Şimdi Ara

Trendyol mega indirim kuponu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
18
Favori
73.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce dandik kuponları verdiler, altlimitsiz kupon çıkmayacak izlenimi oldu. Sonradan çıktılar yakalayamadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• 1000 hiç görünnedi, 100 gösterdi ama elletmedi. Tıkladım ama nafile... 25 lira ile günü kapatabildik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Herkesin anlayış derecesi farklıdır. Benim sana anlatacaklarım, ancak senin anlayacağın kadardır&amp;#8230;&amp;#8221;
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam İosu pas geçmişler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turev77 -- 6 Kasım 2021; 18:6:54 >
  • turev77 T kullanıcısına yanıt

ios ile aldım.

25TL.

İlk sadece 25TL göründü.

Sonra 1000 ve 100 göründü.

Sonra da 50TL göründü.

Onlara da bastım vermedi.  

Herkesin anlayış derecesi farklıdır. Benim sana anlatacaklarım, ancak senin anlayacağın kadardır&amp;#8230;&amp;#8221;
  • Forumda da 1000 alabilen yoksa verdiklerine inancım yok :)

Mega Kupon Fırsatın da alt limit yok, mesela 50 TL Mega Kupon Fırsatı alt limitsiz.

Dün almıştım bugün kupon bölümü bile gelmedi şu dk oldu

• Bu ne ya bunların sistemi n11'den daha beter, kuponlar karmakarışık görünüyordu en üste 100 görünüyordu anında tıkladım fakat alamadım , diğer kuponlar hiç görünmüyordu ama kuponların hepsi tükendikten sonra sıralı bir şekilde tükendi olarak hepsi (1000,100,50,25) görünüyordu, kaç gere gir çık yaptım mega kuponlar görünmüyordu 18.00'da, 20 saniye filan sonra en üstte 100 görünüyordu ama onu da alamadım diğer kuponların hiçbiri görünmüyordu 25 TL olan bile yoktu ilk başta tıkladığımda.

N11 gibi geri sayım sayacı olsa ve sembolik bir fiyatla 3d secure ödeme şartıyla satış yapsa daha adil bir dağıtım olurdu bu şekilde piyango gibi bir şey oluyor resmen, sinir ettiler beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 6 Kasım 2021; 18:14:17 >
  • kupon kısmına 17:58 gibi girdiğimde sadece telefon kuponu bitmişti 25 50tl lik alt limitsiz kuponlar yoktu dandikler vardı sürekli yeniliyorum alt limitsiz kuponlar gözükmüyo 18i 1 geçe falan alt limitsiz kuponlar gözüktü hepsi direkt tükenmişti. bildirim de her şey tükendikten sonra geliyo ne saçma iş yapmışlar ya düzgün kuponlar benim için gözükmedi bile

Bir arada koymasalar.

Yapsınlar 17.50'de ıvır zıvır kupon fırsatı.

18.00'da sadece mega fırsatı.

• Bugün iyice sıvamışlar belli ki. Dün rahatça 50 ve 25 almıştım, bugün 25 zor aldım. Kuponların görünmesi bile 30 saniye sonra ancak olabildi. 100 TL ayan beyan görüldü bir ara ama tıklatmadı bile. Yorumlara bakılırsa kimse doğru düzgün kupon bile alamamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

karışmıyor direk en üste sırayla geliyor onlar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.