Şimdi Ara

transit, starex, transporter (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
22.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bu arabayı bu kadar zorlamanın alemi yok.Taktır bi hava filtresi(sık gözenekli)araban 210 vurduysa 240 vurur,yani bu arabayı hızlı kullanacaksan ona göre modifiye yaptıracaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencer799 -- 14 Haziran 2006; 16:18:11 >

• Arkadaşlar ben birşey soracağım.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bir starex alıp içini yaptırmayı düşünüyorum(LCD, masa, buzdolabı, deri koltuklar vs.). Maliyeti ne olur? Şimdiden teşekkürler.
  • arabanın malıyetı harıcınde 10000 ytl verırsen cok guzel bır dızayn yaptırırsın derı koltuk ses dıs dızayn falan
  • 5000 ytl ye de yaptırabilirsin 20000 ytl ye de.Ama 5000 lik o kadar olur
  • arkadaşlar transporterın sürüş keyfini hiçbir araçta görmedim mercedes kullanmadım ama onada yokuşlarda çok nal toplattım yakıtı çok iyi 100000de kurum yaptığı doğru üst kapak açılıp temizleniyor motor bitmiyor ama temizlik tuzlu biraz bütün araçlar yüksek süratlere çıkabilir fakat o süratlerde direksiyonda ne kadar rahat hissettiğiniz önemli selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazar20012001

dostlar bizde 174 caravelle comfort var ve 140lık starex var bırkaın 174ü 105lik transporter 140lık starexi geçemezse bende adam değilim bu kadar iddalı konuşuyorum.insanları yanıltmayın

vallahi geçiyor... bizde 105ps lik kısa şasi var panelvan. biz 140ps liği geçiyoruz ki 175 psliğin arkasını bile göremez starex
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

müşterimde starex var. çok yakıyor diye şikayet ediyor. transporterin o kadar yaktığına inanmam. mümkün değil. sadece ağırlığı değil, bir minibüs olarak rüzgar direnci de yüksek sonuçta.

quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Starex ortalama 9 lt yakıyor. 5 yıl garanti herşeyi kapsıyo tüm arızaları garantiden hallediyolar. Servisleri de fena değil Hyundai'nin.
    9 lt çok değil kesinlikle çünkü 1900kg'lık bir ağırlık var sonuçta ve 2500cc 'lik bir motor var.

sen şimdi starex'in az yarkıyormu diyorsun ? bu az yakıyorsa transporter hiç yakmıyor demekki...

Vokswagen Transporter : 1942kg(buraya dikkat) 2500cc 130PS TDI = Yakıt tüketimi 6.3 lt/100 km <- buna nediyeceksin ?

ve nasıl oluyorda 2000cc & 105ps = 6.3lt/100km olan transporter'ı 2500cc & 140ps = 9lt/100km olan starex geçemiyor ?

transporter'ın 105ps likleri bile nal toplatıyor starex'e...

Hyundai servisini aradığımızdada hep kaçamak cevaplar veriyolar....

Valla bunlar fabrika verileri, belki biraz daha fazla yakıyor olabilir.

• abi ben anlamıyorum bu olayı ya hala 130lukları geçiyorum diyolar yani bu kadar abartmaya gerek yok starexi vites oranları felan diyolar ama oda hikaye transporter çok daha iyi hızlanıyoken uzun vites oranı starex için daha kötü bence,yani bunu iyi bişimiş gibi göstermek anlaşılır bişi değil
  • hazar2001 sende galiba transporter var,al gel transporterini.Bu arada dün milas 75.yıl devlet hastanesinden gelirken.Işıklarda wv caddy le karşılaştım.Şu ilaç firmalarının arabalarından.Kalkışta önde başladı ama ben 2. viteste onu yakaladım.Gerisi de malum plaka dersi...Bizim arabaların 0-100 km çıkışları 16 sn gibi ama(fabrika verileri)ama benim araba 10 sn gibi bi zamanda 100 ü buluyor.Yarın bi ölçtüreyim,,,sınavdan sonra...
    Bu arada yarınki öss sınavında bütün adaylara başarılar.Allah gönüllerine göre versin...
  • hala konusuyo bu transporterciler bi susmadiniz ben de ikiside var PERFORMANSTA AYNI NİYE ANLAMİYOSUNUZ HA BU ARADA TRANSPORTER CAMLİ VAN 174 ALDIM
  • hayırlı olsun....Güle güle kullan...
  • eyvallah su an 700km de performansi gayet iyi transporter 130 u satip bunu aldik su an icin her sey cok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayenne

hala konusuyo bu transporterciler bi susmadiniz ben de ikiside var PERFORMANSTA AYNI NİYE ANLAMİYOSUNUZ HA BU ARADA TRANSPORTER CAMLİ VAN 174 ALDIM

Hayırlı olsun arkadasım birde 4 cekerse tadından yenmez heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Karışık değer. Uzun yolda 90-100 arası 8 lt'ye kadar iniyor. Şehiriçi normal trafikte 10 lt civarı.
    Ama tabi bunlar güzergaha ve kullanım tarzına göre değişir.Şehiriçi çok sıkışık trafikte 11 lt de olabilir tabii.
    Benim demek istediğim CRDI motorlu Starexler rakiplerine göre bariz fazla yakan araçlar değil kesinlikle. Ama TCI 100 hp olanlar fazla yakıyor biraz. Caravelle'ye extradan 10 küsur milyar verdiğine değmez bence. Bir de minibüs tipi Starexler Kore'de üretiliyor galiba tam bilmiyorum . Bizdeki Space S tipi. 5+1, arkası kargo.

Starex'in yakıtı konusunda söylenenlere itirazım var. Öncelikle şunu söyleyeyim; uzun yol sabit hızda 8 lt yakan bir arabanın çok sıkışık trafikte 11 lt yakması mümkün değildir. Akşam saatlerinde köprü trafiğine giren aracın yakıtı şehirdışına göre neredeyse ikiye katlanır. Şahsen kullanmıyorum ama bizim fabrikanın işçi servisini ve getir götür işlerini Starex ile yapıyoruz ve mazot faturalarını ben onaylıyorum. Sürekli İstanbul şehiriçinde ve genellikle yoğun saatlerde kullanılan aracın sarfiyatı neredeyse 15 lt.ye yaklaşıyor.

• hayır 4 motion deil ama tcs olmasa 2 viteste bile patinajla kalkar cok seri alet yaw doguso to dan ciktim dogru e5 e 1.2 3 4 vites derken arac 180 ne cikti beni starexten sogutacak bu vosvoslar yaw fiyatini merak edenler icin vw transporter 2.5 174 camli van kisa thermal 49000 ytl

• yakında icini vip yaptıracam fotolari eklerim
  • kardeş bende bundan bir buçuk ay falan oluyor 2.5 tdi 174 ps carevella aldım.55000 ytl.
    araç comfortline thermal.
    sanki sen biraz pahalıya almışsın.gerçi euro fırladı.bunun da etkisi olabilir.
  • dogrudur üstad 174 lük t5 46 000 ytl di 1 ay önce. ben t5 130 ü verip üste 14000 ytl verdim yanlız 17 jant varmis bunlarda cok spor duruyo 235 lik lastikte var faca duruyo yani bide motor garantisi verirse vw chip tuning yapıcam vw motorlari chiple deliriyormus yani 174 + 40 gibi torkta 400 + 60 filan olur herhalde simdiden agzim sulandi

• quote:

Orjinalden alıntı: sencer799

Bizim arabaların 0-100 km çıkışları 16 sn gibi ama(fabrika verileri)ama benim araba 10 sn gibi bi zamanda 100 ü buluyor.Yarın bi ölçtüreyim,,,sınavdan sonra...

yok artık daha neler.
    ya arkadaşlar starex nasıl 10 sn civarında 0-100 km/h yapar ya biraz mantıklı olalım lütfen.
    tamam herkez kendi arabasını met edebilir ama biraz ölçülü olalım.
  • bu benim arabam,bütün filitreler yeni...Belki kullandığım filitrelerdendir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.