Şimdi Ara

TREND LİTE EKRAN SORUNU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teli alalı 20 gün oldu aldıktan 2-3 gün sonra bir sorun çıkarmaya başladı.Ekran otomatikman kapandıktan sonra orta veya yan tuşa basıldığında açılmıyor(Bu sorunu her zaman yapmıyor kafasına göre desem anlarsınız heralde) şuana kadar bu 20 gün içersinde en az 8-9 kez oldu bu hata.Teli servise verdim (BİMEKSten aldım) 3-4 gün sonra geldi yine aynı sorunu 3-4 kere yaptı.Tekrar müşteri hizmetlerine gittim görevli dediki aynı sorundan dolayı en az 4 kere servise gittikten sonra değiştirme hakkı doğuyor dedi.Sen istediğin kadar uğraş biz bişey yapamayız dedi.Samsung a mesaj at zorla felan dedi.Şimdi servise gönderelim dedi ben de şimdi göndermek istemiyorum deyip aldım teli ve ticaret il müdürlüğüne gittim.Müşteri hizmetlerinden tanıdığım var ona gittim o da yok öyle bişey ilk 6 ay içersinde cihazı değiştirme hakkın var dedi.Bende dilekçe yazıp verdim ona.Ne zaman sonuçlanır dedim 2-3 ay sonra diyince şaşırdım benim zaten o kadar zamanım yok üniye gidicem.Bana telefon lazım başka şehire üniye gittiğim zaman nasıl değiştiricem bi daha o kadar yol tepip nasıl gelicem yalova'ya.Arkadaşlar değiştirmek için ne yapmam lazım haklarım neler bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkürler.

• Arkadaşlar 11 kişi okumuş başlık gayet açık bakıyorsunuz neden cevap yazmıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Windows 11 Mavi Ekran Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.