Şimdi Ara

Traş makinesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar traş makinesi bakmaktayım almışkende kaliteli uzun yıl gidecek birşey arıyorum cok amaçlı multigroom olanlardan Bi model buldum yorumları falan iyi braun MGK 7020 diye 420 TL Bi fiyatı var ıslak kuru şekilde kullanacağım burun kulak tüyleri saç sakal vücüt yani hemen hemen her aparatı kullanacam varmı böyle tavsiye edebileceğiniz bir model suan braun da fikrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba. braun nun üst düzey bir modeli vardı daha önce bende ama ISIRMA diye tabir edilen şeyi yaptığı için çok çektim o makineden. cildimi sürekli tahriş ediyordu. mecburen yeni makine arayışına girmiştim. PHILIPS MG7720 aldım. makine gerçekten çok iyi çıktı. heleki en sevdiğim başlığı vücut kılları için olan. çok çok başarılı. parasını hakeden bir makine tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

merhaba. braun nun üst düzey bir modeli vardı daha önce bende ama ISIRMA diye tabir edilen şeyi yaptığı için çok çektim o makineden. cildimi sürekli tahriş ediyordu. mecburen yeni makine arayışına girmiştim. PHILIPS MG7720 aldım. makine gerçekten çok iyi çıktı. heleki en sevdiğim başlığı vücut kılları için olan. çok çok başarılı. parasını hakeden bir makine tavsiye ederim.
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-mg7720-15-7000-serisi-14-u-1-arada-erkek-bakim-kiti.html#genel-bakis
    Tavsiye niz için teşekkür ederim daha ucuz muş braun dan ve cift bıçak falan daha ilgi çekici geldi saç sakal kulak burun ve diğer aparatları nasıl makine aldımmı bidaha ugraşmak istemiyorum da yanlış anlamayın

• Hocam klasik uç ve vucüt bakım ucunu genellikle kullanıyorum memnunum. burun vs olan yuvarlak uç her cihazdakiyle aynı yani. genel anlamıyla ben çok memnunum her ihtiyacımı karşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Hocam klasik uç ve vucüt bakım ucunu genellikle kullanıyorum memnunum. burun vs olan yuvarlak uç her cihazdakiyle aynı yani. genel anlamıyla ben çok memnunum her ihtiyacımı karşılıyor.
    Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam braun dan vazgeçip Philips i sipariş edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Mvnmt35

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam braun dan vazgeçip Philips i sipariş edicem

Alıntıları Göster
    hangi modeli aldınız memnunmusunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.