Gerçekten yine müthiş bir iş başarmışsınız.. Küçük hatalar yüzünden böyle süper bir videoyu eleştirmek gerçekten çok kötü olur arkadaşlar.. Ama oyunu beğenmedim. Zaten bu tür oyunları sevmem..
Teşekkürler incelemeniz için.. Ama oyunu bende beğenmedim
What can i do sometimes?
İnceleme güzelde neden otobot değil de autobat?
tarafım deceptıcon olup autobotları yok etmektir optımus prıme savaşmamak eksi bir yön olmuş zira optımusu megatronla yoketmek isterdim
bu oyunu ubisoft mu yaptı ?????
bu oyunu ubisoft mu yaptı ?????
Oyunun yapımcısı High Moon Studios, dağıtımını ise Activision yapıyor.
HErkese slm arkadaşlar ben yeni pc alcam windows7 olacak windows 7 olması oyun yuklememi etkiler mi birisi cvp verebilir mi lütfen?????
BRHM07 etkilemez kardeşim ama bazı firmalar oyunlarını windovs7 göre uyarlamazsa sıkıntı çekebilirsin,
10 numara oyun yapmişlar
:D İngilizce kelimelerin telaffuzunda biraz çalışın hocam yaa :D
oyun güzel ama bana gore biraz kısa geldi yaw gerçektende cephane sıkıntısı çook hazla
1.5 gb ram bu oyunu kaldırırmı?
Oyun başta güzel geliyo, Saybırtıron u güzel yapmışlar senaryo falan oynanış hepsi iyi de oyun yine de sıkıyo yea. Mermi sıkıntısı gıcık olmuş koskoca optimus ibraam ın mermisi biter mi abi ya. tamam gene bitsin ama 30 saniyede bir mermi bitmesin falan yani. Ayrıca açivmınt konusunda en cimri oyunlardan biri olmuş. oyunu 10 günde falan bitirmiştim günde bir bölüm anca oynadım 2 bölüm üstüste oynayamadım. Ha oyun hakiki Transformers oyunu ona laf yok. Mermi sıkıntısı ve açiyiment lerin gerkesiz yere çok uğraştırıcı olması oyunun zevkinden epey götürmüş bence.
yermi blmem ama aranızda multiplayer oynayabilen varsa help create account diorm olmuyo hata veriyo
ya erdinç abi sen neden yapmadın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme