Şimdi Ara

Trial Accountu yükseltirken hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarşamba günü WoW aldım bir adet. Önceden bir trial hesabım vardı. 20 level Tauren Hunter vardı hesabın için. Ben bu hesabı yükseltmek isterken aldığım WoW'u farklı bir oyun olarak hesaba yüklemişim. Yani şu anda iki oyun gözüküyor Wow 1 ve WoW 2 diye. Şimdi ben trial hesaptaki karakterimi normal hesaba geçirebilir miyim?

• Yok mu ne yapılabileceğini bilen?
  • O ilk hesabına girip yandan upgrade demen gerekirdi yanlış yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anshu

O ilk hesabına girip yandan upgrade demen gerekirdi yanlış yapmışsın.

Hiö bişey yapamazmıyız. Baştan 20 level'a kasmak zor geliyor.
    Bir şey daha var. Aynı hesabın içinde 2 oyun birden gözüküyor. Yani ortada 1 hesap 2 oyun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 26 Şubat 2010; 23:58:13 >
  • migrate yapabilirsin. sanırım 25€ falan olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

migrate yapabilirsin. sanırım 25€ falan olması gerekiyor

20 lvl için gereksiz bence,ben olsam uğraşıp tekrar kasardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo

quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

migrate yapabilirsin. sanırım 25�falan olması gerekiyor

20 lvl için gereksiz bence,ben olsam uğraşıp tekrar kasardım

Aynı şeyleri yapmak sıkıyor. Neyse terardan kasayım dediğiniz gibi 20 level için gerelsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda yazıyor adresleri bulmaya çalış, e-mail atarsan account supporta çözerler hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

forumda yazıyor adresleri bulmaya çalış, e-mail atarsan account supporta çözerler hemen.

İngilizcem iyi değildir . Naıl bir mesaj atıbilirim?
  • hi, i bought wow retail box and want to continue playing with my trial character which is lvl 20 atm.
    but i made a mistake and opened a new account. can you transfer my trial character to
    this new account please? thanks.
    bunun altına iki hesabın da bilgilerini yaz login şifre vs. onlar anlar. biraz tarzanca oldu ama işe yaraması lazım :)
  • Çok özür dilerim biraz fazla oldum fakat ikisi de aynı accountta. Yani resimdeki gibi gözüküyor:

Trial Accountu yükseltirken hata
  • olsun sen dediğimi yaz account bilgilerini ve cd keyi de yaz anlar onlar olayı görünce.
  • Tamam teşekkürler.
  • Hello,

Thanks for contacting Blizzard Europe Customer Support.

We don't have the possibility to move your characters but we can remove the key from your account and give you a new one.

If you wish to proceed with the downgrade, please send the following for account verification:
    - Your Battle.net account name (Please DO NOT send us your password)
    - Your full real name
    - Your full address including postal or zip code
    - Your Battle.net secret question and answer
    - The World of Warcraft license name
    - The authentication key used to upgrade the account

Upon receipt of your confirmation we will process the license downgrade as soon as possible. Please note that this standard authentication key will no longer be valid following this process.

If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us.

Best regards,
    Böyle bir cevap yolladılar sizce dediklerini yapyım mı yoksa gerek yok mu?

• demiş ki charı transfer etmeyiz ama o yanlışlıkla açtığın accountu geriye çekip sana yeni key verebilirlermiş. böylece sen de yeni keyi o triale eklersin bu sefer.

battle net accout ismi
    adın soyadın
    adresin zip kodu
    battle.net gizli soru ve cevabı
    wow lisans ismi
    eski kullandığın cd key

bunları yollamanı istiyor sana yeni key verecekler.
  • Peki oynama sürem gider mi?
  • gitmez çünkü sana sıfır key verecekler, triala ekleyince 30 gün gelecek.
  • Güzel o zaman mailin gönderdim. Fakat şöyle bir şey yazdım. "Eğer oynama sürem gitmiycekse onaylıyorum"-ingilizce tabii- dedim. İnşallah sorun çıkarmaz orası.
  • 3 gün oldu hala göndermediler keyi. Yarın da göndermessler "VAZGEÇTİM" diye bir mail atacam.

Hatta durun şimdi atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 3 Mart 2010; 19:32:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.