Şimdi Ara

Traxxas E-Revo Brushless VLX aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün aldım bugün elime geçti Traxxas E-Revo Brushless VLX Çok kaliteli bir off-road aracına benziyor. Henüz deneme fırsatım olmadı çünkü kendisi şarjda ve kaç saat şarj olacağı hakkında hiç bir fikrim yok Bakalım sabaha kadar şarj olsun. Foto makinamı arkadaşımdan alınca resimlerini çekip ekleyeceğim

Bu da benim canavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 31 Ocak 2010; 12:56:36 >

• Hayırlı olsun, kırımsız sürüşler.
    Why don't you see me go this way?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Hayırlı olsun, kırımsız sürüşler.

Teşekkürler Birazdan çıkıp dışarı deneyeceğim bakalım. Dün evde 2 tur atayım dedim yıkıyordum evi az kalsın Araba 1/16 boyutunda ama evde kullanılmayacak kadar vahşi onu anladım

• Bu aracın max kullanım süresi ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfbreath

Bu aracın max kullanım süresi ne kadar?

İçinden çıkan pil ile max 15-20 dk arası. İçinteki pilin aynısından bir tane daha alıp paralel bağlarsanız süre iki katına çıkar.. Ayrıca içindeki pil 1200 mAh kapasitesinde. 5000 mAh kapasitesine kadar piller mevcut. Bütcenize uygun olanı seçer pilin değerine göre kullanım süresi sağlarsınız. Bu araç için lipo pil denilen extra güç sağlayan piller de mevcut. Lipo piller ile araç daha hızlı ve daha uzun kullanım süresine erişiyor.

Not: Araç ile kaza yaptım nazarınız deydi Aks tutucu kırıldı. Parça arıyorum şuanda

• Ebayde bulabilirsin diye düşünüyorum
    Why don't you see me go this way?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Ebayde bulabilirsin diye düşünüyorum

amainhobbies.com diye biryer var. Güvenli olduğunu duydum ve ordan sipariş ettim bu akşam. İnşallah zamanında ve eksiksiz bir şekilde gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

bebek revo =)
    bide lipo pil ile dene ok daha hızlı olacaktır kalkışta bile takla atarsın :D

Alacağım inşallah alacağım şu paypal ile yaptığım ilk alış veriş olumlu sonuçlansın birde lipo ve lipo şarj aleti alacağım nasip olursa :) Araba canavar gibi zaten şimdi bile tek pille zor zaptediyorum, tek sıkıntısı az gidiyor orjinal pili. Lipo aldım mı artık biri beni durdursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

suan nasıl tam bılmıyorum ama lıpoyu takınca bunlar gaza bırden yuklenınce dırek gerı takla atıyorlar,çok eglenceli araçlar,herhangı bır sorun olursa yardımcı olabılırım

Sorunum var arkadaşım. Aks tutucum kırıldı, hadi onu sipariş verdim yurt dışından geliyor yolda haftaya elime geçmesini ümit ediyorum. Birde şu lastikler çok canımı sıkıyor. İkisi normal çizgisinde gidiyor ama diğer ikisi çok yalpalıyor. Hobbyrc forumunda dile getirdim bu durumu. Fabrikada yamuk yapıştırılabileceğini söylediler. Bende biraz önce söktüm bütün lastikleri jantından. Süngerleri güzelce yıkayıp kuruttum (daha önceden suya girdiğim için ıslaklardı) Neyse çok titiz ve dikkatli bir şekilde bunları yeniden jantlarına geçirdim ve yapıştırdım. Ama ikisi yine yamuk ben anlamadım niye böyle... Çok canımı sıktı bu durum. Arabayı boşta tutup gaza bastığımda muazzam titreşim yapıyor... Aşağıdaki videolar benim arabama ait.. Hayır lastik jant alacağım fakat ondan da korkuyorum yine böyle yamuk olursa diye çekiniyorum.

http://www.vimeo.com/8945874

http://www.vimeo.com/8945929

• ılk akla gelen sorun lastıklerın yanlış yapıştırılması ama onu hallettım dıyorsunuz.benımde 24mm lık jantlarıma 26mm taktıgım lastıklerım var onlardada buna yakın bır yalpalama soz konusu ancak sunu belırteyım gıderken araca etkısı coz az olur bunun hısstemezsınız bıle.ben o lastıklerımde 90 km hıza cıkıyorum gayet stabıller.

sızın yapmanız gerekenler

yalpa yapan lastıklerı yapmayanlarla deneyın boylece sorunun lastıktenmı aktarma organlarındanmı oldugunu anlarsınız

whell hub'ların yerlerını degıstırerek deneyın

rulmanları kontrol edın dagılmıs olanlar olabılır

son olarak asagıdakı resımdekı gıbı bırlestırılmıs oldugundan emın olun

• quote:

ılk akla gelen sorun lastıklerın yanlış yapıştırılması ama onu hallettım dıyorsunuz.benımde 24mm lık jantlarıma 26mm taktıgım lastıklerım var onlardada buna yakın bır yalpalama soz konusu ancak sunu belırteyım gıderken araca etkısı coz az olur bunun hısstemezsınız bıle.ben o lastıklerımde 90 km hıza cıkıyorum gayet stabıller.

sızın yapmanız gerekenler

yalpa yapan lastıklerı yapmayanlarla deneyın boylece sorunun lastıktenmı aktarma organlarındanmı oldugunu anlarsınız

whell hub'ların yerlerını degıstırerek deneyın

rulmanları kontrol edın dagılmıs olanlar olabılır

son olarak asagıdakı resımdekı gıbı bırlestırılmıs oldugundan emın olun

"yalpa yapan lastıklerı yapmayanlarla deneyın boylece sorunun lastıktenmı aktarma organlarındanmı oldugunu anlarsınız " demişsiniz ya onu çok defa denedim sorun lastiklerde, lastikler fabrikadan hatalı mı geldi anlamadım... Bütün lastikleri tek tek değiştirerek denedim 2 sinin yamuk olduğuna karar verdim. Yamuk olanları arkaya taktım artık... Aktarma organlarında hiç bir sıkıntı yok gayet iyiler zaten aracı alalı 1 hafta oldu, aldığımın ikinci günü arkadaş kaldırıma vurdu tekeri ve aks tutucu yani ikinci resimde içinde bilya olan kısım kırıldı ve hiç doğru düzgün kullanmadan şuan yatıyor alet. Parçasının gelmesini bekliyorum. Yanlız bir sorum daha var. Bu sipariş ettiğim Axle Carriers (yani aks tutucu) geldiğinde ben bunu nasıl takacağım? İlk resimde göstermiş olduğunuz parçalar bende plastik ve öyle vida yeri felan yok.. Axle Carrier i takarken ben eski kırık olan parçadan bunu nasıl çıkartacağım. Aşağıda detaylı resimleri verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 31 Ocak 2010; 13:59:17 >

• benımde bırcok parcam kırılıyor sıparıs verıyorum beklıyorum,bazen 10 gun bazen 1 ay suruyor gelmesı.ptt'nın sıtesınden takıp edebılıyorsun eger trackıng numaran varsa.yenı parcayı takman zor olmayacaktır bu klavuzu bıraz ıncele.yapman gereken cıkardıgın parcaların yerıne dıkkat et.takarkende zorlanmazsın

http://www.traxxas.com/PDF-Library/7108_front.pdf

benımde bırcok parcam kırılıyor sıparıs verıyorum beklıyorum,bazen 10 gun bazen 1 ay suruyor gelmesı.ptt'nın sıtesınden takıp edebılıyorsun eger trackıng numaran varsa.yenı parcayı takman zor olmayacaktır bu klavuzu bıraz ıncele.yapman gereken cıkardıgın parcaların yerıne dıkkat et.takarkende zorlanmazsın

http://www.traxxas.com/PDF-Library/7108_front.pdf

Malesef ucuz gelsin diye o özelliği seçmedim Kutudan çıkan montaj kitapçığı var ama o parça nasıl çıkacak yerinden hiç bir fikrim yok. Neyse artık gelsin de parça bir şekilde deneyeceğim nasıl olacağını. Teşekkür ederim ilgilendiğin için

Not: Biraz önce kurcalarken buldum nasıl çıkacağını

Pek de zor bişey değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 31 Ocak 2010; 17:23:45 >

• dedıgım gıbı bırcok parçanın degısımı zor degıldır.bazı araçlar bu açıdan iyi bazıları daha komplike oluyor.şahsen benim aracımda kopan kayışı değiştirmek oldukça zahmetli bir iş :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.