Bildirim
trendyol markafoni gibi site tasarımı kaça olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pm Gönderildi. -
bu aralar trendyol ve şehirrehberi arayanların sayısı artttı.
2 kişiye fiyat verdim talep üzerine ikisinden de geri dönüş olmadı. :D
onlar en iyisi gitsinler daha ucuzu yaptırmak için büyük bir firmayla anlaşsınızlar .:D:D -
elimde bir script var.
türkçeye falan çevirdim birçok şeyi istediğim gibi tamamladım...
üzerinde birkaç değiş,klik istiyorum
*Havale ile kredi yükleme
*Kredi Çekme
*birde tamamlanmamış tekliflerinde geçmiş sistemler arasında gözükmesi gibi.
*Incık cıncık işleri konuşarak daha iyi çözeriz.
www.sistemistan.com/index.php
bu işlemler için talep edilen ücret nedir?
İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlarla çalışmayı tercih ediyoruz... -
kaliteli bir script için kafadan 2000- 2500 tl çıkar. -
www.sistemistan.com/index.php bu adresim bunun üzerinde dediğim gibi birkaç çalışma yapılacak peki bu ne kadar tutar? -
quote:
Orijinalden alıntı: purebloodyfl
www.sistemistan.com/index.php bu adresim bunun üzerinde dediğim gibi birkaç çalışma yapılacak peki bu ne kadar tutar?
bir de sayfa açılsa süper olacak -
Alın Markafoni scripti
https://bitbucket.org/chris1610/satchmo/get/tip.zip
demo:http://www.markafoni.com -
Merhaba Arkadaşım Bu Aralar Herkes E-ticaret vs Önüne Gelen bu Markafoni trendyol benzeri alıs veriş clubu stiler istiyor ama bilmiyorlarki fiyatı nedir ne kadara mal olur ne kadar zamanda yazılır. Arkadaşlar e-ticaret Asp.Net Yazılım Fiyatı 4000 dolar 2 ayda teslim. trendyol markafoni gibi alısveriş clubu yazılımı 10000 dolar 4 ayda teslim. yazılım tamamen csharp kodlama asp.net OOP veri tabanı Ms sql 2012 tüm yazılım firmalarındada fiyat değişmez aynıdır 300 500 aramaya kalkmayın dolandırılırsınız. hic bir yazılımcı kalkıp 10bin dolarlık siteyi size 3 5 milyara yapmaz bir yazılımcı 4000tl maaş aldıgını duşun oturup 2 aya 3 aya onunla urasacagına 3 ayda 12 milyar maaş alır ben bu yazıyı dolandırılmayın diye yazıyorum piyasada iki html ogrenen yazılımcıyım diyor html ayrı bir seydir yazılım apayrı bir seydir. saygılar.... -
15.000 euro-30.000 euro arasında değişebilir. (Lisans ücretleri,server kiralama ve Datacenter ücreti hariç artık kaç Mbit kullanılacaksa) -
Bugün tanıdığım böyle birşeyin startını verdi adamlar site için 7000 logo için 500 almış -
kod yazdırma işi sıkıntılıdır
derdiniz ,iki gün kursa gidip yazılımcıyım diye dolaşanlardan ibaret değildir, öyle ofislerinde oturup işi anlamadan euroyla dolarla kuveyt dinarıyla fiyat atanlara falan da dikkat etmeniz lazım.
referansı olmayana , daha önce sizin yaptıracağınız işin benzerini yapmış olmayana iş vermeyin, mümkünse iş bitmeden hiç para vermeyin . ingilizce sorun olmayacaksa freelancer.com gibi yerlere ilan açıp orada yaptırmaya çalışın.
kolay gelsin her halukarda -
Arkadaslar Cok Fazla Talep Oldugu Icin Bir script Yazmaya Karar vermistim Script Yazılım Bitmek Uzere
Markafoni trendyol Limango Morhipo
Yazılımın Asıl Ismi Private Shopping
Ilgilenen Arjkadaslar Bana Yazabilir.
Sadece Tek Kişiye Satılacaktır 30bin euroya.
Ciddi Alıcı Cıkacaksa Fiyatda Pazarlık Payı Bırakırım. Ama Öyle Ciddi bir Indirim Söz Konusu Olmaz.
Yazılım Php Dille Yazılmaktadır.
Bos Zamanım Oldugunda Asp.Net ilede Kodlanacaktır.
Tabi Talep Çıkarsa
Asp.Net Fiyatım 50bin Euro -
quote:
Orijinalden alıntı: Csharpcenter
Arkadaslar Cok Fazla Talep Oldugu Icin Bir script Yazmaya Karar vermistim Script Yazılım Bitmek Uzere
Ciddi Alıcı Cıkacaksa Fiyatda Pazarlık Payı Bırakırım. Ama Öyle Ciddi bir Indirim Söz Konusu Olmaz.
Tabi Talep Çıkarsa
Asp.Net Fiyatım 50bin Euro
Hayatınızda 10 bin euro yu bir arada gördünüz mü gercekten ? -
quote:
Orijinalden alıntı: rLzApex
quote:
Tabi Talep Çıkarsa
Hayatınızda 10 bin euro yu bir arada gördünüz mü gercekten ?
10 bin değil 50 bin demiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rcpbrl
quote:
Orijinalden alıntı: rLzApex
quote:
Tabi Talep Çıkarsa
Hayatınızda 10 bin euro yu bir arada gördünüz mü gercekten ?
10 bin değil 50 bin demiş
işte 30k yazmış ondan ben bırak 30 u 10k yı bir arada gördün mü diyorum :)
-
Hocam ne yaptınız 15-30 bin eurolar havada uçuşuyor. Profesyonel web tasarım firmaları bu kadar alıyorlar. Warez olarak web te dağıtılan bir sürü script var. Biraz özelleştirmeyle işe yarar hale gelir Wordpress, Joomla'da bile bu tarz temalar var artık çok uçuk fiyatlar söylemişsiniz.
-
opencart ı tavsiye ediyorm basarılı bir e-ticaret sitesi yapmak isteyenler için
http://gitbak.com/ bi abimizin yaptıqı sitedir. eklentilerini we yapılandırmaları iyi bir sekilde yaptıktan sonra qüzel bir e ticaret sitesi yapılabilir.
Açık kaynak olduğu için ücretsizdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: iLLeqaL_75
opencart ı tavsiye ediyorm basarılı bir e-ticaret sitesi yapmak isteyenler için
http://gitbak.com/ bi abimizin yaptıqı sitedir. eklentilerini we yapılandırmaları iyi bir sekilde yaptıktan sonra qüzel bir e ticaret sitesi yapılabilir.
Açık kaynak olduğu için ücretsizdir.
Güzel site yapmış valla :=) -
mesajları okuyunca dedim noluyor. ben 31 yaşında 14 senedir tasarım-yazılım işinde olan bir grafik tasarımcıyım. burada yazan kardeslerime tavsiyem yok €1000 yok $1000 mış, böyle birşey yok. kendinizi marka sitelerle bir tutmayın. kendinizi geliştirin, böyle yazarak ancak kendinizi kandırırsınız. bahsettiğiniz script, sistemler çoğu ücretsiz zaten. binlerce kişi kullanıyor. bu işin içinde olan herkeste bunun farkında. markofoni gibi siteler içinde ciddi çalışmalar yapıldı.
Burada kandırmayı bırakın ve ciddi işlerle uğraşın. Bilmeyenler içinde sunu söyleyeyim. Bu tür ticaret sistemleri joomla ile yapılmadıysa, ecommerce sistemleri ile yapılmıştır. ecommerce sistemleri de şunlardır: osCommerce, magento, Zen Cart, PrestaShop, VirtueMart ve OpenCart tır. Araştırın ne demek istediğimi anlarsınız.
Benzer içerikler
- autocad ok işareti
- autocad ölçü birimi değiştirme
- photoshop full indir
- otomatik ev planı çizme
- sahte whatsapp konuşma
- yazı fontu bulma
- çizim programları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X