Şimdi Ara

Tribunal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tribunal nedir acaba biri aciklayabilir mi? Boyle mahkeme gibi juriler fln oluyo hakim oluyo banlaniyosun ya da beraat ediliyosun filan mi? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 22 Nisan 2012; 21:31:25 >

• 30 lvl oyuncuların reportları değerlendirdiği ve buna göre ceza alıp almamasına karar verdiği bir sistem. burada bütün olay, Summoner's Code da bitiyor cezaları buna uygun olarak veriyorsunuz tek 1 kişi ceza verse bile farklı kişiler tarafından da inceleniyor ve ceza buna göre veriliyor. Uygun değerlendirdiğiniz her olay için belirli bir miktar ip kazanıyorsunuz 15'mi 20 mi öyle bişi hatırlamıyorum :D ve günde en fazla 10 olayı inceleyebiliyorsun.

Tribunal

• quote:

Orijinalden alıntı: Shimmy

30 lvl oyuncuların reportları değerlendirdiği ve buna göre ceza alıp almamasına karar verdiği bir sistem. burada bütün olay, Summoner's Code da bitiyor cezaları buna uygun olarak veriyorsunuz tek 1 kişi ceza verse bile farklı kişiler tarafından da inceleniyor ve ceza buna göre veriliyor. Uygun değerlendirdiğiniz her olay için belirli bir miktar ip kazanıyorsunuz 15'mi 20 mi öyle bişi hatırlamıyorum :D ve günde en fazla 10 olayı inceleyebiliyorsun.

Tribunal

Ben denemistim bir keresinde tribunali fakat punish butonuna basamiyordum. bunun sebebi ne olabilir

• Tribunal linkihttp://www.leagueoflegends.com/tribunal

onun üzerinde bir kod var o kodu girip punish yada pardon diyorsun ve belirli bir süresi var 30 yada 45 saniye dolmadan pardon yada punish diyemiyorsun kısacası sistem olayı biraz incelemenizi istiyor. Summoner's Code'u okumadan direk girişmeyin bence :) Ve cidden çok saçma sapan reportlar var adam oyun boyunca hiçbirşey yazmamış reportlayan adam bıt bıt konuşmuş falan sonra bu adamı reportlamış vs vs... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 22 Nisan 2012; 22:12:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDOS saldırısı
    10 yıl önce açıldı
    Skrim dragonborn dlc bug
    5 yıl önce açıldı
    The Division Perma Ban
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.