Şimdi Ara

Trendyol'dan aldığım hafıza kartı sahte çıktı! Sandisk 64 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese, Trendyol.com üzerinden rosstech satıcısından almış olduğum Sandisk 64 GB SD kart sahte çıktı. Ben iade ile paramı geri alırım sıkıntı değil sizlerinde bilgilenmesi ve dikkat etmesi için açtım konuyu.
    Satın alırkende satıcı ismine bakmamıştım, alıp geçmiştim her şeyde araştırmak gerekiyor sanırım ağız tadıyla ne internet alışveriş yapabiliyoruz ne de gevenimiz kaldı bu satıcılar yüzünden.

Öncelikle almış olduğum ürün linki: trendyol
    Dikkat!! Bende siparişlerim kısmında rosstech yazıyor ama ürün linkine tekrar bakınca betaplus yazıyor siteden kaynaklı bir hatada olabilir ya da mağaza ismi değişmiştir bilemiyorum. Bana gelen faturada da rosstech yazıyordu.

Gelen ürün resimleri:
    üstteki resimler sahte ürünün resimleri. Baskı kalitesizliğinden ve ürün paketinin farklı olmasından anlayabilirsiniz. Ayrıca garanti belgeside çıkmadı
    Altta vereceğim resim ise orijinal daha önce başka bir satıcıdan almış olduğum ürün.

Merak edenler için 5 adet almıştım hepsi farklı kargoda geldi o yüzden birini açıp sahte olduğunu anlayınca diğerlerini videoya alayım dedim kanıt açısından:
    mr amcuiyoutube
    Rosstech mağazası sahte hafıza kartı satıyor!! | Fake Sandisk SD card 64 GB
    https://www.youtube.com/watch?v=J-C7PYl5JJU&feature=youtu.be

şikayetvar a yazacağım konuyu son olarak. Trendyol canlı destekten bildirdim ama bir şey çıkacağını sanmıyorum. Daha önce çakma mi airdotslar bolca satılıyordu. Hala devam ediyor.

rosstech trendyol, rosstech mağaza, rosstech şikayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcui -- 28 Şubat 2020; 9:46:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.