Şimdi Ara

trendyolda ne alırsan 10-15 tl - 10 tanesi de beleş konuda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

5 lirayla vurgun mu oluyomuş :D ben sordum whatsapp hattına 24-48 saate açılcak dediler

• 4 kod geldi sabah, hiç biri çalışmadı. Trendyol destekle konuştum kayıt oluşturdular bir kodu iptal ettiler. yarın whatsapp'tan direkt kendilerine mesaj atarım diğerleri için bakalım ne diyecekler.

edit: Vurgun falan olmaz çünkü para onlara yatmıyor hemen. Trendyol tutuyor önce parayı 1 ay sonra alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 16 Ocak 2026; 1:45:44 >

15TL de cebinizde kalır bir şey yaparsınız diyeceğim ama aklıma rahmetli Kemal Sunal'ın film sahnesi geliyor: "bu parayla şey bile çekilmez; niyet" :)

Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // PowerColor RX9070XT RedDevil // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
  • kmspico riskli, ver 15 lira, risksiz kullan işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

maile kayıtlı mı

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.