Şimdi Ara

Travian Online oyun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size süper bir oyun tavsiyem var. Aranızda bilenler olabilir. Türkiyeden yaklaşık 1.5 milyon oyuncusu olan Travian. Oyunda köy kurup asker basıyoruz. Hammadde kaynaklarını geliştirip saldırı düzenleyebiliyoruz. Tabi bize olan saldırılarda olabilir. Onlarıda engellemek için savunmanızı arttırmanız gerekiyor. Oyun cansıkıntısına birebir. Oyuna kayıt için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.(Server 1 e kayıt olmanızı tavsiye ederim. En yeni server orası) En büyük özelliğide Türkçe olması.

KAYIT OL

Bu arada bazı arkadaşlar link vermemi kötü olarak karşılamış. Baştan söyleyeyim bu benim linkim. Burdan kayıt olup 75 nüfus yaptığınızda 20 altın kazanıyorum. Emeğimin karşılığı olarak kayıt olursanız sevinirim yoksawww.travian.com.tr adresindende kayıt olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 5 Şubat 2008; 19:33:28 >

• Bence değerli vakitlerini boş şeylerle uğraşmamalılar para kazanmalılar ıwersy topc i ne bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: canfiratgocmen

Bence değerli vakitlerini boş şeylerle uğraşmamalılar para kazanmalılar ıwersy topc i ne bakın

Dostum zaten pc başında işi olanlar için. Oynarken işlerde halledilebilir. Sonuçta DH de bizim vaktimizi yiyor.
  • beni sıkıyo böyle oyunlar hepsi birbirinin aynıı
  • Eskiden bağımlı gibi bişeydim bu oyuna ben başından kalkmazdım hatta sırf bu oyun için yanıma damacanayı getirdim Tuvalet ihtiyacımı bile geçiktirdim Bir kere bağlandınızmı kurtulması zor ki ben kurtlulalı baya oldu

+ Server 1'e üye olup ne yapsınlar arkadaşım en son açıLan servera üye olsunlarki bi yerlere gelebilsinler Server 1'de herkesin bilmemkaç köyü vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Eskiden bağımlı gibi bişeydim bu oyuna ben başından kalkmazdım hatta sırf bu oyun için yanıma damacanayı getirdim Tuvalet ihtiyacımı bile geçiktirdim Bir kere bağlandınızmı kurtulması zor ki ben kurtlulalı baya oldu

+ Server 1'e üye olup ne yapsınlar arkadaşım en son açıLan servera üye olsunlarki bi yerlere gelebilsinler Server 1'de herkesin bilmemkaç köyü vardır

Server 1 en son açılan serverdir.

• ülkelerin özelliklerine nerden bakabiliyoz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GameRanger ile Multiplayer Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydin09350

ülkelerin özelliklerine nerden bakabiliyoz

Roma imparatorluğu amatör oyuncular için iyi bir seçimdir.Yönetilmesi kolay olduğu için başlangıçta çok uygundur.Sosyal ve teknik açıdan çok gelişmiş oldukları için romalılar mimarlıkta uzmandır ve askerleri travianda elitdir.
    Romalılar son derece dengelidir. Hücumda ve savunmada aynı derece güçlülerdir. Bu avantajlardan faydalanabilmek için uzun ve masraflı eğitim görmeleri gereklidir. Piyadesi efsanevi ve müthiştir, ama süvarilere karşı savunma güçleri diğer halklardan daha azdır.
    Amatörler ve hangi halkı seçeceğini bilmeyen oyuncular için bu halk uygundur.

Özellikler
    Aynı zamanda hammadde alanları ve köy yapıları kurulabilir
    Surlar sayesinde yüksek savunma primi
    Satıcılar 500er hammadde taşıyabilir (Hız: saatte 16 sektör)
    Cok güçlü piyade, ortalam güçte süvari,
    Geliştirme ve eğitimleri pahalı ve uzun süreli.

Galyalılar en barışcıl halktır. Askeri eğitimlerinde savunmaya ağırlık verirler, hücumda performansları neredeyse diğer halklarla aynıdır.Süvarileri mükemmeldir, atları çok iyi yetiştirilmiştir ve hızlarıyla düşmanlara ani ve şaşırtıcı saldırılar yapabilirler.

Bu halkı savunması kolaydır aynı zamanda hücumlardada iyidirler. Bu halk oyuncuya istediği şekilde stratejik oynama imkanı sunar, fakat bunun için oyuncu becerisini ve tecrübesini göstermelidir. Ama tabiiki amatörlerde bu halkla başarılı olabilirler!

Özellikler
    Hız primi: Travianda en hızlı ordu
    Orta savunma primi: Çit
    Satıcılar 750şer hammadde taşıyabilir (Hız: saatte 24 sektör)
    Sığınak kapasitesi 2 kat daha fazladır (Yağmalamalarda savunma)
    Pahalı savunma makinaları
    Masrafsız göçmenler

Cermenler travianın en saldırgan halkıdır.Cermenler müthiş ve dehşet saldırılarından dolayı herkesin korkulu rüyasıdır ve ölümden korkmadan toplu olarak her tarafı yağmalarlar.

Askeri disiplinleri diğer halklara göre azdır, bu nedenle cermenlerin savunma gücü ve hızı azdır. Saldırıyı seven ve tecrübeli oyuncular için cermenler daha uygundur!

Özellikler
    Yağmalama primi: Düşman sığınaklarının sadece 2/3'ü yağmalanamaz
    Toprak siper kolay kolay yıkılmaz fakat çok fazla da savunmada etki gösteremez
    Satıcılar 1000er hammadde taşıyabilir (Hız: saatte 12 sektör)
    Askerlerin yağmalama gücü yüksek, ucuz ve hızlı eğitilebilir
    Savunmada zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 20 Ocak 2008; 16:41:58 >

• Paylaşım için saol başlıyorum şimdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Paylaşım için saol başlıyorum şimdi..

Eyw. Önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 20 Ocak 2008; 16:44:24 >
  • hadi bakalım bende başladımm
  • bu oyuna başlayınca aklın hep burda kalıyor
    oynıcaksanız 2 kişi oynayın daha iyi
    şuan 19 köylü bir hesabım var speed serverda.

burda benim köyden bir ss:
     Travian Online oyun!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

bu oyuna başlayınca aklın hep burda kalıyor

Travian Online oyun!!

ohaaa

ne kadarzamanda bu seviyeye geldin
  • @SanSaR Salvo

Köyün güzelmiş. Bende 15 tarlalı bir köye göz koydum. Yakında alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

quote:

Travian Online oyun!!

ohaaa

speed server acıldıgı günden beri oynuyorum 2-3 ay vardır belki tam bilmiyorum. Ama ondan önce bir cok serverda oynadım tecrübe kazandım.
    ama 2 kişi oynuyoruz rahat oluyor.
    resimdeki ordumun 2 katı vardı 1 hafta önce kaybettim ama olsun yenileri cıkıyor

• quote:

speed server acıldıgı günden beri oynuyorum 2-3 ay vardır belki tam bilmiyorum. Ama ondan önce bir cok serverda oynadım tecrübe kazandım.
    resimdeki ordumun 2 katı vardı 1 hafta önce kaybettim ama olsun yenileri cıkıyor

Bende speed server da askerin niye az diyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 20 Ocak 2008; 17:10:54 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

quote:

Travian Online oyun!!

ohaaa

speed server ne yaw 3 aydır oynuom anca 420 nüfusum var

• Keşke "Kayıt Ol" yazısının altına gizlemeyip , açık açık rica etseydin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

Keşke "Kayıt Ol" yazısının altına gizlemeyip , açık açık rica etseydin...

bencede.
  • @10ur

speed serverda herşey 3 katı hızda oluyor.
    yani 15dk da bir askerin cıkıyorsa speedde 5 dk da cıkıyor herşey 3 katı
    bina kurma süreleri,saldırma süreleri vs vs.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.