Şimdi Ara

Trendyol 100/40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Skt 31 aralık

1 adet 12lira

Devirli 15 lira (mail adresi kullanılmıyor)

Ödeme enpara papara halk
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ggratel111 -- 21 Aralık 2020; 12:6:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaş hesabın arkasında durmuyor. Hesaptan sipariş verdim iptal oldu, tekrar sipariş verilmedi diyorum sen banlatmışsın diyor. İptal olması durumunda bu arkadaşa verdiğiniz para çöp. Geçmiş olsun
  • Uğur KESER kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak işine, hesap kullanmayı bilmiyorsun gelmişsin burada millete yanlış bilgi veriyorsun. Hiç kullanılmamış sıfır hesap banlanırsa sebebi kullanandır. Ya kartında skıntı vardır ya da telefonunda. Ayrıca 100/40 alışveriş yap diye verdiğim hesaptan ayrıca kafana göre market alışverişi yapmışsın.

• Ggratel111 G kullanıcısına yanıt
    Hesaptan sipariş verilmiyor diye test ettim diyorum çarptırma mevzuyu. Sipariş sırama bak hangisini önce vermişim.
  • Uğur KESER kullanıcısına yanıt
    Onlarca kişiye hesap sattım senin gibisini görmedim hem hesabı banlattın hesabı hiç ettin hem üste çıkıyrsu nyolla ibanını ücretini atayım

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperburaksenturk -- 17 Ocak 2021; 5:9:11 >
    Senden para falan istediğim yok. Gerekirse siparişi sen ver dedim. Hesapta sorumluluk kabul etmiyorum, hesap gitti diyorsun. O parayı kendi adına bir yere bağışla, dekont at buraya. Eğer bağış yapmazsan özelden atıyorum ibanı gönder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kupon alımı gerçekleştirdim gelişmeleri yazarım şuan için herhangi bir problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTinvrz

Kupon alımı gerçekleştirdim gelişmeleri yazarım şuan için herhangi bir problem yok
    Ürünler teslim aldım arkadaşlar güvenilir sıkıntı yaşamadım hatta şu an iade işlemi başlattım iki ürün için herhangi bir sorun yok güvenle alabilirsiniz👍
  • 20 adet lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.