Bildirim
Travian mı, KlanSavaşları mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Günaydın arkadaşlar.
Ben her iki oyunu oynayan biri olarak derim ki;
Klan savaşlarının çok kolay oynanabilirliği var. Fakat dezavantajı terk edilen köy haritadan silinmiyor.
Travian biraz daha karışık, (Klan savaşına göre) yoksa o da çok kolay bir oynanabilirliğe sahip ve en güzel tarafı terk edilen köy haritadan siliniyor. Bu da sürekli oynayan güçlü oyunculara daha iyi strateji yapma zorunluluğu getiriyor.
Herkese iyi oyunlar. -
travianı tek geçerim -
Klan savaşlarının almancası traviana bin basar Normal türkçe klansavaslari ise grafikleri pek güzel olmasada klan savaslari her şekilde travian dan daha anlaşılır olup daha güzel bence... ama ikiside strateji oyunu olduğu için çok zevkli tabi benim trchim klansavaşları
-
Klan savaşlarının oynanışı daha basit hem zevkli de bende klansavaşları diyorum -
ikiside güzel ama sıkıcı -
katılıorum manofhonour -
kesinlikle travian .bu arada belirtmek isterim 2006 online oyun birincisi traviandır -
Klan Savaşları derim -
klan savasları daha iyi -
klan savaşlarını tek gecerim. -
quote:
Orjinalden alıntı: teknoseyfo
S.A Arkadaşlar
Hangi web bazlı oyun daha güzel ?
A.S kLaNsAVaŞlArI -
Klansavaslari ingilizce versiyon (WwW.tribalwars.net] -
travian çok güzel ama asker yapmak daha zor travianda şimdilik klan oynuyorum ben
zevk meselesi zaten neredeyse ikiside aynı -
Klan Savaslari -
tabi ki klan savaşları -
İkiside güzel oyun ama ben Klansavaşları diyorum Klansavaşları daha kolay ve daha eglenceli.Travian daha zor daha sıkıcı olabiliyor ama yinede ikiside güzel oyun.Gerçi bu aralar Klansavaşlarına girilmiyor ve neredeyse oyun Almancaya döndü... -
Die - Stamme Diorm [KlanSavasları'nınn Almanların oynadıgı yer ] Almancada super abi yaa kusenim oynuo ben yine Klansavaslarındaımda Travianda oynuom abi
Klan Savaslarında = Zaman Cok Uzun Weriolar , Travianda Bu Yok kısa zmn Mesela Bi Merkes Bına Seviesi 2 olunca 1 saat beqlion TRAVİANDA 31 dk
Travianda == Travianda ise zamanlar kısa ama cok fazla hammadde istio abi 2 tane yer kuruom 1 2 saat sonra anca 14 15 artmıs yeni baslayanlar yada sabırsızlar için hiç ii deil
Bu Yuzden Ben beqlerim abi ama Klan Savasları Bin Basar Trye
Bu arada Tr==Serwer 3
KlanSawasları == World 11
Trde Clan yok
KlanSawasları ÇEWİQ -
Travian -
TRANSFORMERS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finrod92 -- 14 Mayıs 2007; 15:17:34 >
Benzer içerikler
- telegram yıldız hilesi
- haxball mobil
- haxball forma
- darkorbit bot
- steam cüzdan kodu bedava
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X