walla bana farketmez nasolsa onuda netten indirip seyredicem :D
Güzele benziyor ss lerden.
çıktı oyun evet iniyor
quote:
Orjinalden alıntı: musandia
Filmini izlemeden oynunu oynamam
Aynen..
sistem gereksinimleri ne kadar pc de peki
arkadaşlar bubblebee yi kurtarmaya çalısıyorum şu pervaneleri yok edicem heralde ama nasıl sürekli patlıyorum :D
ne yapmam gerekiyo
buda minimum sistem gereksinimi
Minimum System Requirements
- 3D hardware accelerator card required 100% DirectX® 9.0c-compliant 64MB video card and drivers* - Microsoft® Windows® XP/Vista - Pentium® 4 2.0GHz or Athlon® 2.0GHz or higher processor - 256MB of RAM (1GB for Windows® Vista) - 4 GB of uncompressed hard disk space (plus 300 MB for the Windows(R) swap file and 1MB free for saved games) - DirectX 9.0c (Included) - 100% DirectX 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers - 100% Windows XP-compatible mouse, keyboard and drivers - 100% Windows XP-compatible quad speed DVD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate) - All NVIDIA® GeForce® 4 Ti 4200 64MB and better chipsets - All ATI® Radeon® 8500 64MB and better chipsets - 100% Windows XP-compatible gamepad (optional) (Game controller with 10 or more buttons and dual analog sticks required)
oyun grafikleri next gen mi ss ler guzel gozukuyo.
oyun felaket sardı grafikler falan oyle süper otesi değil ama kaptırdımmı bırakasın gelmiyo
bide ben masaüstü iconunu sevmedim :D onu değiştirdim 95 den kalma iconlar gibi insan biraz cıngıllı bişey yapar yaa
http://dosyam.net/?id=9xx38a burdan kullanabilirsiniz orjinal iconun aynısı aslında ama arkaplanı cıkarttım daha hoş duruyo
Kardeş oyundan 1-2 tane ss verebilirmisin
Oyun da fena değil
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
hay Allah'ım transformers ın pc oyununada mı görecektikçok şükür
Zamanında cikletlerin içinden çıkardı
Zamanında cikletten cıkardı evet sonra cizgifilmini seyrettim sonra oyununu oynadım haftayada filmine gidiyorum
YAŞLANDIMMMM
bu arada optimus prime ın dönüştüğü tır Freightliner ın resimde sağda duran modeli değilmi kafam karıştı yaa
bunlarda screenshotlar olsun oyundan almadım üşendim açıkcası ama 88oo gtx 2 gb ram ile aynen bu şekilde oynuyosun
autobotlar(iyiler) le mi yoksa decepticon(kötüler) le mi oyun daha zevkli oluyo
oyunda optimus prime hot shot gibi karakterleri kendimiz mi seçiyoz yoksa bi tane karakter veriliyor oyunu onunla mı oynuyoz
autobot lar la başladım ben ilk önce oyle bitiricem campainleri daha sonra decepticon larla oynucam
oyunda karakterleri kendi atıyor seçmece yok bubblebee ile başlıyoruz camaro olarak ki zaten dünyadaki tek autobot oyunun başında ondan sonra sırayla yeni elemanlar geliyor ondan sonra her campain i farklı bir karakterle oynuyoruz bubblebee kaçırıylor onu kurtarmaya optimus prime ile gidiyoruz bubblebee ile dışarı cıkıyoruz oyle yani
Bu oyunda arabaların hepsi varmı yoksa bizmi çıkarıyoruz?
Ayrıca oyunu tavsiye eden var mı?
Oyun eğlence veriyormu?
quote:
Orjinalden alıntı: cerb
Bu oyunda arabaların hepsi varmı yoksa bizmi çıkarıyoruz?
Ayrıca oyunu tavsiye eden var mı?
Oyun eğlence veriyormu?
ıyyyy oyun berbat bence uzak durun.hele araba kullanmak iğrenç.virajı döncem diyon olduğun yerde 4 tur döndürüyo seni
thailunn optimus prime ile megatron chapter ındayım gecemedim o herifi napıcaz bi yardım et
tam olarak kaç gb. artı oyun oynamaya degermi kırk dök hopla zıpla gibi geldi. bana nasıl sizce ?
tam olarak ne yapıyoruz oyunda...
quote:
Orjinalden alıntı: starsky
thailunn optimus prime ile megatron chapter ındayım gecemedim o herifi napıcaz bi yardım et
ateş etme direk koruma kalkanı açıyo cevredeki arabaları üzerine at etkilenmiyo gibi gözüksede 3 4 atıştan sonra değişecek o zamanda üzerine git ve yumrukla tekmele uçup gidiyo kamyona dönüş ve peşinden git yere inince tekrar giriş boyle boyle devam et meydan da dövüştükten sonra tekrar olayın başladığı yere geliyo inince 2 3 yumruk sonra chapter bitiyo..
yaw biride bana bubblebee nin kapatıldığı bölümden cıkarken küreyi deviriyoruz megatron canlanıyo ve ateş ediyo napcamı bilemedim gecen biri anlatabilirmi napcam