Şimdi Ara

TRANSPORTER VE VİTO ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİ ARABA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2 yıllık transporter t5 kullanıcısı olarak transporter vitoların hepsinden serii. ama araç 2.5. ise.. şimdi arakadaşlar dicekki vito 150 hp vw 130 ama unutmayınki transporter 2.5. vito 2.2. ayrıca vw 5 silindirli mototra sahipp.abi hızda transporter ama konfor için vito
  • arada 10 ytl fiyat farkı var bu fiyat farkına kesinlikle değmez
    Transporter derim akrabamızda var 87 binde sorun yaratmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rochss

Bırkere mercedesle vw kıyasmalak bıle komık.Mercedes kadar konforlu kalıtelı bır arac warmı.Bu almanlar araba yapmayı bılıyor wallla.Ne kadar pıyasada transporter olsada cok tutulsada Vıto ayrı bır arac.Sonucta kaputunda yıldızı tasıyor.

evet vw cin mali

• quote:

Orjinalden alıntı: polotje

quote:

Bırkere mercedesle vw kıyasmalak bıle komık.Mercedes kadar konforlu kalıtelı bır arac warmı.Bu almanlar araba yapmayı bılıyor wallla.Ne kadar pıyasada transporter olsada cok tutulsada Vıto ayrı bır arac.Sonucta kaputunda yıldızı tasıyor.

evet vw cin mali

topigi acan sevgili arkadasim:
    vito-transporter arasinda bence transporter secilmeli.
    ticaret icin daha uygun ve konforu da yeterli.
    aradaki o kadar far icin bence vito degmez.

fakat:
    viano-caravelle icin topic acmis olsaydiniz kesinlikle viano derim.
    gerci viano ile caravelle rakip degil birbirlerine ama ulkemizde bu iki model oldugu icin yapilacak bir sey yok.
    ulkemizde multiven satiliyor olsaydi gozu kapali multivan derdim.

yaklasik bir senedir 2006 vw caravelle 174 hp kullaniyoruz.
    Allah a sukur su ana kadar en ufak bir problem cikarmadi.
    gayet memnunuz tavsiye ederim.
    ama dedigim gibi viano-caravelle deseydin kesinlikle viano derdim...

selam ile...

• quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

Bırkere mercedesle vw kıyasmalak bıle komık.Mercedes kadar konforlu kalıtelı bır arac warmı.Bu almanlar araba yapmayı bılıyor wallla.arkadaşım çok iyi demişsin sanki vw çin malı veya mercedesin rakibi yok o derece artık "Ne kadar pıyasada transporter olsada cok tutulsada Vıto ayrı bır arac.Sonucta kaputunda yıldızı tasıyor.

evet vw cin mali

evet ya mercedes olunca sanki araba değil sanki süper sorunsuz bi araçtan söz ediyomuşuz gibi geliyo ama bunlar ticari araç lütfen mercedes clk600deki konforu vitoda vaneo veya vianoda aramayın hiç değil...

polotje
    arkadaşım çok iyi demişsin sanki vw çin malı veya mercedesin rakibi yok o derece artık.

"Ne kadar pıyasada transporter olsada cok tutulsada Vıto ayrı bır arac.Sonucta kaputunda yıldızı tasıyor." lafına çok fena kızdım zarten bi arabanın satıyo olması o arabanın ne kadar sorunsuz konforlu her işe yatkın yakıt tüketiminin ne kadar az olduğunu gösterir. vito ayrı ise transporterda ayrı oda kalbinde TDI motor taşıyo

• aynen katılıyorum neymiş yıldızı varmış
    teknik detayları ve fiyat/faydayı katarsak transporter cok daha mantıklıdır

quote:

Orjinalden alıntı: vw

quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

Bırkere mercedesle vw kıyasmalak bıle komık.Mercedes kadar konforlu kalıtelı bır arac warmı.Bu almanlar araba yapmayı bılıyor wallla.arkadaşım çok iyi demişsin sanki vw çin malı veya mercedesin rakibi yok o derece artık "Ne kadar pıyasada transporter olsada cok tutulsada Vıto ayrı bır arac.Sonucta kaputunda yıldızı tasıyor.

evet vw cin mali

evet ya mercedes olunca sanki araba değil sanki süper sorunsuz bi araçtan söz ediyomuşuz gibi geliyo ama bunlar ticari araç lütfen mercedes clk600deki konforu vitoda vaneo veya vianoda aramayın hiç değil...

polotje
    arkadaşım çok iyi demişsin sanki vw çin malı veya mercedesin rakibi yok o derece artık.

"Ne kadar pıyasada transporter olsada cok tutulsada Vıto ayrı bır arac.Sonucta kaputunda yıldızı tasıyor." lafına çok fena kızdım zarten bi arabanın satıyo olması o arabanın ne kadar sorunsuz konforlu her işe yatkın yakıt tüketiminin ne kadar az olduğunu gösterir. vito ayrı ise transporterda ayrı oda kalbinde TDI motor taşıyo

• simdi bunu ne is icin kullanacagi da onemli

vito transporterden daha kisa simdi yapacagin ise bagli misal adam hali satar atiyorum halinin boyu 3,5 m olsun transporter da arka kapi kapanir vitoda acik kalir bunlar misal uzunluklarini bilmiyorum

yani bu gibi ne is icin kullanacaksan ona bakacan belki aile arabasi olarak kullanacak o zaman vito daha alcak galiiba o yuzden tercih sebebi olabilir

sprinter mi transportermi desen yine ayni cevaplar olacak

velhasil is icin aliniyorsa bir arac yaptigin isin gereklerine dikkat etmek lazim yildizi var diye illa mercedes olmaz

bir ornek daha adam elektrikcidir aracin uzerine merdiven baglamasi gerekir veya icine koymak ister

birde isin mali yonu var ikinci el piyasasi birde onu goz onune almaklazim
  • Ne için aldığını bilelim ona göre cevap yazalım eski Transporter kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim mazot pompası çok çabuk arıza yapıyordu yenilerde düzeldi diyorlar ama tam bilgim yok.

Vito Transporter kadar yüke gelmez. Çok ağır işte kullanacaksan Traspoter derim ama hafif ticaret yapıyorum hem de özel araç olarak kullanacağım diyorsan vito derim.

Ayrıca Vito Transporte'a göre daha az sanayiye gider.
  • BİR ARACI ALIRKEN, KONFORUNA, DAYANIKLILIĞINA, GÜVENİRLİLİĞİNE VE İHTİYACINA GÖRE ALMALI. RHATLIK ARIYORUM, DAYANIKLILIK ARIYORUM VE SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORSANIZ SİZE "VİTO" DERİM. SEVGİYLE KALIN.

TRANSPORTER VE VİTO ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİ ARABA...
  • ticari amaçlı kullanacağını yazdığın için transporter derim.
  • Abi her türlü Transporter.Ama şöyle bi durum var.130 luk Transporterlar dendiği gibi adamı servisten çıkarmaz.Ama arabayı kullanırken onun bir ticari araç olduğunun bilincindeysen bu kadar sorun yaşamazsın.Şunu da söyliyim 105 likler harika.Bizimki 2004 model 100.000 km. ye dayandı.Yeri geldi 1600 kg. yük taşıdı.Ama bana mısın demedi.Yakıt da fena değil.Tek sorunu tüm T5 lerde olduğu gibi şu direksiyondan gelen ses.Performans fena diil, 0-100 :14 sn. civarı.2.elde çok çok paraya sıkışsan bile 500 ytl altına verdiğinde havada satarsın.Ama 130 luğun 2.eli o kadar iyi değildir.Vitonun da 2.elde kolay satılmadığını biliyorum.Sana tavsiyem, 2003 102 beygirlik ( buna dikkat et , tdı deki ''ı '' harfi mavi olursa araç 88 beygirdir ) full bi araç al.Hem paran cebinde kalır, hem de bana dua edersin.Ayrıca 2. eli de T5 den daha iyidir.Full orjinal bi 2003 bulursan kaçırma, al.Bugüne kadar Transporter'ın 2001,2002 ve 2004 ünü kullandık.Tamam 2004 deki konfor hiçbirinde yok ama 2002 model de adamda ayrı izler bırakıyor.Ben 2003 Transporterdan yanayım... ( 2003 modelden yana olmamın nedeni T4 kasaların en yüksek modelli olanının 2003 model olmasıdır, ayrıca 2002-2003 model Transporterlar birebir caravelle tipindedir.2003 lerde klimalı ve full araç rahat bulunur. )

• diğer arkadaşların yazdıklarını okumadım ama şunları söyleyebilirim;

transporter kullanmadım sadece bir kere bindim. ama vitoyu tecrübe edecek kadar kullandım. ticari olarak kullanacağını söylediğin için transporter tavsiye edeceğim ama kişisel kullanım deseydin kesinlikle vito derdim. araç mercedes olduğunu her yönüyle hissettiriyor.
  • Vito alırsan daha iyi edersin bir kere mercedes ismi var ortada. transporterları da severim.Ama Vito bu sınıfın lideri olduğunu düşünüyorum.

BENCE VİTO AL
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

vitonun yol tutuşu sınıfında bir numaradır 115 lik bi tane alırsanız bide chip takarsanız çok mükemmel bir araç olur yakıtı transporterla hemen hemen aynı sayılır....

ARKADAŞIM BU CHİP TAKMA OLAYI NEDİR? BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
  • ticaret için TRANSPORTER...Almanyada eniştemden duyduğum ; orada vitoların sadece taşıma için kullanıldığı...binek olarak vaneo lar yada diğer büyük modeller kullanılıyor...

açıklaması ise vito ların içeri çok gürültü aldığı ve uzun yolsa rahat ettirememesi...

bu görüş bana ait değil...ama bende katılıyorum..her ikisinede bindim..kullananlarla fikir alışverişinde bulundum...VİTO kullanan birisi dediki : bunu satıp Transporter alıcam..taş gibi araba...bunun parçasıda daha pahalı , serviside....

kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

vitonun yol tutuşu sınıfında bir numaradır 115 lik bi tane alırsanız bide chip takarsanız çok mükemmel bir araç olur yakıtı transporterla hemen hemen aynı sayılır....

arkadaşım bu çhip olay nedir aydınlatırmısın.
  • bence transporter ama vito da çok iyi bir araç
  • yıldızdan şaşma VİTO
  • artık haftada bir transporter / vito tartışması yaşayacağız anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahisar -- 16 Ağustos 2007; 0:00:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.