Şimdi Ara

trarex drow ranger hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk support karakterim. Oyuna ursa ile başladım ve çok başarılı oldum şimdi yanına bir support alternatif karakterler öğreniyorum. oyuna pt yaparak başlıyorum. sonda mask of devil yapıyorum. sonra daedaus yapımında kullanılan crystalist alıyorum. Ve buradan sonra bir duruyorum neye ihtiyacım var diyorum savunma vanguard aldım son oyunda ama etkisi var mi bilmiyorum.Oyunda riki bounty hunter felan varsa anamı aglatiyorlar yani trarex çok bariz bi savunma açığı var bunu.nasıl minimize edebilirim en azından riki felan saldirdiginda bi hamle şansım olsun birde skilleri nasıl dagitayim ? 3-1-3-1-2-4-3-1-2-4 tarzı gidiyorum carry oynamayı seviyorum yni genelde kimse tek dolasmiyor oyunlarda zaten tek yakalarsam o adama gule gule drow arrowdan kaçışı yok. Frorst arrowu fullemek gerek mi 3 tane yeter gibi geldi silence özelliğide 3 tane yeter gibi onlara harciyacagimacanimi arttirsam ? birde 1800 altına %25 savusturma alıyorum param olursa allah supportlara yardım etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• support karakterin? drow? mask of devil? daedaus? vanguard? ve bunları support oynadığını düşünerek yapıyorsun?
    drowu falan boşver, lion al onunla oyna... kenarda önerilen itemleri yap...
  • Support derken demek istediğini anlamadım ama şöle tavsiyeler veriyim.Pt ile başla sonra kaçış ve verdiği pasif artılar olarak shadow blade iyi bir item. Vanguard kasmanı tavsiye etmem. Oyunda Gondar varsa takımdaki supportlara güvenme al dustunu sen onları ekmek et trax gerçekten güçlü bir hero. Buz skili her level arası hatırladığım kadarıyla baya farkediyo vermeni tavsiye ederim. Sorun olursa sor :)
  • öncelikle,
    -drow ranger support değil carry.
    -vanguard range herolara yapılmaz.
    -mask of devil değil mask of madness (ki bu da drowa kasılmaz.)

tavsiye ettiğim temel itemler:

pt-shadow blade-deadalus-butterfly-dominator(ilerde satanic)

duruma göre:

bkb-mkb-manta-rapier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 7 Nisan 2014; 1:52:43 >
  • Kim demis drowa mon kasılmaz tamam her zaman kasilmayabilir ama duruma gore karsidakini 2 sn icinde cöp etmek icin moma iHtiyac vardir.

• isteyen kasabilir tabiki ama ben tavsiye etmiyorum. zaten çürük olan bir heroyu dahada çürütmek mantıksız geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

isteyen kasabilir tabiki ama ben tavsiye etmiyorum. zaten çürük olan bir heroyu dahada çürütmek mantıksız geliyor bana.

Gust buffından sonra mom iyi gidiyor aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Challenger'lara sorum var?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

öncelikle,
    -drow ranger support değil carry.
    -vanguard range herolara yapılmaz.
    -mask of devil değil mask of madness (ki bu da drowa kasılmaz.)

tavsiye ettiğim temel itemler:

pt-shadow blade-deadalus-butterfly-dominator(ilerde satanic)

duruma göre:

bkb-mkb-manta-rapier

range herolara vanguard olmaz demişsin fakat earlyde vipera kasılıyor diye biliyorum
  • ayrı ayrı birkaç önerim var

dps itemlarını incelemiyorum pek. raw damage ya da agi farketmez bi sekilde damage verirsin drowla eksikliğini hissedip çıkarsın daedlus falan.

-phase ile orb walkin daha rahat yapılıyor.

-Manta çık hafif tankiness verir, ayrıca projectile dodgelarsın. ilizyonlar dpsini artırır, scout olarak gönderebilirsin.

-mom çıkarsan düzgün positioning gerek, bunun için de daggerla güzel gidebilir ama sana kalmış bir şey.

-pozisyon alman sıkıntılıysa ya da focus sendeyse bkb mom. combatta buz atmıyorsun tabii ki.

-ethereal blade-dagon çık agilityin yüksek. tabii bu fantazi biraz çok gereksiz, potansiyeli en aza indirgemek gibi.
  • Drow'u severim. Önerilerim şunlar olucak;

İlk iş PT çık. Drow aşırı kırılgan bir hero ve PT'den gelicek statlara ihtiyacı baya var. Sonraki işin Shadow Blade olsun. Rakip bir süre sonra ward falan kullanmaya başlayabilir ama hem SB'den gelen statlar Drow'a baya uyuyor hem de görünmez olduğunda görseler bile daha hızlı hareket ettiğin için kaçma şansın daha fazla oluyor. Bundan sonra yapman gereken oyunun gidişatına bakmak. Earlyde iyi kastıysan hemen Crystalis çık, damage boost ve crit probability seni aşırı ölümcül yapar. Shadow Blade burda da işe yarıyor mesela görünmezken saldırırsan fazladan hasar veriyosun her açıdan işine yarıyacak bir item. Eğer oyun başı kötü gittiysen Butterfly'a yönel biraz daha ayakta kalma şansın olur. Daedalus sonra çıkarsın. Duruma göre kasacağın BKB gibi itemler olabilir ama Drow her türlü kırılgan ne kasarsan kas değişmiyor düşman yakınına girip ultinden gelen pasifi falan sildi mi adama elini süremezsin bu yüzden kaçış mekanizmanı güçlendirecek itemlere yönelmek tankiness verecek itemlere yönelmekten daha mantıklı geliyor. Vanguard falan early game'de belki biraz daha sağlamlaştırabilir ama mid gameden itibaren tank bile olsan çöp, para kaybı.

Haritada sürüden ayrılmış bir kuzu görürsen direk oraya yönlen. Shadow'la görünmez ol, pozisyonunu al ve ilk önce tek bir tane frost arrow yolla. İlk frost arrow yolluyoruz çünkü shadow görünmezken ekstra hasar verdiriyor önce silence atmak da faydalı olabilir ama bence önce bir frost arrow sonra silence en temizi. Sonra gerisi gelir zaten. Stun'cı tanklara dikkat et mesela Dragon Knight'a. Elder Dragon Form'a girerse uzak mesafeden stunlayabiliyor bir de zırhı baya yüksek hemen ölmeyeceği için stundan sonra kendini yerde bulabilirsin. Agi ve int'ler ilk hedefin olsun. TF'de ortalıkta görünme başta sonra bi anda silence atarak olaya dal ve Lina, Zeus gibi canı savunması az ama hayvani damage veren herolar varsa elini çabuk tutup aradan çıkar sonra topukla dikkatler senin üzerinden gittikten sonra geri gel işi bitir Çok dikkatli oynaman lazım yoksa ölüp durursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Drow'u severim. Önerilerim şunlar olucak;

İlk iş PT çık. Drow aşırı kırılgan bir hero ve PT'den gelicek statlara ihtiyacı baya var. Sonraki işin Shadow Blade olsun. Rakip bir süre sonra ward falan kullanmaya başlayabilir ama hem SB'den gelen statlar Drow'a baya uyuyor hem de görünmez olduğunda görseler bile daha hızlı hareket ettiğin için kaçma şansın daha fazla oluyor. Bundan sonra yapman gereken oyunun gidişatına bakmak. Earlyde iyi kastıysan hemen Crystalis çık, damage boost ve crit probability seni aşırı ölümcül yapar. Shadow Blade burda da işe yarıyor mesela görünmezken saldırırsan fazladan hasar veriyosun her açıdan işine yarıyacak bir item. Eğer oyun başı kötü gittiysen Butterfly'a yönel biraz daha ayakta kalma şansın olur. Daedalus sonra çıkarsın. Duruma göre kasacağın BKB gibi itemler olabilir ama Drow her türlü kırılgan ne kasarsan kas değişmiyor düşman yakınına girip ultinden gelen pasifi falan sildi mi adama elini süremezsin bu yüzden kaçış mekanizmanı güçlendirecek itemlere yönelmek tankiness verecek itemlere yönelmekten daha mantıklı geliyor. Vanguard falan early game'de belki biraz daha sağlamlaştırabilir ama mid gameden itibaren tank bile olsan çöp, para kaybı.

Haritada sürüden ayrılmış bir kuzu görürsen direk oraya yönlen. Shadow'la görünmez ol, pozisyonunu al ve ilk önce tek bir tane frost arrow yolla. İlk frost arrow yolluyoruz çünkü shadow görünmezken ekstra hasar verdiriyor önce silence atmak da faydalı olabilir ama bence önce bir frost arrow sonra silence en temizi. Sonra gerisi gelir zaten. Stun'cı tanklara dikkat et mesela Dragon Knight'a. Elder Dragon Form'a girerse uzak mesafeden stunlayabiliyor bir de zırhı baya yüksek hemen ölmeyeceği için stundan sonra kendini yerde bulabilirsin. Agi ve int'ler ilk hedefin olsun. TF'de ortalıkta görünme başta sonra bi anda silence atarak olaya dal ve Lina, Zeus gibi canı savunması az ama hayvani damage veren herolar varsa elini çabuk tutup aradan çıkar sonra topukla dikkatler senin üzerinden gittikten sonra geri gel işi bitir Çok dikkatli oynaman lazım yoksa ölüp durursun.

Hocam ilginiz için teşekkürler ama dota 1 den beri bu trarex e karşı bir sempatim var o oku alıp adamın beynine vermesi hoşuma gidiyor. Legolastan kalma bir alışkanlıkta olabilir. Çok aşırı kırılgan zaten asla 1. Tercihi olmuyor ama canım sikilinca keyif alıyorum. Pt çıkıyorum ilk sonra mad yapıyordum yapmıyorum. Shadow blade güzel iş goruyor. Sonra hep crystlist yapıyordum butterfly daha iyi gibi ama cok para istiyor.bkb güzel bir item ama bence drow ranger biraz haksızlık yapılmış savunma yönü birazdaha kuvvetli olabilirdi. Mad ile o seri seri frost vurmasi beni benden alıyor. Anlayamazsiniz o kaçma çabaları beni dahada zevklendiriyor :D zjdncjfjsksk

• Edit bu dotada düzeltilmesi gereken hatalar var late mid early ne be zaten oyun 40 dk ya bunun mid early felan çok sacma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

ayrı ayrı birkaç önerim var

dps itemlarını incelemiyorum pek. raw damage ya da agi farketmez bi sekilde damage verirsin drowla eksikliğini hissedip çıkarsın daedlus falan.

-Manta çık hafif tankiness verir, ayrıca projectile dodgelarsın. ilizyonlar dpsini artırır, scout olarak gönderebilirsin.

-mom çıkarsan düzgün positioning gerek, bunun için de daggerla güzel gidebilir ama sana kalmış bir şey.

-pozisyon alman sıkıntılıysa ya da focus sendeyse bkb mom. combatta buz atmıyorsun tabii ki.

-ethereal blade-dagon çık agilityin yüksek. tabii bu fantazi biraz çok gereksiz, potansiyeli en aza indirgemek gibi.

ne ictiysen banada ondan ver

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

quote:

Sonuncusu hariç doğru konuştu yalnız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

quote:

Sonuncusu hariç doğru konuştu yalnız.

ben bu kadar ing kelime kullanmasina sinir oldum.

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBBDAD18F -- 8 Nisan 2014; 17:32:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Dota da 2 item i almak kumardir.

1- Mask of Madness
    2- Divine Rapier

Ikisini de sadece oyunu kaybediyorsam cikarim.

Madness kumar hocam ama o seri vuruşlar ile pusu tekte tekte pusu atmak güzel oluyor hocam güzel bir build soylermisiniz defansa yönelik. Pt yapıyorum ilk onu cana veriyorum. Sonra shadow blade o görünmezlik kaçmak için ilaç oluyor. Ondan sonra durup bakıyorum zaten oyunlar max 40 dk felan sürüyor daha lvl az 7 lvlm 2 hafta oldu butterfly çıkayım diyorum zaman para yetmiyor . Genelde crstalist çıkıyorum ve zaman kalırsa deadalus tamamliyorum. Ama trarex içime sinmiyor. Ursada ustalastim sayılır. Başka karakterlerde öğrenmek istiyorum tavsiyeniz varmı tabi oyunda itemde çok önemli bence sven v juggernaut silahları var galiba

• Gust buff'undan sonra drowdan pek carry olacağını düşünmüyorum.Sonuçta bir steroid'i olmayan hero.Support olarak çok keyifli bir hero.Zira jungle'ı kaliteli şekilde kullanabilir,slow ile kaliteli gankler yapabilir.PT/Tranq,RoA,Medal,Orchid drow'a yakışan itemler.Oyun daha uzarsa Linken,Sheep falan filan.3 skilli supportluk görevi yapıyor,denemediyseniz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

Gust buff'undan sonra drowdan pek carry olacağını düşünmüyorum.Sonuçta bir steroid'i olmayan hero.Support olarak çok keyifli bir hero.Zira jungle'ı kaliteli şekilde kullanabilir,slow ile kaliteli gankler yapabilir.PT/Tranq,RoA,Medal,Orchid drow'a yakışan itemler.Oyun daha uzarsa Linken,Sheep falan filan.3 skilli supportluk görevi yapıyor,denemediyseniz tavsiye ederim.

hocam oyunda yeniyim gust buff axe olan şeymi itemleri açık yazarsan pek birsey anlayamadım :(((((

• quote:

Gust buff'undan sonra drowdan pek carry olacağını düşünmüyorum.Sonuçta bir steroid'i olmayan hero.Support olarak çok keyifli bir hero.Zira jungle'ı kaliteli şekilde kullanabilir,slow ile kaliteli gankler yapabilir.PT/Tranq,RoA,Medal,Orchid drow'a yakışan itemler.Oyun daha uzarsa Linken,Sheep falan filan.3 skilli supportluk görevi yapıyor,denemediyseniz tavsiye ederim.

Skilleri support olmaya cok az uyuyor silence degisince cok bi durum degismedi drow carry devam edilmeli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

hocam oyunda yeniyim gust buff axe olan şeymi itemleri açık yazarsan pek birsey anlayamadım :(((((

Eskiden Drow Rangerin W skilli death prophetin silenci ile ayni sekilde susturuyordu. Sonra 6.79 da bufflandi ve adi gust oldu. Adamlari geriye dogru itirme olayi filan geldi iste.

Ama yukaridaki arkadas ne kadar ciddi bilmiyorum. Orchid neyse de drowa linken veya hex kasani gormedim.

Support olarak oynandığı oyunları gördüm.Oluyor yani,warlock'tan,pugna'dan nasıl 1 oynanıyorsa traxtan'da 4 oynanabilir.Naga nasıl support oynanıyorsa traxta oynanabilir bence.Zaten carry traxa hex,linken kasın demiyorum,olur bir gün pub'da kaybolur yanınızda magina ile laning yapıyor olursunuz,aklınızda bulunsun.Carry oynanmamalı demedim zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.