Şimdi Ara

Tren yolculuğunda yanımıza ne almak lazım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankaradan mersine yolculuk var da akşam 8 gibi...

ayıptır söylemesi yaklaşık 12 saat..

şimdi uyusan uyunmaz da, ne yapmak lazım???

ya da şöyle sorayım böyle uzun yolculuk yapanlar nasıl katlanıyor???

• Hep otobüsle gittim uzun yolculuklara rahat hat ile Kâmil Koç'un.Wireless'ten hep internetteydim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Hep otobüsle gittim uzun yolculuklara rahat hat ile Kâmil Koç'un.Wireless'ten hep internetteydim.

latop pilin kaç Mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 4 Ağustos 2008; 14:08:27 >
  • Valla ben istanbuldan ankaraya gitmiştim yataklı trenle çok küçükken. Baya zor geçmişti yolculuk. Ama şöle sölim o tren yolculuğu yanına birini almadan yada dhye takılmadan bitmez:)...
  • quote:

Hep otobüsle gittim uzun yolculuklara rahat hat ile Kâmil Koç'un.Wireless'ten hep internetteydim.

Salla ziya.
  • 1adet MP3 player.
    1adet sürükleyici kitap(bunu yapmasan da olur sadece mp3 player yeter aslında)
    1valiz dolusu da aburcubur (cips, çikolata blablabla..)
    Bir miktar para (gece içecek vb. almak için)
    Tren soğuk olur genelde klimasını çok açarlar.
    Valizlerin kolay biyerine bi tane hırka koy.
    Yastıksız uyuyamam dersen de bi tane yastık..

Sanırım başka bişeye gerek yok
    En azından aklıma gelen yok..

quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan
    quote:

Salla ziya.

Burda ziya sen oluyosun sanırım. Bilgisiz konuşmak ne kadar hoşunuza gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 4 Ağustos 2008; 14:11:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

ankaradan mersine yolculuk var da akşam 8 gibi...

ayıptır söylemesi yaklaşık 12 saat..

şimdi uyusan uyunmaz da, ne yapmak lazım???

ya da şöyle sorayım böyle uzun yolculuk yapanlar nasıl katlanıyor???

mersin e ağırlıyayım seni kardeş
    tren yolculuğu hiç yapmadım ama yapan arkadaşlarım rahat oldugunu söylüyorlar..bence bi laptap psp gibi birşeyler bulabilirsen cok iyi olur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çekici(Tır) alıp iş yapmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptobun varsa al prizli vagona denk gelirsen takılırsın işte. priz olmasa da laptobun varsa yine al 2-3 saat takılırsın. uyumakla geçiyor yarısından fazlası zaten merak etme. gazete falan da alabilirsin mizah dergileri okuyorsan falan daha ne diyeyim

çok da gözünde büyütüyorsan yataklı vagondan al, evinde gibi yatçan kalkçan hop mersindesin
  • quote:

tcdd'de wireless + priz de var, ama dizüstü yok bende...
  • emin ol tren otobüsten daha rahat ama havasız oluyor işte tek sorun o yanına mutlaka içecek bişeler ve atıştırmaya bişler al. sarıcak bi roman mp3 player şanslıysan priz olur yakınlarında sıkılınca tren iiçinde dolasırsın en azından otobüs yolculugu gibi bacakların tutulmaz tek kötü yanı koltuklar cok yatmıyor ama tekli koltuk geniş sigarasız pulman aldıysa sorun olmaz iyi yolculuklar
  • valla tekli koltuk aldım 16 liraya, normal otobüs 35'e gidiyordu bi de bunu deneyelim dedim...

neyse artık bi uykusuz, bi penguen, bi da kalınından bi gazete alırım, dediğiniz gibi mp3çaları da koyarım bi kenara...

biraz da ıvır zıvır yiyecek doldurduk mu tamam olur herhalde...
  • quote:

quote:

tcdd'de wireless + priz de var, ama dizüstü yok bende...

laptop varsa onu götürürsün zaten ama yoksa kesin yiyecek abur cubur bişeyler al. Yoksa vakit geçmez. trenle izmire gitmiştim yaklaşık 14 saat sürmüştü laptop olmayınca yapacak bişey de olmuyor sürekli yiyecek bişeyler arıyosun

• bir de koridorlarda sigara içiriyorlar mı??

yasak gelmiş sanırım...
  • quote:

valla tekli koltuk aldım 16 liraya, normal otobüs 35'e gidiyordu bi de bunu deneyelim dedim...

neyse artık bi uykusuz, bi penguen, bi da kalınından bi gazete alırım, dediğiniz gibi mp3çaları da koyarım bi kenara...

biraz da ıvır zıvır yiyecek doldurduk mu tamam olur herhalde...

yolculuk rahat geçecektir bundan emin olabilirsin fakat uzunda sürecektir bundan daha da emin olabilirsin

ben sana birşey sorabilirmiyim peki mersinden istanbul bilet fiyatına nereden bakabilirim ?
  • quote:

bir de koridorlarda sigara içiriyorlar mı??

yasak gelmiş sanırım...

Tuvalete gir iç, duman çıkana kadar bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

yolculuk rahat geçecektir bundan emin olabilirsin fakat uzunda sürecektir bundan daha da emin olabilirsin

ben sana birşey sorabilirmiyim peki mersinden istanbul bilet fiyatına nereden bakabilirim ?

https://etcdd.tcdd.gov.tr/tcddrezwebapproot/ilknet.jsp

buraya kayıt olarak bakabilirsiniz...

satın da alabilirsiniz...

ekleme: **** yazan yere ilknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 4 Ağustos 2008; 14:19:57 >

• quote:

tcdd'de wireless + priz de var,

bu hangi trenlerde var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizz

quote:

bu hangi trenlerde var ?

valla ekşide öyle yazıyor...

ha bir de bilet alım sayfasında soruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 4 Ağustos 2008; 14:24:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizz

quote:

bu hangi trenlerde var ?

mavi trenlerde olması gerek. ist-aankara arası
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

https://etcdd.tcdd.gov.tr/tcddrezwebapproot/****.jsp

buraya kayıt olarak bakabilirsiniz...

satın da alabilirsiniz...

ekleme: **** yazan yere ilknet

usta girmeye calısıyorum ama olmuyor
    sanırım sitede bir sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahatı Kaçan Ağaç -- 4 Ağustos 2008; 14:27:13 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.