Şimdi Ara

Transformers Armada?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeri burası değil belki de ama nereye açsam bilemedim Beyler bu çizgi diziyi arıyorum altyazılı veya dublajlı farketmez, bir türlü bulamadım yardım edin

• türkçe bulamadım inglizce dublaj

http://www.animetoon.tv/transformers-armada
  • İngilizce her yerde var hocam sıkıntı değil de Türkçe bulamadım bir türlü Eskiden izlerdim televizyonda şimdi anılarım depreşti bir türlü bulamıyorum
  • 2002'de yapılmış galiba çocukken çıkardı diye hatırlıyorum bence şimdi sitelerde filan türkçe dublajını bulamazsın bence ingilizce dub daha iyi onu izle bence.Ve Bu Konuyu şimdi biri gelir kapatır konu dışına aç belki bilen çıkar çünkü transformers armada anime manga değil cartoon.
  • up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

2002'de yapılmış galiba çocukken çıkardı diye hatırlıyorum bence şimdi sitelerde filan türkçe dublajını bulamazsın bence ingilizce dub daha iyi onu izle bence.Ve Bu Konuyu şimdi biri gelir kapatır konu dışına aç belki bilen çıkar çünkü transformers armada anime manga değil cartoon.

Oncelikle Transformers Armada, uncron trilogy nin ilk animesidir. İkincisi energon, ucuncusu de galaxy force dur (ing ismi cybertron).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen ülkemizde lisanslı yada halihazırda yayınlanan serilere dublajlı link sormayınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.