Şimdi Ara

Trenle Avrupa Turu ss li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
8
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahso

Hocam tek kişilik oda için 15 € çok iyimiş. Önümüzdeki yıl ben de yapmayı düşünüyorum.

Rota belirlediniz mi?

Yanınıza ne kadar para alıp çıktınız bir de.

Sabah 9 da praga gidiyorum.Ordan geçebilirsem almanya yapmak istiyorum.her birinde en az 1 gün kalmayı düşünüyorum pek vaktim yok.kuvvetle muhtemel pazartesi günü türkiyedeyim.

İnternetim sınırlı olduğu için pek yazamıyorum döndükten sonra çok daha bilgileyici şeyler ortaya koymayı düşünüyorum seyahat etmek isteyenler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Prag

Trenle Avrupa Turu ss li

Trenle Avrupa Turu ss li

• Trenle Avrupa Turu ss li

Trenle Avrupa Turu ss li

Trenle Avrupa Turu ss li

Trenle Avrupa Turu ss li

Trenle Avrupa Turu ss li

• Hocam merhaba

İstanbuldan viyanaya trenle en kisa hangi rotadan gidip gelebilirim?

Arastiriyordumki bu konuya rastladim, belki siz zaten biliyorsunuzdur diye sorayim dedim...

Tsk

• quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

Hocam merhaba

Arastiriyordumki bu konuya rastladim, belki siz zaten biliyorsunuzdur diye sorayim dedim...

Tsk

Viyanaya tren ile gidebilmek için bir çok kez aktarma yapmak lazım çok yorucu olur bu.onun yerine tren ile sıfyaya gidin ve sofyadan kalkan viyana otobüsüne binin.yaklaşık 23 24 saatte viyanada olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Devin Booker

quote:

Hocam merhaba

Tsk

Viyanaya tren ile gidebilmek için bir çok kez aktarma yapmak lazım çok yorucu olur bu.onun yerine tren ile sıfyaya gidin ve sofyadan kalkan viyana otobüsüne binin.yaklaşık 23 24 saatte viyanada olursunuz

Peki sofya ya tren bileti nerden alabilirim?

Tcdd tercih ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devin Booker

quote:

Hocam merhaba

Tsk

Peki sofya ya tren bileti nerden alabilirim?

Tcdd tercih ederim.

Ne yazık ki sadece istasyondan alınabiliyor biletler.Her gün saat 22.40 ta tren var.

• Devin Booker kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ay olmuş ama bi bilgilendirici rehber yazar mısın vaktin varsa ilk mesaja? Üç aydır ara ara konuya girip ilk mesajına bakıyordum, niye yazmamış ki diye geçiriyordum içimden. Meğerse yeni mesaj olarak yazmışsın hep. Keşke ilk mesaja ekleseydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakitsiz Öten Horoz

Hocam 3 ay olmuş ama bi bilgilendirici rehber yazar mısın vaktin varsa ilk mesaja? Üç aydır ara ara konuya girip ilk mesajına bakıyordum, niye yazmamış ki diye geçiriyordum içimden. Meğerse yeni mesaj olarak yazmışsın hep. Keşke ilk mesaja ekleseydin

Üniversite sınavına hazırlanıyorum yurtdışına başvuru yapıcam ekstra olarak almanca çalışıyorum hiç vaktim olmuyor foruma girmeye.Uzun paragraf yazmakta pek iyi değilim.Aklındaki tüm soruları sorarsan bilgim dahilinde cevap verebilirim ama.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.