniyemi alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis
    Pardon dedikleri dava bu :http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/case/493866/

Bu davadaki adam maçlarının sadece 4. olanında çıldırmış, ondada zaten killere bakacak olursan oyunu onun çevirdiğini ve bazen bu tür durumlarda takımın carry olan oyuncuyu çıldırtabileceğini bilmen lazım. Her oyunca sabrını koruyamayabilirsin. Adam ne trollemiş ne de başka bir şey yapmış. Güzel güzel laftan anlamayınca millet, 1-2 küfür etmiş ki bunu her oyuncu bazı maçlarda yapar. 1 günlük uyarı banı olabilirdi ancak bunda "ohoo bu bile affediliyorsa..." tarzında bir yargıya varmak kesinlikle yanlış.

quote:

İlk mesajdaki linki verilmiş davadada aynı şekilde. Her oyuncunun bütün oyunlarında sakin kalması beklenemez illaki oyunun bazı yerlerinde sinirine yenik düşebilir. Karşı tararftakinin alaycı tavrıda bunu körükler. Siz her oyununuzda sütten çıkmış ak kaşıksınız da milletin davalarında hata arıyorsunuz. "easy noobs", "bg noob team" vb. sözler söylüyenlere uyarı şeklinde farklı bir sistem daha getirilebilir pardon/ban gibi. Ancak bunun için oyuncunun ban alması gerketiğini düşünüyorsanız Türkiye sunucusunda oyuncu kalmaz ve diğer sunuculardaki oyuncularında yarısı gider. 1-2 maçta olmuş bazı şeyer affedilebilirdir.

Şahsen ben olsaydım benim de 'pardon' diyeceğim davalardı bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

quote:

Pardon dedikleri dava bu :http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/case/493866/

Bu davadaki adam maçlarının sadece 4. olanında çıldırmış, ondada zaten killere bakacak olursan oyunu onun çevirdiğini ve bazen bu tür durumlarda takımın carry olan oyuncuyu çıldırtabileceğini bilmen lazım. Her oyunca sabrını koruyamayabilirsin. Adam ne trollemiş ne de başka bir şey yapmış. Güzel güzel laftan anlamayınca millet, 1-2 küfür etmiş ki bunu her oyuncu bazı maçlarda yapar. 1 günlük uyarı banı olabilirdi ancak bunda "ohoo bu bile affediliyorsa..." tarzında bir yargıya varmak kesinlikle yanlış.

quote:

İlk mesajdaki linki verilmiş davadada aynı şekilde. Her oyuncunun bütün oyunlarında sakin kalması beklenemez illaki oyunun bazı yerlerinde sinirine yenik düşebilir. Karşı tararftakinin alaycı tavrıda bunu körükler. Siz her oyununuzda sütten çıkmış ak kaşıksınız da milletin davalarında hata arıyorsunuz. "easy noobs", "bg noob team" vb. sözler söylüyenlere uyarı şeklinde farklı bir sistem daha getirilebilir pardon/ban gibi. Ancak bunun için oyuncunun ban alması gerketiğini düşünüyorsanız Türkiye sunucusunda oyuncu kalmaz ve diğer sunuculardaki oyuncularında yarısı gider. 1-2 maçta olmuş bazı şeyer affedilebilirdir.

Şahsen ben olsaydım benim de 'pardon' diyeceğim davalardı bunlar.

Adam tarzanca etsin bilmem ne. Deli gibi spam ve küfür var neyden bahsediyorsun ? Adamlar ilk maça bakıp es geçmiş diğer maçları. " Ashe too bad " yazdığım maç için punish'e basmış adamlar. Uyarı mail'i geldi bana. Ohooo istediğin gibi küfür et o zaman. Adam del gibi saydırmış. KS KS KS diye ağlamış. yapma allah aşkına.

Ekleme: Her oyun " noob " diye " ks " diye saydırmış millete. Sürekli spam yapmış. surrender ffs diye küdür etmiş. Bu mu pardon ? Ciddi olmadığını varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 9 Aralık 2012; 14:59:18 >

• 2225 elom var tribunalda. Çoğu kişi sohbeti okumuyordur. Ama ben okuyorum ve karaktersiz insanları elemekten gurur duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

2225 elom var tribunalda. Çoğu kişi sohbeti okumuyordur. Ama ben okuyorum ve karaktersiz insanları elemekten gurur duyuyorum.

Oo iyiymiş elo. Benim daha ikinci günüm tribunal'de. Sen söyle hacı bu davalar punish'i hak etmiyor mu ?
  • Şahsen 4 oyunda gereksiz yere report yemiş adama 5. oyun bir kaç laf söyledi diye punish cezası vermem. 2 gün oldu ben de vaktimi harcayıp tribunal'a giriyorum. İlk 20 davamdan %94 le çıkmşım
  • quote:

quote:

2225 elom var tribunalda. Çoğu kişi sohbeti okumuyordur. Ama ben okuyorum ve karaktersiz insanları elemekten gurur duyuyorum.

Oo iyiymiş elo. Benim daha ikinci günüm tribunal'de. Sen söyle hacı bu davalar punish'i hak etmiyor mu ?

En azından 5 maçın 4'ünde feedlediği için için banlanması gerekiyordu ama ben şikayet nedenine göre ceza veriyorum ya da affediyorum. 0-20 gidip de işte flame yapmadıysa ceza vermiyorum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 9 Aralık 2012; 15:19:22 >

• quote:

quote:

quote:

En azından 5 maçın 4'ünde feedlediği için için banlanması gerekiyordu.

Şu flamer'dan bahsediyorum. Her maç " noob " , " ks " , " ffs " , " l2p " diyek küfür eden elemandan. Bunlar ratio'mu da düşürüyor.

@canberk88 ;

Adam 5 maçın 4'ünde sürekli spam yapmış ve küfür etmiş görmüyor musun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 9 Aralık 2012; 15:19:56 >

• quote:

Adam tarzanca etsin bilmem ne. Deli gibi spam ve küfür var neyden bahsediyorsun ? Adamlar ilk maça bakıp es geçmiş diğer maçları. " Ashe too bad " yazdığım maç için punish'e basmış adamlar. Uyarı mail'i geldi bana. Ohooo istediğin gibi küfür et o zaman. Adam del gibi saydırmış. KS KS KS diye ağlamış. yapma allah aşkına.

Ekleme: Her oyun " noob " diye " ks " diye saydırmış millete. Sürekli spam yapmış. surrender ffs diye küdür etmiş. Bu mu pardon ? Ciddi olmadığını varsayıyorum.

O maçta yaptığın skor 0/10sa ve ashe too bad diyorsan bu punishtir elbette. Onu dediğin için kimse punish basmaz. Sadece mesajlara değil skorlara,cslere ve report sayısına da bak. Adam bu kadar haksızca ks diye ağlasa spam yapsa her maç sadece 1 kişi reportlamaz herhalde. Adam her oyun falan değil sadece tek bir oyunda saydırmış. Adam 'ffs surrender' dedikten 3 dk sonra oyun bitmiş. Noob dediği adam 34 dakikada 160 cs yapmış. Adamın haksız yere söylediği bir şey yok. Herkes gitsin bu şekilde ağlasın demiyorum ama bunlarda ban sebebi olacak bir şey yok. Sanırım sen sadece adamın yazdıklarını okuyorsun orda ezreal, darius ve katarinanın yazdıklarına da bak. Darius 1v1 lanede yardım istemiş, ward almamış öldüğü için lee sini suçlamış. Mesajların hepsini oku önce. Ya ingilizcen yok ya da jungle hakkında bilgin. Her noob diyen banlansaydı oyunda oyuncu kalmazdı ^^ Gereksiz yere riotu meşgul etme. Sen farklı düşünüyorsan punish diyip geçiceksin. Her oyuncunun fikri aynı olmayabilir.

• quote:

Şu flamer'dan bahsediyorum. Her maç " noob " , " ks " , " ffs " , " l2p " diyek küfür eden elemandan. Bunlar ratio'mu da düşürüyor.
    Adam 5 maçın 4'ünde sürekli spam yapmış ve küfür etmiş görmüyor musun.

Hak etmiş bence. bir an sinirlenip saydırmamış tüm oyun susmamış resmen. Bu maç bile cezayı hak ettirirdi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

quote:

O maçta yaptığın skor 0/10sa ve ashe too bad diyorsan bu punishtir elbette. Onu dediğin için kimse punish basmaz. Sadece mesajlara değil skorlara,cslere ve report sayısına da bak. Adam bu kadar haksızca ks diye ağlasa spam yapsa her maç sadece 1 kişi reportlamaz herhalde. Adam her oyun falan değil sadece tek bir oyunda saydırmış. Adam 'ffs surrender' dedikten 3 dk sonra oyun bitmiş. Noob dediği adam 34 dakikada 160 cs yapmış. Adamın haksız yere söylediği bir şey yok. Herkes gitsin bu şekilde ağlasın demiyorum ama bunlarda ban sebebi olacak bir şey yok. Sanırım sen sadece adamın yazdıklarını okuyorsun orda ezreal, darius ve katarinanın yazdıklarına da bak. Darius 1v1 lanede yardım istemiş, ward almamış öldüğü için lee sini suçlamış. Mesajların hepsini oku önce. Ya ingilizcen yok ya da jungle hakkında bilgin. Her noob diyen banlansaydı oyunda oyuncu kalmazdı ^^ Gereksiz yere riotu meşgul etme. Sen farklı düşünüyorsan punish diyip geçiceksin. Her oyuncunun fikri aynı olmayabilir.

Kimseye noob diyemezsin. Saçma sapan bir şeyi savunuyorsun. Ayrıca 3 yıldır oynuyorum bu oyunu. Cs sayımın düşük olduğu 0-10 gittiğim oyun yok. Adam yanlış bir şey söylememiş diyor yahu. Neyse uzatmaya gerek yok. Adam deli gibi küfür saydırmış saçma sapan savunuyorsun bunu. İyi forumlar.

Lee Sin [00:30:36] surrender ffs this is lost
    Lee Sin [00:30:50] y he have a epic carry right her LOLOL
    Lee Sin [00:33:29] NOOB VARUS

Ahri [00:01:29] noob dont know suicide
    Ahri [00:01:30] !
    Ahri [00:03:58] ss

Lee Sin [00:04:09] u dont engange i engaena nd im jungler wtf
    Lee Sin [00:04:24] sure... l2p
    Lee Sin [00:08:15] so darius noob who is top ? LOL
    Lee Sin [00:09:00] hah anoob
    Lee Sin [00:09:36] jungl ? noob HAHAHA
    Lee Sin [00:09:39] U FUCKING NOOB
    Lee Sin [00:09:42] CANT HANDLE 1 on 1
    Darius [00:09:47] full ks
    Darius [00:09:54] no gank top naa^=)
    Lee Sin [00:10:01] HAHA FULL ks ?
    Lee Sin [00:10:02] l2p
    Lee Sin [00:10:04] noob

Lee Sin [00:11:31] LOL
    Lee Sin [00:11:39] reported noob

Lee Sin [All] [00:16:31] FUCK THIS TEAM;
    Darius [00:16:33] lol
    Lee Sin [All] [00:16:41] noob top noob mid and noob bot

Jax [00:18:09] look u farm and look mid farm anni to LOL
    Jax [00:18:11] genius
    Jax [00:18:14] 2 genius flaming

Adam daha 3. - 4. dk başlamış millete noob demeye. Haklıdır adam diyorsun bir de. 3 dk da nerden anladın adamın noob olduğunu. Biraz mantık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 9 Aralık 2012; 15:29:39 >

• tribunal çok bozdu, bende bıraktım zamanında. ip falanda vermiyolar insanlar niye kullanıyor acaba hala.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.