Şimdi Ara

Trekstor i.Beat p!nk mp4 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle tavsiye ederim. Yaninda SENNHEISER kulakligi da veriyor.....ses kalitesinden eminin cok iyidir...

http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=16047

quote:

Orjinalden alıntı: imgatti

arkadaşlar bende büyük ihtimalle trekstor pink alacam tavsiye edermisiniz etmezmisiniz sonuç olarak.Birde bir sorum var ben birkaç tane mp3 player denedim hepsinin sesi berbattı acaba hepsimi böyle çünkü iyi denen bir cihazı da denedim aynı kötü dijital sesi verdi.bana uygun fiyatlı kalite bir mp3 player önerirmisiniz.Ah sony walkmanım ah onda bir ses vardıki bu günümüz mp3 playerları onun yanında solda sıfır bence.

• Hocam bu kadar mı denk gelir önceki gün gelir gelmez şarja taktım doldu programı var pcden güncelleme yaptım sonra kullanamadım calışmadı bi türlü sonra varsa güncellme yapayım dedim müzik yüklemeden sonra yükleme yarıda kaldı bağlanatı kayboldu pc yle arasında sonra aclımadı bi daha servise gönderdim zaten Balıkesirden yollamışlar buradaki mağazada yok boşver alma başka seç riske girmeye değmez

cihazda olmasada NTde problem olabilir linke bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 28 Haziran 2007; 21:12:50 >

• ben siparişi verdim elime geçince izlenimlerimle ilgili tekrar birşeyler yazarım....
  • hayırlı olsun ne diyeyim izlenimlerini beklerim mutlaka
  • Trekstor pink mp3 playerim elime geçti.Ürün özelliklerini sıralarsak...

1-Ses : sesi için şunu söyleyebilirim.Gayet başarılı srs wow efektleri ile beraber ses kalitesini fark edebiliyorsunuz.Ayrıca 5-6 tane hazır ekolayzer ve birde manuel size bağlı olarak değişen ses tonları var.Ben başka birkaç tane mp3 playerın sesini test edip dinledim ama bunun gibi güçlüsünü üst kalite markalar hariç , görmedim. (mesala ırıver cowon sony gibi .) ses çıkışı konusunda benim gibi birisinide tatmin edecek düzeyde diyebilirim.Sesi çok çok yüksek değil bas olarak yani sizi uçurmaz ama srs wow ayarlaması yaptıktan (srs wow efektlerinin ayarlamasını siz yapıyorsunuz bu çok güzel bir özellik bence) sonra sesi bayağı bir tatmin ediyor.Efektleri ile beraber sesi açınca tatmin edici ses yüksekliğine kavuşuyor.Ses kademesi 30 kademe ve toplam 10+10 mv sese sahip ama kalitesini hissettiriyor.

2-Görüntü: görüntüsü için çok harika net diyeyemem ama görüntüsü fena sayılmaz.Herhangi bir görünütüyü smw formatına çevirdikten sonra izleyebilirsiniz Ha bu arada unutmadan görüntüsü çok büyük olmasada film izlenebiliyor ve izlediğinizde sesiyle size sinema havası veriyor.O özelliği süper.

3-Aktarım hızı: Aktarım hızı orta hızda fakat mp3 playerı aynı zamanda flash bellek olarak kullanabilirisiniz.Flash bellek olarak ta çok başarılı bence çünkü cihaz bilgisayarınızdan çok rahat bir şekilde cihazı kullanmanıza izin veriyor.

4-Yazılım güncelemesi :Yazılım güncellemesini trekstor sitesinden( almanya uzantılı olan ) yapabiliyorsunuz.Her türlü güncelleme smw converter ve hata vermesi durumunda sitede yüklü yazılımlar sayesinde düzeltebiliyorsunuz.Gerçi ben yeni versiyon güncelleme yapayım dedim uzun sürdü sonra yapmaktan vazgeçtim belkide benim bilgisayarda bir problem vardır diye şimdilik erteledim.

5-Makinanın genel görüntüsü :Makina şık renkleri efektleri v.s ile harika bir tasarıma sahip.Elinize aldığınızda ne kadar harika bir görüntüsü olduğunu fark ediyorsunuz küçük şık zarif daha ne diyeyim.

6-Kulaklıklar : Cihazla beraber sennheiser kulaklıklar geliyor kulaklıkları fena değil fakat ben daha kaliteli olan bir kulaklık satınaldım onunla dinliyorum.Şu anki sesinden çok daha memnunum.

7-Makinanın bence iki kusuru var 1.si seyahat şarj cihazı olmayışı 2.side dokunmatik fonksiyon tuşları biraz sorun çıkarabiliyor gerçi çok kaba değilseniz ( Söz meclisten dışarı ) rahatlıkla kullanabiliyorsunuz . makinayı kullandıktan ve kalitesini anladıktan sonra cihazın eksilerini tahmin edersem zamanla unutulur.

8-Şarj olayı:Cihaz 4 saatte usb çıkışından tam full şarj oluyor, 10 saate kadar müzik dinleyebiliyorsunuz, ama videonun ne kadar süreyle çalıştığı hakkında bilgim yok. Bilgisayar olması şart değil şarj için herhangi usb çıkışlı bir cihazdanda şarj edebiliyorsunuz.Ben bilgisayar dışında evdeki dvd den şarj ediyorum.Zararı varmı bilmiyorum bu arada ...

9-Radyo: Radyosu iyi çekiyor diyebilirim.kanalları manuel ve otomatik olarak ayarlayabiliyorsunuz.dinlediğiniz radyoda stereo özelliği varsa ona uygun olarak cihazda stereo ses veriyor, kalte yani.

10-Fotoğraf gösterimi : Fotoğrafları jpeg formatında yani işlenmiş olanları çok güzel görüntülüyor fakat işlenmemiş fotoğrafları Hilkat garibesi gibi çıkarıyor.

12-Ses Kayıt Özelliği: Radyodan harika ses kaydı yapıyor, dışardan harici oalrak ta ses kaydı fena değil yani ses kaydıda tatmin edici.

12-Dosyalama :Dediğim gibi flash bellek gibi kullanıldığı için parçaları ayrı ayrı dosyalayabiliyorsunuz ve cihaz bu parçaları alfabetik olarak dizdiği için size kullanım kolaylığı sağlıyor.

13-Diğer özellikler : Otomatik kapanma özelliği var digital saati ekran üzerinde mevcut , yani müzik dinlerken saat kaç probleminzi yok , tuş kilidi (hold), cihazda dinlediğiniz bir parçayı pause lediğinizde yani kullanmadığınızda cihaz kendini otomatik olarak kapatıyor, 1-5 megapiksel hızında parça ayrıntısını gösteren kayan yazı özelliği ,farklı tekrarlama modları , parçanın sevdiğiniz kısmında yani belirlediğiniz kısmında tekrarlama yapıyor ve TÜRKÇE MENÜ DE CABASI ...(gerçi bu özellikler bir kısmı başka mp3 lerdede var ama olsun ben hiç bilgisi olmayanlar için ayrıca bahsetmek istedim ukalalık gibi olmasın...)

!!!!!Unutmadan söylüyeyim cihazı satın aldığım Nt mağazasındaki satış sorumlusu çalışanın bana dediğine göre bu cihaz almanyada en çok satan cihazlar arasındaymış... Yorumsuz!!!!!

ÖNEMLİ UYARI : CİHAZI ALACAKLARA BİR UYARIM ŞUDUR MAKİNA AÇIKKEN ŞARJA TAKMAYIN MAKİNA KAPANIYOR .AMA KAPANDI DİYE KORKMAYIN DEDİM YA ÇOK SAĞLAM BİR MAKİNE İNTERNETTEN BASİT YAZILIMLA UNİNSTAL EDİP DÜZELTEBİLİYORSUNUZ YADA İÇİNDEKİ BİLGİLER ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL DİYORSANIZ BİÇİMLENDİRMEYE EVET DERENİZ AYNI SONUCU ELDE EDEBİLİRSİNİZ BİR BAŞKA YÖNTEMDE MAKİNADAKİ RESET DELİKLERİNDEN RESETLEYEBİLİYORUSUNUZ .BU SAYDIĞIM 3 ŞEYDEN BİRİ MUTLAKA SİZE ÇÖZÜM OLACAKTIR.

Sonuç olarak makineyi almayı düşünen arkadaşlara yukarıda yazdıklarım umarım yönlendirici olmuştur.
    Bu arada yukarıdaki yazıyı iyice okumadan cihazı satın alan arkadaşlara karşı herhangi bir sorumluluğum yoktur.Ben tavsiye de etmiyorum kötüde demiyorum ben sadece gördüklerimi yazdım .Saygılarımla.

HER HAKKI MAHFUZDUR.......

• İncelemen için sağol.
  • değerlendirme için saol birkaç ss atsaydın süper olurdu
  • ss nedir kardeş ne demek istedin anlamadım da kusura bakma açıklarsan sevinirim.
  • İlgilenenlere duyurulur...!!!!!

Makinede benim kendime göre eksik dediğim iki yönü için trekstor teknik servisten yardım aldım.
    1-Seyahat şarjı için bir cihaz varmış onunla usb girişi olmadanda cihazı şarj edebiliyormuşsun fiyatını sordum Nt den 13 ytl civarı dediler.
    2-Birde görüntüsünden şikayet etmiştim onuda varolan eski verisyon üzerine Trekstor Türkiye sitesinden update ettiğinde ekrandaki görüntünün netleştiğini öğrendim teknik servisten.Teşekkürler Trekstor.......
  • ssten kastım dijital foto. makinen varsa fotğraflarını çekip yollar msın buraya alacakalra fikir olur
  • cihazı alıp incelediğin için cook teşekkürler... bende bu cihazı almayı dusunuyorum umarım b sorun cıkmaz...
  • beyler cihazın fiyatı 75 ytl.ye inmiş, hala alınabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

beyler cihazın fiyatı 75 ytl.ye inmiş, hala alınabilir mi?

İki hafta kadar evvel Media markt'ın test standın da Trekstor pink'i denemiştim.. Sesi çok yetersiz.. (sennheiser cx300 kulaklığımla denedim) Radyosu hiç iyi çekmiyor.. (Yanımda iriver t60 vardı;onunla mukayese ettim..) Yüksek volüm dinlemeyenler için; fiyatı nt mağazaların da 75 lira.. idare eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Haziran 2008; 11:48:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

İki hafta kadar evvel Media markt'ın test standın da Trekstor pink'i denemiştim.. Sesi çok yetersiz.. (sennheiser cx300 kulaklığımla denedim) Radyosu hiç iyi çekmiyor.. (Yanımda iriver t60 vardı;onunla mukayese ettim..) Yüksek volüm dinlemeyenler için; fiyatı nt mağazaların da 75 lira.. idare eder..

ekran kalitesi nasıl? benim creative s200 kadar ses versin yeter.
  • samsung t-10 nasıl?bir arkadaşım almak istiyor da nerden alınır iyi midir?ne kadardır...
  • quote:

quote:

quote:

ekran kalitesi nasıl? benim creative s200 kadar ses versin yeter.

Ekran kalitesi; çakma mp4'lerle mukayese edersen göre çok daha iyi.. parlak ve net.. sesi creative s200'le aynı ayarda sayılır.. lazımsa 75.lira fiyat makul..

• quote:

Ekran kalitesi; çakma mp4'lerle mukayese edersen göre çok daha iyi.. parlak ve net.. sesi creative s200'le aynı ayarda sayılır.. lazımsa 75.lira fiyat makul..

Şimdi trekstor pink, ipod nano 4gb ve creative zen üçlüsü arasındayım.Ben f/p cihazı arıyorum.Pink 75 ytl fiyatıyla çok şirin duruyor ama alınca en az 3 yıl kullanırım.NT'de cihaz bitmeden s200 ümü elden çıkarırsam bu cihazı tereddütsüz alırım.
  • ARKADAŞLAR BENDE İ BEAT PİNK MODELİ MP 3 VAR FAKAT PEMBE BUNUN SİYAH KAPAĞINI NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM VEYA SİZDE VARMI_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_3447 -- 24 Ekim 2008; 11:45:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.