Bildirim
TRANSPONDER-SEVİYE PROBLEMİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: drberti
APARTMANDA ORTAK UYDU VAR NEXT YE2000 CX RECEİVER ALDIM.ANCAK AYARLARINI BİR TÜRLÜ YAPAMADIM.AYARLARINI NEREDEN BULABİLİRİM.
TRANSPONDER HER YERDE FARLI YAZIYOR HANGİSİ OLACAK.SEVİYE %10DA HEP .İNCE AYAR YAPINCA %85 OLUYOR.ANCAK KALİTE HİÇ DEĞİŞMİYOR.%10 DA.
NE YAPMAM GEREKİR BUNU BEN YAPAMAZMIYIM.
senin için önemli olan sinyal değil kalite önemli.eğer hiçbir kanalda yoksa çanak ayarlarına girip dizeq ayarlarını türksat A hotbirt B yapman lazım.sonra nıt arama açık yap 12731 v 3333 transpoterini bul ve aramayı başlat.en az 210 tane bulmalı._____________________________ -
dostum imdadıma hep sen yetişiyon. teşeşkkür ederim dün dayanamadım. uyducuya yükletttim...şimdi taktım çaılışıyor hepsi.
quote:
Orjinalden alıntı: aziz0571
quote:
Orjinalden alıntı: drberti
APARTMANDA ORTAK UYDU VAR NEXT YE2000 CX RECEİVER ALDIM.ANCAK AYARLARINI BİR TÜRLÜ YAPAMADIM.AYARLARINI NEREDEN BULABİLİRİM.
TRANSPONDER HER YERDE FARLI YAZIYOR HANGİSİ OLACAK.SEVİYE %10DA HEP .İNCE AYAR YAPINCA %85 OLUYOR.ANCAK KALİTE HİÇ DEĞİŞMİYOR.%10 DA.
NE YAPMAM GEREKİR BUNU BEN YAPAMAZMIYIM.
senin için önemli olan sinyal değil kalite önemli.eğer hiçbir kanalda yoksa çanak ayarlarına girip dizeq ayarlarını türksat A hotbirt B yapman lazım.sonra nıt arama açık yap 12731 v 3333 transpoterini bul ve aramayı başlat.en az 210 tane bulmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı