Arkadaşlar daha önceki biligisayarımda sorunsuz olarak kullandığım Trend Micro Internet Security 2008 programını dün yeni bilgisayarımada kurdum.Tüm güncellemelerini ve aktivasyon işlemlerini hallettim br sorun yok.Yalnız şöyle bir sorunla karşı karşıyayım ve bir türlü çözemedim.Şimdi herhangi bir dosyanın üzerine sağ tıklayınca çıkan seçenekler arasında Find virüs seçeneği var ve ona tıklıyorum ve dosyayı tarıyor.Yalnız daha sonra başka bir dosyanın üzerine sağ tıklayınca seçenekler arasında Find Virüs seçeneği çıkmıyor.Ayrıca ilk dosyayı tarattıktan sonra masa üstü simgesinden veya hızlı başlat çubuğu üzerindeki programın simgesinden tıklayınca programın main consolu açılması gerekirken hiç bir tepki alamıyorum ve hiç birşey açılmıyor.Ancak bilgisayarı kapatıp yeniden açınca normale dönüyor taakii bir dosya taratıncaya kadar ve yeni bir dosya taratınca yine aynısı oluyor ve ne başka bir dosya tarıyor nede main consolu açılıyor.Kafayı yemek üzereyim lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....