Şimdi Ara

tren severler toplansın (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
1
Favori
37.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ünider

koyduğun resimdeki gibi eski vagonlardan veriyorlar.bazen yataklı yada jkompartımanlı vagonlarda oluyor.(1 yada 2 vagon oluyor gennellikle)
    faivelley cumartesi günü adapzarı expresse 6 vagon tvs2000 takılmıştı onunla geldim hepside düper vagonların.şafak abi bunlar için m10 vagon dedi ama pek emin değilim.ama hep bu vagonlardan verseler çok güzel olucak?sence tvs 2000 vermemleri için olumsuz bir neden var mı acaba?

m10 ile v2000 birbirine cok benziyor
    m 10 bojileri eski tip yolcu vagonlarında kullanılan Schlieren adlı bojiler
    v2000 ise resimdede görülen y32 bojiler kullanılıyor

tren severler toplansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakakb1 -- 6 Nisan 2007; 0:18:55 >

• M-10 lar zaten eski vagonlar onları vagon revizasyon kapsamına alıyolar ve iskeleti hariç heryeri atılıyor sonra iskeletinin üstüne m-10 dediğimiz tipte oluşturuluyor
  • DE 33000 Tipi Dizel Elektrikli Lokomotifte

Dizel Motor Gücü:2463 kW / 3300 HP
    Devir:904 rpm
    Silindir Sayısı:16
    Ve Turboşarjlı
  • bu aralar ıstasyonları fena bi bakıma aldılar.bişeler olcak galiba.
  • Evet TCDD şuan yapılanıyor...Ülkemizde büyük bir hareket başladı .Hızlı tren Marmaray projesi hayat bulacak ve birçok proje hayat bulmayı bekliyor
  • hatta her ay en temiz istasyonu fln seçiyorlar.bakalım tcdd daha neler yapacak?
  • En temiz vagon hanigis seçilmiş furgon mu jeneratör mü
  • bilgim yok
  • Unider Dostum Senin İçin Güzel Bir fotoğraf Çektim DB Vagon
     tren severler toplansın
  • resim güzel çıkmış faivelley.paylaşım için teşekkürler
  • Eskisi kadar takılamıyorsun foruma işlerin yoğun herhalde
  • faivelley kusra bakma.giremiyorum dersler çok yoğundu.
  • hızlı tren ilk deneme seferini yaptı.harika bir şey 250km.sonunda türkiyedede görebildik
  • faivelley seni forumda göremiyoruz..bende giremedim gerçi ama napalım dersler..yazın trenler eks efer yapar mı acaba?
  • Walla dersler Unider Çok Ağır Bilirsin.Ek Sefer Yapmazlar Herhalde Belkide Yaparlar Sağı Solu Belli Olmaz TCDD nin
  • Hafta sonu edirneden lüleburgaza trenle gittim,lokomotif elektrikliydi! Ve vagonlar da tvs2000!

Başlarım otobüse. trenle inanılmaz rahat bir yolculuktu.Boyum 197 cm,otobüste canım çıkıyordu.Bundan sonra istanbula trenle giderim. :D
  • Robotica Lokomotifler Sirkeci-Kapıkule Hattında Yolcu Trenlerine Elektrikli Veriliyor.TVS 2000 Bir otobüsten Kat Kat Rahat.Otobüste 10 Saat Yol Gittim Heryerim Ağırıyor.Trende İse Koridorda Gezebildiğimiz İçin Gerçekten Çok Avantajlı....Tabi Sirkeci-Kapıkule Hattı Biraz Bakıma Girip Hızı Artırılırsa Çok Daha İyi Olabilir
  • içinden demiryolunun geçtiği, ankara ya banliö treniyle gidilip gelindiği bir kasabada büyüdüm.
    o yüzden tren sevgisi bi başkadır bende.
    bundan yaklaşık 1 ay kadar önce elmadağ dan ankara yönüne doğru bir tren katarı geçti. ilk defa böyle bişey gördüm. tren katarında otomobil taşınıyordu. çok ama çoooooook hoşuma gitti. vagonlar iki kat dizayn edilmiş ve toplam 8 otomobil vardı. yanılmıyorsam uzaktan 20 vagon saydım. 160 adet otomobil olması lazım. uzakta olduğum için otomobil markalarını göremedim. bu konu hakkında bilgisi olan var mı o otomobiller nereden geliyordu acaba ve ne modeldi?
  • Otomobiller Artık Trenle Taşınıyor.Araba Taşıma Sisteminin Yanında Tır Kamyon Kamyonet Taşınıyor
  • arabalar bildiğim kadarıyla haydarpaşa garından alınıyor.bende bir kere herekede görmüştüm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.