Şimdi Ara

Tribün grupları faaliyetlerini durdurma kararları alıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 saat önce ''Grup CK'',şimdi de ''Vamos Bien'' faaliyetlerini durdurma kararı aldıklarını yazılı şekilde duyurdular.Sebebini bile var mı?

• "2006 yılından bu yana, Fenerbahçe'ye destek vermek ve bağımsız taraftarlık kültürünün yaşatılması için grup olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak son aylarda Fenerbahçe tribünlerinde tasarlanan "toplum mühendisliği" ve tribün üzerinden bizleri taraf olmaya zorlayan, grup üyelerimizin hayata ve tribünlere bakışıyla tamamen çelişen gelişmeler nedeniyle tribün faaliyetlerimizi süresiz olarak durdurduk. Fenerbahçe'ye desteğimiz baki olmakla birlikte grup üyelerimiz bağlayıcı karar olmaksızın bundan sonra da bireysel olarak Fenerbahçemizin yanında olacaklardır.

Saygılarımızla, Vamos Bien"
  • aziz gfb'yi tek bırakıp her suçu yıkacak mi acaba düşünmüyor da değilim
  • Yanilmiyorsam Vamos Bien ve Gruk CK koreografileri hazirlayan gruplardi.Yazik oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi siyasetin tribünlere karıştırılmak istenmesi
  • Cok ta fifi ya icimizdeki irlandalilar bunla, oturup aglamamizi bekliyorlar fenerbahcenin bu zorlu gunlerinde kostek rolunden baska rol oynamayanlar hepiniz gidin bizbize yeteriz

• Zamanında " Bizi yıkamayacaksınız " diyorduk başkalarına. Kendimiz bunu başardık.
  • Tribünün tek tipleştirilmek istenmesi, sol görüşlü gruplara büyük baskı vardı son sezon özellikle. Gezi olaylarında da Çarşı ile beraber kol kola yürüyünce ne olduğunu üç aşağı beş yukarı bildiğiniz malum nedenlerden ötürü gruplar dağılma kararı aldı.
  • Genç Fenerbahçeliler'in resmi olarak Gezi Parkı'na yürümedi.Münferit olarak katılanlar olmuştur fakat grup gitmedi.Hatta Gezi Parkı ile ilgili hiçbir açıklama yapmadılar.
  • Genç Fenerbahçe'liler Gezi Pakı konusu hakkında 'resmi' olarak yürüdüğünü hatta tepkili olduğunu bile söylemedi.Diğer gruplar ile beraber çArşı yürüdü,onlar da son verdi adları karıştı diye.Onlar da GFB'de devam ederler diye düşünüyorum.

• Gezi ye UA VE GFB destek vernediler verseydiler cok iyi olurdu grup olmadan giden fanatikler coktu ama iki kulübün büyük kitleleri katılmadı çarşı yi yanlız biraktilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Genç Fenerbahçeliler'in resmi olarak Gezi Parkı'na yürümedi.Münferit olarak katılanlar olmuştur fakat grup gitmedi.Hatta Gezi Parkı ile ilgili hiçbir açıklama yapmadılar.

Tabi tribün veya Fenerbahçe Taraftar grubu GFB den ibaret değil, GFB ameliyat sonrası üzerinde hiçbir Fenerbahçe ibaresi olmadan Başbakan ı da ziyarete gitmiş ve o dönem sandıkta görüşürüz diyen FB taraftarının tepkisini çekmişti.

Ben gezi olaylarını desteklemiyorum bu duruma 12 numara TW dan müthiş destek verdi ve bence politize oldu. Bize göre zaten 3 temmuz süreci hükümetin iktidarın veya yakın bir kesimiminin oyunuydu ama iktidara başkaldırının yeri gezi değil sandıktı. Zaten sandıkta görüşürüz dememişmiydik ? Ner işimiz vardı gezi de ? Zaten o dönem dillendirilen beraber maç izleyelim fikrine de bizzat n...hhhh izlenir demiştim. Şahsen sağda solda bize "şikeci" diyenlerle çizgi film izlemem. Nitekim bu başkaldırının ertesinde gelen UEFa sopası da bunun kanıtı. Açıkcası kafam karışık birileri bize yamuk yapıyor ama kim çözemedim.

• gezi olayına siyasi diyenler hay sizin aklınıza...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.