Şimdi Ara

Trendyol Go eski hesaplara tekrar 50 TL ye 25 TL indirim tanımlamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
4
Favori
4.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benim vakıfbank Denizbank kredi kartları ve ön ödemeli Param kart trendyol tarafından blokelenmiş alışveriş ödemesi almayan kartlar

ve 30a yakın 10 yıllık fosil trendyol hesaplarım sebepsiz bloke altında. silmiyorlar da hesaplar zombi oldu

hatta içlerinde Trendyol Cüzdanda 230 tl para olup kullandırmadıkları da var

sebebini bilen müşteri hizmetlisi yok hep ağızlarında sakız; askıya alma güvenliğiniz sebepli veya çek suistimali deniyor

güvenlik hikayesi yalan kartım trendyola tecavüz edecek kabiliyette değil ki;

ayrıca kendisi 2 güne bir kafasına göre tanımladığı indirim çekleri zorla almıyoruz

trendinyol hergün 10-15 çek tanımlıyor hesaplara kullanınca hırsız oluyoruz trendyolda

Trendyol.com çok güvensiz Trendyola güvenipte aman kuyuya inmeyin
  • Siparişi iptal edilenler hesaplarınız da bloke edilmiştir kontrol edin, benimde siparişim iptal edildi sonra tekrar sipariş vermek istedim sürekli geçersiz işlem uyarısı veriyordu, canlı chat yazdım sebebini, üzülerek belirtmek isterim ki üyeliğiniz sizin güvenliğiniz için pasif edilmiştir dedi ve yeni bi üyelik açabilirsiniz diye akıl verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyorum onu, haliyle ilgilenen ekipler farklı. Maltepe'de yoktu, geçen hafta eklendi, hızlı ilerliyorlar, çok sürmez diye düşünüyorum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.