Şimdi Ara

TRHogwarts' ı Yerle Bir Edecek RP Sitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: S@R@H

quote:

Orjinalden alıntı: trhforever

yapılabilecek hiç bi site tr hogwarts kadar güzel olmayacaktır ve başka arkadaşlarında dediği gibi tr hogwartsın adminlerinin hepsi çok iyi ve arkadaş canlısı tr hogwarts hiçbir zaman başkaları tarafından yerle bir edilmez

arkadaşım sen en son ne zaman girdin trhog ' a bi ay önce mi o site kapanalı yıl oldu bea büyük bir patırtıyla göçtü göçtü uyanın artık bea kral tabikidewww.harrypotter-rpg.net burdan daha iyisi yok trhog buranın yanında çöplük kaldı çöplüüük hoş olmayan bişey nasıl çöplük kalcaksa

Trh'nin kapandığını emin ol senden çok daha önce biliyodum Trh kapanmış olabilir ama hiçbir site hiçbir zaman Tr HoGWArsttan daha güzel OLAMAZ ve gördüğüm kadarıyla bu site grafiği olsun içeriği olsun her şeyi TrH özentisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trhforever -- 10 Temmuz 2007; 19:45:48 >

• GİZİLGEN
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@R@H -- 29 Temmuz 2007; 15:52:21 >
  • Kapanmıs
  • ee günaydın diyim ne diyim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@R@H -- 29 Temmuz 2007; 15:52:42 >
  • TRH arkadaşlık bakımından güzeldi.Tek sorunu bağzı adminler kendilerini kral zannediyordu.Hp-Rpg'de arkadaşlık dostluk bakımından iyi.Adminleride çok saygılı
  • Konuyu neden gereksiz yere hortlatıyorsunuz.Bende gireyim bir bakayım dedim
  • bu sitelerin hepsinehepsi kapalı alın size en iyi sitehttp://www.harrypotter-rpg.net/hogwarts/index.php herşeyi var ve tam sitenin
  • TRHogwarts yeniden can buldu... Ailesine üyelerini bekliyor... (Pek yerle bir edeceğinizi de düşünmüyorum) Format harika...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.