Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TRENDYOL 300/120 - 5 TL Ve 150/70 - TL / / / Cüzdan İndirimi Satın Al 13 Kasım 2020 17:01 1 1 TRENDYOL 300/120 - 5 TL Ve 150/70 - TL / / / Cüzdan İndirimi TRENDYOL 300/100 CÜZDAN İNDİRİMİ - 5 TL ----- Altın ve cep telefonu hariç geçerlidir.Kullanımı: 1. Adım - İlk olarak daha önce trendyol cüzdan için kullanılmamış numara ile cüzdan kaydı yaptırıyorsunuz. Kayıt yapınca 10 tl veriyor.2. Adım - Ardından cüzdana mobil uygulamadan cüzdan bakiyesi 300 TL' yi geçecek şekilde yükleme yapıyorsunuz. Bakiye yüklediğiniz için 10 TL daha veriyor.3. Adım - Alacağınız ürünleri sepete ekledikten sonra sepet sayfasında sağ alt tarafta cüzdan indirimini kullan seçeneğini seçiyorsunuz.4. Adım - Adres bilgilerini girdikten sonra cüzdan ile ödeme yapıyorsunuz.5. Adım - Son olarak alışverişi tamamladıktan sonra cüzdanda kalan bakiyeyi geri kartınıza çekiyorsunuz. (Genelde 1 gün sonra yatıyor ama 1 haftayı da bulabilir.)TRENDYOL 150/50 CÜZDAN İNDİRİMİ - 5 TL ----- Altın ve cep telefonu hariç geçerlidir.Kullanımı: 1. Adım - İlk olarak daha önce trendyol cüzdan için kullanılmamış numara ile cüzdan kaydı yaptırıyorsunuz. Kayıt yapınca 10 tl veriyor.2. Adım - Ardından cüzdana mobil uygulamadan cüzdan bakiyesi 150 TL' yi geçecek şekilde yükleme yapıyorsunuz. Bakiye yüklediğiniz için 10 TL daha veriyor.3. Adım - Alacağınız ürünleri sepete ekledikten sonra sepet sayfasında sağ alt tarafta cüzdan indirimini kullan seçeneğini seçiyorsunuz.4. Adım - Adres bilgilerini girdikten sonra cüzdan ile ödeme yapıyorsunuz.5. Adım - Son olarak alışverişi tamamladıktan sonra cüzdanda kalan bakiyeyi geri kartınıza çekiyorsunuz. (Genelde 1 gün sonra yatıyor ama 1 haftayı da bulabilir.)Aklınıza takılan sorular için PM atabilirsinizÖdeme = Enpara - Ziraat - İş Bankası - Papara - Tosla - VakıfbankSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5 TL Miktar : 20 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay,Antakya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Lenovo İdeaPad Gaming 3 Laptop The Last of Us Tr Psn Pri 25 TL Tomb Raider: Definitive Edition Sec Hak Ücretsiz The Last Of Us Sec Tr 25 TL