Şimdi Ara

Traş makinesi Sakal İçin (Tavsiye istek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konuda açılmış başlıkları inceledim. Benimle aynı isteği olan göremedim. Bu yüzden başlık açtım.

Saç kesimi hiç önemli olmayan, SAKAL kesimi için traş makinesi arıyorum.
    Bende Philips Multigroom vardı 3 yıldır kullanıyordum, başlıkları yalama oldu. Zaten bu da genel bir şikayet.
    Ve bu makine benim istediğim gibi değildi.

ARADIĞIM ÖZELLİK: Sakalımı uzun keseceğim. Kirli değil. Taraksız ayarlama yapılabilen veya başlık ile uzun kesen bir makine lazım.
    Taraklı benim sakalımı almıyor çünkü makine.
    Yani bir sürü makine inceledim, 20 tane ayarlı olanı var ama tarakla.
    0.5 MM aralıklarla arttırarak uzunluk ayarı yapılan var ama yine tarakla.
    Bana başlık ayarlayabilir olması lazım. Saç kesme makinesi bu işlevi görecekse o da olur.

• Uzun derken kaç mm ? Piyasada 3mm nin üzeri cihaz bulamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Uzun derken kaç mm ? Piyasada 3mm nin üzeri cihaz bulamazsın
    3mm çok az. Bulamazsam madem taraklarıyla birlikte gerçekten kullanışlı, düzensiz kesmeyen, bir tarafı kısa bir tarafı uzun kesmeyen bir alet önerir misiniz?
    MM hesabıyla bilemicem ama en az 8-10dur galiba tarif ettiğim şekliyle...
  • Tarak ile kesim zor olur hocam ,saç için kullanılıyor onlar

Ama illa alacaksanızda tarağa bastırdığınızda esnememeli yoksa eşit kesim yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 3 Eylül 2018; 2:59:33 >
  • Bende Panasonic er 1512 var hocam makina yağ gibi akıyor motoru oldukça güçlü ancak pahalı

Philips ve braun dan uzak dur hocam tarakla keserken bastırınca esner içe göçer

Bir de wella diye bir marka var onu da övüyorlar hiç denemedim

• 2015 yılında aldığım multigroom Series 5000 QG3371/16 model sakal tıraş makinesinin başlıkları tam oturmadığı için uzun zamandır çok sesli çalışıyordu. Ancak bir süredir başlıklar hiç oturmaz oldu. Sorun başlıklarda olsa yeni başlıklar alarak çözebilirdim. Ancak sorun makine üzerinde başlıkların takıldığı kısımda. Yani makine garantisini doldurduktan kısa süre sonra kullanılmaz hale geldi. Ürünün şu anki piyasa değeri 600 TL civarında. Ve üstelik haftada bir tıraş olan ve sadece 2 başlığı kullanan birisiyim. Ayrıca başka bir tane daha tıraş makinem (powertec) olduğu için her seferinde aynı makineyi kullanmadım. Daha sık kullansam garanti süresi bitmeden çöp olacaktı cihaz. İnternetten araştırdım ve bunun kronik bir sorun olduğunu, garanti sürse bile Philips'in bu durumu garanti kapsamında ele almadığını öğrendim. Yılların markası Philips'in geldiği duruma üzüldüm. Şu an kullandığım diğer makineyi aynı dönemde çok daha ucuza almıştım. Philips'i daha iyi kesim yapacağını düşünerek ve daha fazla başlığı olduğu için almıştım. Diğer makine hala taş gibi çalışıyor. Evimdeki ütü, mutfak robotları, kişisel bakım ürünleri vs. Hep Philips marka. Şimdiye kadar sadık bir müşteriydim. Ancak bir daha asla Philips markasından bir şey almayacağım. Özetle Philips tıraş makinelerinden uzakdurun, eski kalitesi yok artık...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.