Şimdi Ara

TRGKAPTAN'A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben suan netteyım yaklasık 1-2 saat burdayım telsim konusunda yardımcı olabilecegini soylediler.yardımcı olursan bekliyorum...

• arkadaşım TRGKAPTAN'a özel mesajla ulaşsaydın daha iyi olurdu. Lütfen bu yolu kullan bundan sonra.
  • arkadasin farkli bir tarzi var. saygi duymak lazim
    [evlol]
  • nerdesin seni arıyorummmmmm.bırakın aramanın her yolu paris olsun
  • ozgur arama!
  • Farklı bir tarz farklı bir yorum da burada bi bakın.
    http://www.donanimhaber.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37877
  • :))) ewet iLginç bir yöntem .. Eğer Forumum aktif isimLerinden mewluth bana özeL mesaj atmasaydı buraya geLmek akLıma biLe geLmezdi .. Neyse aLways arkadaşım eLbette sana ayrdımcı oLmaktan büyük bir mutLuLuk duyarım .. MobiL cihazLAr böLümüne geL yada bana özeL mesaj yoLLa .. Zaten KapTana demesen bu konuda deneyimLi bir sürü kişi war forumda emin oL onLarda en az benim kadar biLgiLiLer yardımLaşmayı sewiyorLar ..

SewgiLerimLe !! ..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TRGKapTan</i>
    <br />,,,Forumum aktif isimLerinden mewluth ...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ehuhe [evlol]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MaTRiX</i>
    <br />Farklı bir tarz farklı bir yorum da burada bi bakın.
    http://www.donanimhaber.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37877
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

zuhaha
    harbi yaw anadoludan gorunumler gibi zuperdi ya

tam double dumur pozisyonu olmus muhueheu
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Førsaken</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TRGKapTan</i>
    <br />,,,Forumum aktif isimLerinden mewluth ...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ehuhe [evlol]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

• ewet bana uLaşmak için çok iLginç bir yoL seçmiş arkadaş ,birde mesajı yazdığı böLümün forumda oLduğunu biLe yeni gördüm :)))) neyseeeee

Arkadaşım

http://www.gprs.egitimi.com adLı bir site açtık

henüz fuLL biLgi yok ama en azından c336 ayarLarı war istersen bi bak ..

Sorununu çözemezsek bana ordan maiLLe uLaşabiLceğin bir forum war ..

SewgiLerimLe !! ..
  • 02.06.2003
    6.11.2019
    DH HORT REKORU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.